نرم افزارهای آنتی ویروس در چند سال اخیر به صورت رایگان در سایت و اپلیکیشن های مختلف قابل دسترس است که قابلیت های مناسبی را برای کاربر ارائه می دهد.
در ادامه این مطلب می توانید نسخه هایی جدید و به روز شده از آنتی ویروس های 2018 را همراه با قابلیت های و نحوه استفاده آن مطالعه کنید.
آنتی ویروس Bitdefender Antivirus Free Edition :
این آنتی ویروس دارای برنامه های حفاظتی است و توسط شرکت رومانیایی طراحی شده است نصب این آنتی ویروس موجب افزایش سرعت و دقت خواهد شد.
آنتی ویروس Avast Free :
با استفاده از این ویروس یاب می توانید سیستم خود را اسکن کرده و آن را در حالت گیم قرار دهید این ویروس یاب را می توانید به طور رایگان برای سیتم های اندرویدی نصب کنید.
آنتی ویروس Sophos Home:
این ویروس یاب برای چندین کامپیوتر به طور همزمان مورد استفاده قرار می گیرد و دارای قدرت بالایی در تشخیص نوع ویروس است و از برنامه محافظتی برخوردار می باشد.
آنتی ویروس Kaspersky Free :
بیشتر کاربران ایرانی می توانند به راحتی از این ویروس یاب استفاده کنند این نرم افزار دارای امنیت بالایی است و قدرت اسکن بخش های مختلف در سیستم را دارد.
آنتی ویروسAvira Free Antivirus :
این نرم افزار دارای قابلیت بالایی در اسکن بخش های مختلف کامپیوتر است استفاده از این ویروس یاب سرعت عمل کامپیوتر را کاهش داده اما به عنوان ویروس یابی پر قدرت در نظر گرفته می شود.
آنتی ویروسAVG AntiVirus Free :
وجود ابزارهایی برای بهینه سازی در این ویروس یاب و پیدا کردن بدافزارها از ویژگی های این ویروس یاب هستند که با امنیت بالا به صورت رایگان در دسترس می باشند.
آنتی ویروسAVG AntiVirus Free :
این نرم افزار با اسکن قسمت های ورودی و شبکه های اینترنتی میزان وجود ویروس را در سیستم کاهش می دهند و جنبه محافظتی بالایی دارند.
آنتی ویروس 360 Total Security:
اسکنرهای مختلف با قدرت بالای تشخیصی در این آنتی ویروس می تواند موتورهای جسجوی مختلفی را دراختیار کاربر قرار دهد که به اسکن بهتر کامپیوتر کمک می کند.
آنتی ویروس ZoneAlarm Free Antivirus:
میزان خطای پایین در این ویروس یاب به عنوان یک قابلیت ویژه محسوب می شود و می تواند به راحتی در اختیار کاربران قرار بگیرد.
آنتی ویروس Adaware Antivirus Free:
یکی دیگر از نسخه های آنتی ویروس 2018 این نسخه است که ایمیل و قسمت های مختلف دیگر را اسکن می کند.
منبع : آرگا