دسته ها
شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳

ازدواج در دوران سالمندی خوب یا بد؟

  • شقایق ایران دوست
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳
  • ۰

ازدواج در سالمندی بسیار مهم می باشد و می تواند تاثیرات بسیار زیادی روی افراد داشته باشد از این رو نیاز است تا با این مورد بیش تر آشنا شده و اطلاعاتی در این زمینه نیز کسب کنید.

ازدواج در سالمندی تاثیرات بسیار زیادی روی افراد دارد و باید در نظر داشته باشید که این کار‌ می تواند میزان رضایتمندی آن ها از زندگی را بالا تر برده و به ان ها روحیه ای تازه بدهد. 

نکوهش نکردن ازدواج سالمندان

یکی از مواردی که سالمندان با ان رو به رو می شوند این است که مورد نکوهش قرار می گیرند و این مورد می تواند ترس از ازدواج را با خودش به همراه داشته باشد و بسیاری از سالمندان از این کار سر باز زنند‌. ازدواج در این زمان دارای اهمیت بالایی است و می توان گفت که این افراد امید به زندگی بیش تری خواهند داشت.

در نظر داشته باشید که زندگی برای سالمندانی که همسر و شریک خود را از دست داده اند بسیار سنگین خواهد بود و ممکن است دورانی بسیار بد باشد ولی گرفتن شریک زندگی دوباره می تواند ان ها را بسیاری سر زنده تر نماید. 

  ازدواج در سالمندی 

دوران سالمندی یک دوره ای می باشد که توام با غم و ناراحتی می باشد و بسیاری از افراد برای این که از این مورد رها شوند دوست دارند شریک عاطفی داشته باشند و این مورد ممکن است مورد نکوهش اطرافیان قرار بگیرد و با جمله هایی مانند سر پیری و معرکه گیری رو به رو می شوند. انزوا و گوشه گیری در این زمینه بسیار زیاد می باشد ک همین مورد می تواند منجر به دور شدن فرزندان از پدر و مادر ها شود. 

فواید ازدواج در سالمندی 

ازدواج در سالمندی یکی از امور بسیار مهن در این زمان به شمار می رود و امر نکوهیده  و غیر قابل پذیرش نمی باشد و فرزندان دیر یا زود با این مورد کنار خواهند آمد. فوایدی که در این امر وجود دارد را در ادامه برایتان مورد بررسی قرار می دهیم. 

تقویت روحیه سالمندان از مهم ترین فایده های این امر می شود و در افراد کهن سال این مورد بیش تر دیده خواهد شد و این افراد نیاز به یک همدل و همراه دارند و اگر بتوانید برای آن ها شریکی در این زمان بگیرید بسیار خوب می باشد و باعث می شود تا نیاز این افراد به صمیمیت را از بین برده و در نهایت آن ها بهتر زندگی خواهند کرد.

سالمندی دورانی می باشد که مشکلات بسیار زیادی ممکن است گریبانگیر افراد شود و افرادی که تنها می باشند نمی توانند در برخی از زمان ها از پس زندگی خودشان بر بیایند. در این‌ میان وجود فردی دیگر در کنار این افراد می تواند نجات دهنده زندگی ان ها باشد و در نهایت ان ها می توانند در زمان اضطرار به داد یک دیگر رسیده و جان هم را نجات دهند.

ازدواج در سن زیاد

شاد تر شدن سالمندان از دیگر مزیت هایی می باشد که این مورد می تواند با خودش داشته باشد و باید در نظر داشته باشید که اگر همراهی در کنار شما باشد شما می توانید روز های شاد تری را با خودتان داشته باشید و کهن سالی دیگر برایتان کابوس نخواهد شد و دورانی تکراری در این زمان نخواهید داشت.

ترغیب شدن جوانان به ازدواج از دیگر مزیت هایی می باشد که این مدل از ازدواج ها می تواند با خودش داشته باشد و باید در نظر داشته باشید که این نوع از ازدواج ها می تواند برایتان بسیار خوشایند باشد  و در برابر تنهایی بسیار خوب خواهد بود زیرا بسیاری از افراد از تنها شدن می ترسند و دوست دارند با فردی در کنار خودشان زندگی کنند.

تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است نشان داده است که ازدواج در میان سالمندان باعث می شود تا آن ها سال های بیش تری را عمر کرده و در نهایت امید به زندگی در این افراد بسیار بیش تر خواهد بود و این مورد به این دلیل می باشد که استرس از این افراد دور می ماند.

در واقع ازدواج در سالمندی باعث می شود تا بیماری در این افراد کنترل شده و در نهایت این افراد کم تر بیمار می شوند و این مورد در حالی می باشد که افرادی که در این سنین تنها زندگی می کنند به دلیل این که نمی توانند نیاز های عاطفی خود را ارضا کنند سیستم ایمنی بدنشان ضعیف می شود و همین مورد می تواند باعث درماندگی شده و بیماری را در این افراد زیاد خواهد کرد و در این صورت می باشد که نقش یک همدم مشخص می شود و می توانید تاثیر آن را بر زندگی ببینید.

ازدواج درست در کهن سالی

تاثیر ازدواج سالمندان بر غذا خوردن نیز می باشد و اگر در این زمان سالمندان بتوانند غذا های خوب و مفید بخورند کم تر دچار بیماری خواهند شد و باید در نظر داشته باشید که خوردن غذای خوب می تواند بر روی متابولیسم بدنی آن ها تاثیراتی داشته باشد و در نهایت این مورد یکی از نیاز های بیولوژیکی در آن ها می باشد بسیار خوب ارضا می شود.

مهیا کردن شرایط ازدواج

برای این که سالمندان بتوانند ازدواج کنند نیاز است تا فرزندان آن ها این شرایط را مهیا کنند و با این امر مخالفتی نداشته بشند. مرد و یا زنی که در این سن می باشد و خانه خودش را خالی می بیند احساس تنهایی زیادی می کند و برای این که این افراد بتوانند در این سنین به راحتی و به درستی ازدواج کنند فرزندان نیز باید همکاری داشته باشند در غیر این صورت امکان این که این افراد ازدواج کنند بسیار کم می باشد زیرا این افراد ترس از نکوهش شدن دارند و هیچ گاه برای این مورد قدم بر نمی دارند.

برخی از فرزندان سعی می کنند با استخدام کردن پرستار مشکلات را در این زمینه کاهش دهند ولی باید در نظر داشته باشید که این مورد تنها بخش کوچکی از این مشکلات را حل می کند و نمی توان از پرستار به عنوان یک همدرد و همراه یاد کرد. در واقع فرزندان بیش تر برای این مورد مخالفت می کنند و فکر می کنند فرد جدیدی که وارد خانواده می شود جای مادر و یا پدر آن ها را خواهد گرفت و این ها در حالی می باشد که شما در حال فکر کردن به یک تابوی ضد انسانی هستید و این مورد می تواند تنها یک توهم باشد.

معمولا ازدواج کردن می تواند میزان فشار روحی و روانی را برای فرزندان نیز کم کند و باید در نظر داشته باشید که اگر سالمندان شما همراه و همدرد داشته باشند دیگر نیازی نیست که شما هر ساعت و یا هر روز به آن ها سر بزنید  و این مورد می تواند منجر به کاهش فشار های روانی شود که روی شما وجود دارد.

رفع مشکلات روحی با ازدواج در سن بالا

ازدواج سالمندان یکی از پسندیده ترین و بهترین کار هایی می باشد که می توان انجام شود و این مورد برای استحکام داشتن خانواده و همچنین برای از تنهایی در آمدن بسیار خوب می باشد و می توان گفت این کار یکی از امور بسیار خوب و نیکو می باشد. اما متاسفانه امروزه مردم نگرش غلطی در این زمینه دارند و برای سالمندان حق و حقوق آن ها را قائل نمی شوند و این مورد می تواند یک ضعف شدید اجتماعی باشد. البته که امروزه این نگرش ها تا حدود زیادی تغییر داده شده اند و سالمندان حقوق بیش تری به گذشته ها دارند ولی باز هم این موضوع در میان جوامع جا افتاده نمی باشد.

حال که با فواید ازدواج در سالمندی آشنا شدید بهتر است اطلاعاتی در مورد مراقبت از دندان در سالمندی و تقویت حافظه در سالمندی نیز کسب کنید و برای این کار می توانید از لینک های داده شده در این زمینه استفاده نمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *