دسته ها
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳

دلایل کاهش قدرت موتور خودرو چیست؟

  • محسن محمدی
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۸
  • ۰

اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که از خودرو شخصی برای رفت و آمد های خود استفاده می کنید می توانید با بررسی دلایل کاهش قدرت موتور خودرو در این مطلب همراه ما باشید.

آن دسته از افرادی که از خودرو های شخصی استفاده می کنند پس از گذشت مدت زمانی از کاهش قدرت موتور خودرو خود می نالند. اما این که این اتفاق چه دلایلی می تواند داشته باشید به موارد بسیاری وابسته است. ما در این مقاله به بررسی برخی از مهمترین موضوعاتی که سبب کاهش قدرت موتور می شود می پردازیم. تا افراد مختلف با رعایت کردن این نکات در نظر گرفتن آنچه در این مطلب گفته می شود به بررسی موتور خودرو خود بپردازند تا بتوانند کارایی این جزء موثر خودرو را به حداکثر میزان خود رسانده و از آن استفاده بهینه را ببرند. پس از شما دعوت می شود تا با دیگر خوانندگان این مطلب همراه باشید.

کاهش قدرت موتور خودرو و دلایل متفاوتی که می تواند داشته باشد

کاهش قدرت موتور

ما در زیر به بررسی چند دلیل برای این اتفاق پرداخته ایم.

سیم گاز از دلایل کاهش قدرت موتور

در صورتی که سیم گاز خودرو شل شود موتور نمی تواند تنفس مناسبی داشته باشد. برای این که انفجار های قدرتمندی در سیلند خودرو اتفاق بیفتد باید سیم گاز بتواند دریچه هوا را به طور کامل باز کند تا هوای کافی وجود داشته باشد. حال با شل شدن سیم گاز این اتفاق با مشکل مواجه می شود که می تواند باعث کم شدن قدرت موتور خودرو باشد.

آسیب دیدن انباره اگزوز

کم شدن توام موتور خودرو

در صورتی که این بخش از خودرو در اثر کارکرد بالای ماشین دچار مشکل شود از خروج کامل گازها جلوگیری می کند که همین موضوع در دم و بازدم های خودرو اختلال ایجاد می کند که باعث عدم کارایی درست موتور خودرو می شود.

عدم توانایی پمپ بنزین برای تامین سوخت کافی

یکی دیگر از مواردی که می تواند باعث کاهش قدرت موتور خودرو باشد پمپ بنزین آن می باشد. در صورتی که پس از استفاده طولانی مدت و دچار فرسودگی شدن این بخش از خودرو نتواند کارایی مناسبی داشته باشد و باعث شود که سوخت کافی به موتور خودرو نرسد این موضوع سبب کم شدن قدرت موتور خودرو خواهد شد.

خرابی و فرسودگی سوپاپ ها

از بین رفتن کارایی موتور خودرو

در صورتی که بر روی سوپاپ های خودرو به خصوص سوپاپ های ورودی خوردگی و یا ذرات اضافی وجود داشته باشد همین موضوع سبب می شود که سوپاپ ها نتوانند درز بندی مناسبی بیان این مجراها و فضای داخلی سیلندر ایجاد کند. این شرایط باعث می شود که در حالت کلی موتور نتواند انفجار های موفقی را انجام دهد که سبب کاهش قدرت موتور خودرو خواهد شد.

شمع ها و خرابی آن

کاهش قدرت موتور

با توجه به این که شمع ها در شرایط دمایی بالایی فعالیت می کنند نیازمند بازبینی مرتب می باشند. با توجه به عمر محدود این قطعه پس از گذشت مدت زمانی معین که در دفترچه خودرو نیز ذکر می شود باید تعویض شود تا بتواند کارایی مناسبی برای خودرو شما داشته باشد. در صورتی که شمع معیوب باشد نمی تواند انفجار های قوی ایجاد کند.

انژکتور و اختلال در عملکرد آن از دلایل کاهش قدرت موتور

هر چند انژکتور کار ساده ای را در خودرو انجام می دهد. اما در صورتی که دچار عیب شود کارایی موتور خودرو را کاهش خواهد داد. با توجه به این که دهانه این قطعه به مرور زمان دچار کثیفی و خوردگی می شود همین موضوع سبب می شود که سوخت کمتری برای موتور خودرو تزریق شود. در صورت بروز چنین اتفاقی قدرت انجام انفجارها درون سیلند کاهش پیدا می کند.

بسته شدن مبدل کاتالیست یا کثیفی آن

کاهش قدرت موتور

با توجه به این موضوع که مبدل کاتالیست در مسیر گاز های خروجی قرار دارد پس از گذشت مدت زمانی به دلیل کثیفی و جمع ذرات بسیار بر روی آن همین موضوع سبب می شود که نتواند کارایی مناسبی از خود داشته باشد و گاز های ایجاد شده پس از وجود احتراق از اگزوز خودرو به طور کامل خارج نشوند که همین موضوع سبب کم شدن کارایی موتور می شود.

فیلتر هوا

در صورت کثیفی فیلتر هوا می تواند تاثیر منفی در کارکرد موتور خودرو داشته باشد. در صورت جمع شدن گرد و غبار بر روی این بخش از خودرو باعث می شود موتور نتواند به درستی تنفس کند.

در پایان شما می توانید به نکات اساسی برای خرید خودروی دسته دوم آشنایی داشته باشید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *