ما در مقاله مطالبی درباره دلایل گاز نخوردن ماشین ارائه می دهیم. شاید بسیاری از رانندگان با علل گاز نخوردن خودرو آشنا نباشند. برای آشنایی با عوامل مختلف این نقص در خودرو می توانید مطالب زیر را تا انتها بخوانید.
دلایل گاز نخوردن ماشین
عوامل متعددی در گاز نخوردن خودرو تاثیر می گذارد و می تواند آسیب جدی به خودرو وارد کند، پس لازم است راننده از این دلایل آگاه باشد تا بتواند در موقع ای که این مشکل پیش آمد آن را رفع کند تا خطری برای ماشین نداشته باشد.
اگر پمپ بنزین ضعیف و خراب باشد و یا صافی بنزین گرفته و کثیف و ناخالص باشد این عوامل می توانند به نوبه خود در گاز نخوردن اتومبیل موثر باشند.
همچنین اگر دریچه های گاز و موتور دریچه معیوب باشد این عوامل در گاز نخوردن اتومبیل بی تاثیر نخواند بود.
گاهی موتور خودرو دچار نوسان می شود و این نشان دهنده ایراد در موتور ماشین است. نوسان در خودرو با کم و یا زیاد شدن قدرت دو موتور باشد.
اگر استپر موتور خراب دچار نقص باشد و یا شمع ها و کوئل وایر شمع هم خراب باشد می تواند از عوامل گاز نخوردن ماشین باشد.
وقتی شروع به استارت کردید و دیدید موتور به سختی روشن می شود و یا با رها کردن پدال موتور خاموش می شود باید احتمال بدهید استپر موتور دچار نقص است که این خود از نشانه های دچار نوسان شدن موتور است. همچنین به یاد داشته باشد اگر سوزن انژکتور گرفته باشد می تواند باعث گاز نخوردن اتومبیل شود.
یا حتی گاهی پیش می آید فیلتر هوای داخل موتور دچار گرفتگی باشد که این نیز سبب گاز نخوردن خودرو می شود.
دلایل دیگر گاز نخوردن خودرو
از علل گاز نخوردن خودرو می توان به نقص در ECU موتور، خرابی سنسورهای پدال کلاچ، نقص در هیدرولیک فرمان، ایراد در سنسور موقعیت میل سوپاپ و کیلومتر در ماشین هایی با ECU زیمنس اشاره کرد.
منبع : آرگا