دسته ها
شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴

بررسی بهترین کنسول های دستی ۲۰۲۵

  • شیوا فهیمی
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳
  • ۰

کنسول های دستی امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته اند و ویژگی حمل آسان این دستگاه را بسیار محبوب نموده است. در این مطلب به معرفی بهترین کنسول های دستی ۲۰۲۵ می پردازیم.

برای گیمرها هیچ چیز جذاب تر از بازی هیجان انگیز نیست. از این رو دوست دارند در مکان هایی که به کنسول خانگی دسترسی ندارند هم بازی انجام دهند. بنابراین کنسول های دستی جذاب خواهند بود. این مطلب به معرفی بهترین کنسول های دستی ۲۰۲۵ می پردازد.

معرفی بهترین کنسول های دستی ۲۰۲۵

اگر جزو افرادی هستید که بیشتر مواقع سفر می کنید یا دوست دارید در مکان هایی که به کنسول بازی خانگی خود دسترسی ندارید همچنان گیم داشته باشید کنسول های دستی انتخاب جذابی هستند. ویژگی حمل آسان این دستگاه ها را بسیار محبوب ساخته است. در این مطلب به معرفی بهترین کنسول های دستی ۲۰۲۵ می پردازیم.

۱. کنسول دستی PS Portal سونی

کنسول PS Portal یکی از بهترین گزینه ها برای افرادی است که دوست دارند بدون استفاده از تلویزیون یا مانیتور گیم داشته باشند. به طور مثال اگر می خواهید در منزل در هر ساعتی از شبانه روز بازی انجام دهید پلی استیشن پورتال سونی انتخاب جذابی خواهد بود.

PS Portal در حقیقت یک درگاه برای انتقال صدا و تصویر بازی می باشد و سونی نام بسیار مناسبی هم برای آن انتخاب کرده که نشانگر ماهیت اصلی دستگاه است. البته نکته منفی این کنسول دستی آن است که به تنهایی قابل استفاده نبوده و باید از طریق وای فای به پلی استیشن ۵ متصل شود تا بتوان بازی های نصب شده روی کنسول اصلی را در این دستگاه کوچک استریم نمایید.

از این رو PS Portal بیشتر به عنوان اکسسوری و وسیله جانبی در کنار کنسول پلی استیشن ۵ شناخته می شود. شارژدهی کنسول دستی هم بین ۴-۱۲ ساعت متغیر بوده که به میزان استفاده کاربر بستگی دارد.

۲. کنسول دستی Nintendo 2DS XL

کنسول دستی Nintendo 2DS XL در ابعاد کوچک و وزن مناسب راهی بازار شده اند. این کنسول مجهز به کارت حافظه ۴ گیگابایت میکرواس دی و باتری ۱۳۰۰ میلی آمپرساعت می باشد که می تواند ۳-۷ ساعت در روز کاربر را همراهی کند.

از مزیت های این کنسول داشتن مجموعه ای از بازی های فوق العاده، بدنه محکم و مقاوم به ویژه در طرح های تاشو، قابل کنترل بودن توسط والدین و داشتن تصویر دوم با کارایی زیاد می باشند. از معایب کنسول دستی Nintendo 2DS XL  نیز می توان به غیر قابل نصب بودن بازی جدید روی آن اشاره کرد.

می توان گفت یکی از بهترین کنسول های بازی پورتال برای مبتدیان و کودکان این کنسول است. در Nintendo 2DS XL بازی های مناسبی برای رده سنی کودکان بالای ۵ سال هم وجود دارد.

۳. کنسول دستی لنوو Legion Go

کنسول بازی Legion Go محصول برند لنوو به پردازنده Z1 Extreme ای ام دی تجهیز شده و یکی از برترین کنسول های دستی نسل نهمی محسوب می شود. این کنسول از ویندوز ۱۱ پشتیبانی دارد و با همه بازی های مخصوص PC سازگار است.

کنترلرهای دستگاه به طور جداگانه هم قابل استفاده بوده و می توان به کمک پایه های مخصوص، کنترلر سمت راست را به عنوان موس استفاده نمود. یک باتری ۵۰ وات ساعتی نیز انرژی کنسول را فراهم می کند.

۴. کنسول دستی Steam Deck اولد

کنسول بازی Steam Deck اولد نسخه بهبود یافته Steam Deck اولیه می باشد که در مشخصاتی مثل نوع نمایشگر و عمر باتری پیشرفت دارد. این کنسول بهبود عمر باتری را مدیون وجود پردازنده ۶ نانومتری AMD و نمایشگری از نوع اولد می باشد.

کنسول Steam Deck اولد در دو نسخه با حافظه ۵۱۲ گیگابایت و یک ترابایت ارائه می شود. از این رو به بهترین کنسول پرتال بازار تبدیل شده است زیرا محدودیت فضای داخلی کاربر را ناامید نمی کند. باتری دستگاه نیز ۵۰ وات ساعت بوده و بین ۳-۱۲ ساعت شارژدهی دارد.

۵. کنسول Nintendo Switch

کنسول Nintendo Switch در سه مدل معمولی، اولد و لایت راهی بازار شده است. این سه مدل به طور پایه مشخصات مشابهی دارند ولی در سال های مختلفی عرضه شده اند. قابلیت مشترک Nintendo Switch ها این است که قابل حمل هستند و کیفیت ساخت یکسانی دارند.

ضمنا هر سه مدل از نظر پردازنده شبیه بوده و به حافظه رم ۴ گیگابایت مجهز هستند. از تفاوت این کنسول های دستی حافظه داخلی نسخه پایه و لایت ۳۲ گیگابایت و نسخه اولد ۶۴ گیگابایت می باشد. همچنین ویژگی جدا شدن دسته هم در مدل های اولد و پایه وجود دارد و در مدل لایت از این قابلیت خبری نیست.

قابل ذکر است کوچکترین مدل Nintendo Switch، مدل لایت است. از این رو اگر کنسول بازی دستی جمع و جور مدنظر شما است نسخه لایت را انتخاب کنید. گفتنی است Nintendo Switch چیزی فراتر از کنسول بازی دستی بوده و می توان نسخه پایه و اولد را شبیه کنسول معمولی به تلویزیون متصل و از روی صفحه تلویزیون به بازی پرداخت.

همچنین وقتی می خواهید از منزل خارج شوید به راحتی کنسول را خاموش و به ادامه بازی روی صفحه مدل پایه یا اولد می پردازید. از مزیت های این کنسول قابل حمل بودن، طراحی زیبا، تنوع در بازی ها می باشد. و عمر باتری کوتاه و رابط کاربری خسته کننده و قیمت بالای بازی های دستگاه از معایب Nintendo Switch به شمار می رود.

ناگفته نماند بازی های موجود در این کنسول بسیار شبیه کنسول های استاندارد بوده و برای نسخه اولد و پایه بازی های متنوع و جذاب چند نفره قابل تهیه می باشد.

در پایان از همراهی شما با این مطلب متشکریم. همچنین پیشنهاد می شود در صورت تمایل برای آشنایی با قابلیت های کنسول بازی دستیx12 plus  و راهنمای خرید کنسول بازی از این مقالات نیز بازدید نمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *