دسته ها
شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳

13 عادت رفتاری که در مورد افراد با اعتماد به نفس صدق نمی کند

  • سمیه نیک فرجام
  • ۲۹ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰

برخی اعتماد به نفس و خود شیفتگی را به یک معنا می دانند در صورتی که این دو با یکدیگر متفاوت اند و در افراد با اعتماد به نفس رسیدن به موفقیت نوعی خودشکوفایی محسوب می شود و در افراد خودشیفته دست یابی به موفقیت برای جلب توجه دیگران ست.

یکی از ویژگی های بارز در افرادی با اعتماد به نفس بالا این است که آنها آرامش زندگی خود و دست یابی به موفقیت را برای خودشان می خواهند و نیازی به تأیید شدن از سمت دیگران ندارند و برای رسیدن به اهداف خود سخت تلاش می کنند.

ویژگی رفتاری افراد با اعتماد به نفس

اینکه چگونه اعتماد به نفس فوق العاده ای داشته باشیم و با بالا بردن آن به موفقیت دست پیدا کنیم  مستلزم تلاش بسیار است شاید برخی از افراد تصور کنند با خریدن یک ماشین یا لباس اعتماد به نفس پیدا می کنند اما در حقیقت این امر گذرا خواهد بود و اعتماد به نفس در حد بالای آن یک امر دورنی و با ثبات است و افرادی که به اعتماد به نفس حقیقی دست پیدا کنند بسیاری از عادت های رفتاری منفی را نخواهند داشت.

1- منفی نگری درباره دنیای پیرامون:

منفی بافی جزئی از زندگی افرادی است که در رویارویی با مشکلات ضعیف بوده اند اما افرادی که اعتماد به نفس بالا دارند به سمت افکار مثبت پیش می روند و سعی دارند افکاری در ادامه مسیر به آنها ضربه می زند را از خود دور کنند.

2- توجه کردن به نظرات دیگران:

افرادی که سعی می کنند با رفتارهای خود از سمت دیگران حمایت شوند خود و علایق خود را از یاد می برند و برای جلب توجه دیگران تلاش می کنند نه برای رسیدن به آرامش شخصی و این امر موجب می شود تا توقعات دیگران را به توقعات خود ترجیح بدهند.

3- برنامه ریزی نکردن و وقت گذرانی:

این افراد برای رسیدن اهداف خود برنامه ریزی می کنند و در زندگی روزمره از اتلاف وقت دوری می کنند و وقت را به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت می دانند که آینده ای روشن تر برای آنان فراهم می کند.

4- توجه بیش از حد به نقاط ضعف:

اینگونه افراد به هیچ عنوان به دنبال نقاط ضعف و محدودیت ها در خود نمی گردند بلکه با پذیرش آنها و پر رنگ تر کردن نقاط قوت در خود زمینه پیشرفت و دست یابی به اهداف را براغی خود مهیا می کنند.

5- انجام سرگرمی های بی هدف:

سرگرمی های بی پایه و بی هدف چیزی را در زندگی شما تغییر نمی دهد فقط احساس اعتماد به نفس سطحی در شما ایجاد می کند افرادی که اعتماد به نفس دارند به سمت سرگرمی های هدفمند که موجب پرورش استعدادی در آنان شود می روند.

ویژگی رفتاری افراد با اعتماد به نفس

6- رها نکردن گذشته:

زندگی کردن در گذشته و اتفاق های تلخ یا خوب آن تنها شما را از زندگی در لحظه و خوشبختی و موفقیت در آینده محروم می کند ساختن آینده ای روشن با مدیریت زمان از رازهای موفقیت در افراد با اعتماد به نفس می باشد. در این رابطه بهتر است بدانید که نقش امید در زندگی و تأثیر آن در موفقیت شما چقدر است؟ افرادی که با امید به آینده زندگی می کنند هیچ گاه از گذشته ی خود پشیمان نیستند.

7- نگرانی درباره اتفاقات آینده:

نگرانی و اضطراب درباره آینده چیزی را حل نمی کند و تنها راه رهایی از این ترس و اضطراب، استفاده از زمان و تعیین اهداف و برنامه ریزی برای دست یابی به موفقیت در آینده می باشد.

8- ترجیح دادن نظر دیگران به نظر خود:

در زندگی دیدگاه و اعتقادات خود را داشته باشید و از ارائه دادن نظرات خود به دیگران و پیاده کردن این دیدگاه ها در زندگی هراسی نداشته باشید جسور و قاطع بودن یکی دیگر از ویژگی افراد با اعتماد به نفس بالا می باشد.

9- جزئی نگری بیش از حد:

به مسائل پیرامون به طور متعادل نگاه کنید جزئی نگری موجب می شود شما دید کلی به مسله و هدف را فراموش کنید و به مسائلی که چندان اهمیتی ندارند بپردازید.

10- استفاده از راه حل های بیرونی برای مشکلات درونی:

زمانی که فردی از اعتماد به نفس حقیقی برخوردار باشد مشکلات درونی و عاطفی خود را به راحتی می پذیرد و به دنبال درمان درونی آن می باشد اما افراد بدون اعتماد به نفس برای فرار از واقعیت ها از عوامل بیرونی برای درمان استفاده می کنند.

11- پیگیری مشکلات کوچک و کم اهمیت:

تأکید بیش از حد بر روی مشکلاتی که چندان اهمیتی ندارند فقط موجب ایجاد تنش و صرف شدن انرژی شما خواهد شد در صورتی که می توانید این انرژی را در موقعیت های درست آن صرف کنید.

12- رها نکردن شکست ها:

انسان های با تجربه و موفق در زندگی از شکست ها درس می گیرند و به دنبال راه حل های مختلف برای مشکل می باشند و افرادی که دارای عزت نفس هستند به دنبال داشته های خود می باشند.

13- مقایسه زندگی خود با زندگی دیگران:

حسادت ورزیدن موجب ایجاد تنش و اضطراب در شما خواهد شد افرادی که خود در زندگی خود را با موفقیت های دیگران مقایسه می کنند فرصت های زندگی خود را از دست می دهند.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *