دسته ها
یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳

با مراحل برند سازی محصول آشنا شوید

  • شقایق ایران دوست
  • ۱۸ فروردین ۱۴۰۳
  • ۰

مراحل برند سازی برای محصولات را به شما آموزش می دهیم و اگر دوست دارید اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید بهتر است این مطلب را از دست ندهید و تا پایان این آموزش همراه ما باشید.

برند سازی می تواند کار های شما را اعتبار بخشد و مردم با رغبت بیش تری از شما خرید خواهند کرد. در واقع این کار باعث می شود که شما تنها به کمپین ها متکی نباشید و به صورت خود جوش خود و محصولی که دارید را به دیگران معرفی نمایید. در ادامه شما را با مراحل برند سازی محصول آشنا می کنیم و مراحلش را یک به یک به شما عزیزان توضیح خواهیم داد.

      ساخت برند

آشنایی با مراحل برند سازی محصول

برای این که بتوانید به راحتی کسب و کار خود را رونق دهید و برند خاص خودتان را داشته باشید نیاز است تا یک سری از مراحل این کار را بدانید. در واقع این رویای هر فردی است که برند خود را داشته باشد و با توجه به میزان کیفیتی که هر محصولش دارد مردم از آن استقبال کند و با این کمار دیگر هزینه های زیادی صرف ترغیب کردن مردم برای خرید نخواهد شد.  در واقع شما با برند سازی می توانید محصولات خاص خود را داشته باشید و با گسترش دادن مجموعه خود به راحتی فرایند های داخلی تان را بهبود بخشیده و سود بیش تری در این زمینه دریافت نمایید.

برای این که بتوانید برندی خاص و خوب داشته باشید باید ان را ملکه ذهن افراد کنید و سعی کنید با کیفیت و قیمت های مناسب تان جایگاهی در میان مشتری های خودتان داشته باشید. برندینگ به مجموعه ای از اقداماتی گفته می شود که افراد انجام می دهند تا بتوانند محصولات خود را برجسته تر کنند و ذهن مخاطب را برای پذیرش باز تر نمایند. در واقع این استراتژی می تواند هویتی انسانی با ویژگی های رفتاری و ظاهری برای شرکت ها باشد و ارتباط های حسی را میان آن ها شکل می دهد.

جالب است بدانید که مراحل برند سازی در محصولات مختلف می تواند متفاوت باشد و شما نیز باید بدانید که این برند سازی طیف وسیعی را در بر می گیرد. در ادامه شما را با مراحلی که برای یک برند باید طی کنید آشنا خواهیم کرد زیرا ساخت برند یک شبه رخ نمی دهد و شما باید سال ها هزینه و وقت خود را برای ان بگذارید و اگر نمی خواهید این هزینه ها را داشته باشید بهتر است از فکر این مورد در بیایید. در این میان یک اشتباه بسیار کوچک می تواند شما را از آن چه که انداخته اید در بیاورد و شما را به نقطه ای صفر برساند. در بد ترین حالت نیز امکان دارد که شما برای همیشه از چشم مردم بیفتید بنابراین این کار پر ریسک می باشد و شما برای این که بتوانید از این موارد دور بمانید نیاز است تا یک استراتژی محکم و خوب داشته باشید و سعی کنید قدم به قدم برند خود را بسازید تا از خراب شدن ناگهانی اش پیشگیری نمایید.

مراحل برند سازی محصول

اولین مرحله تعیین هدف

برای این که بتوانید برند خود را بسازید بهتر است با خودتان رو راست باشید و سعی کنید هدفی که دارید را بیان نمایید. بسیاری از افراد اهداف مالی دارند و این موضوع را نادیده می گیرند و همین مورد می تواند یک اشتباه در ساخت برند باشد و در نهایت به مشکلاتی بر خواهند خورد بنابراین هر هدفی که از ساخت این کار دارید را بهتر است بیان نمایید. اهداف تعیین شده شما به شما این اجازه را می دهند که در مسیری درست قدم زده و در نهایت از برداشتن قدم های اشتباه دور خواهید ماند. اگر نمی توانید اهداف خود را این زمینه به درستی شناسایی نمایید بهتر است از دایره طلایی سیمون سینک استفاده کنید که شما باید به سه سوال در مورد یک موضوع پاسخ دهید. این سوال ها شامل چه چیزی؟ چگونه؟ و چرا ؟ می باشد.

دومین مرحله شناختن رقیب

برای این که بتوانید در مرحله برند سازی بسیار خوب باشید و در نهایت جایگاه خوبی را برای خود در این زمینه کسب کنید نیاز است تا بدانید که رقیب های کاری شما چه کسانی می باشند و چه جایگاهی در این زمینه دارند. همچنین علاوه بر تمامی این ها باید سعی کنید نقاط قوت و نقاط ضعف خود را تعیین کرده و برای بهبود و رفع ان ها تلاش نمایید در غیر این صورت امکان دارد که رقبا از شما پیشی بگیرند. برای این مرحله کافی است جواب چند سوال را بدانید و این سوال ها عبارت اند از :

  • کدام شرکت ها رقابت اصلی را با شما دارند؟
  • این شرکت ها چه شکست ها و موفقیت هایی داشته اند؟
  • محصولات این برند ها چه مشخصاتی دارد؟
  • مشتریان و کاربران وب چه چیز هایی در مورد این رقیب ها بیان کرده اند؟
  • این برند ها از چه بازار یابی هایی برای خود استفاده کرده اند ؟

برند های خاص

سومین مرحله تعیین کردن مخاطب هدف

تمامی کسب و کار ها بر اساس مخاطب ها می چرخد و نیاز است تا بدانید که مخاطب های شما چه کسانی می باشند و چه کسانی از شما بیش ترین خرید ها را دارند. در واقع شما با این کار سعی کمی کنید محصولات خود را طبق سلیقه و ذوق مخاطبان خود بچرخانید و این موضوع را باید بدانید که همه مردم نمی توانند مشتریان شما باشند و شما نمی توانید رضایت همه را با هم داشته باشید زیرا سلیقه های افراد بسیار متفاوت خواهد بود.

برای این کار شما می توانید مخاطب های ایده آل خود را داشته باشید و این موضوع را در نظر بگیرید که باید از خودتان این سوال را بپرسید و بدانید که چه کسی مخاطب شما می باشد و این شخص چه ویژگی هایی باید داشته باشد. بر اساس همین شخصیت ها شما می توانید استراتژی های بازار یابی تان را رونق دهید. این سه مرحله ابتدایی بسیار حساس می باشد و اگر شما نتوانید از آن ها به درستی استفاده کنید ادامه دادن این مسیر برای شما سخت تر خواهد شد برای همین هم نیاز است تا وسواس به خرج بدهید و سرسری از این موارد گذر نکنید.

چهارمین مرحله مشخص کردن چشم انداز و ماموریت

این مراحل نیز دارای اهمیت می باشند و به شما کمک خواهند کرد تا بتوانید تصمیم های درستی در مورد برندی که دارید بگیرید و فرایند های کاری تان هدف دار تر و موثر تر خواهند شد. چشم انداز ها همان اهداف بلند مدتی می باشند که بسیاری از افراد آن ها را رویا می دانند و می خواهند روزی به آن ها دست یابند. این اهداف می تواند آرمانی و یا احساسی باشد. در عوض ماموریت به تمامی آن اقدام هایی گفته می شود که می تواند شما را به چشم انداز هایی که دارید برساند و مشخص کننده این است که شما برای رسیدن به اهداف خود باید چه کار هایی را انجام دهید.

مراحل برند سازی محصول

پنجمین مرحله پیدا کردن صدا و لحن برند

از دیگر مراحل برند سازی محصول پیدا کردن صدا و لحن برند می باشد و ارتباط گرفتن با مشتریان نیز در این زمینه اهمیت دارد. در واقع صدای شما می تواند تداعی گر شخصیت و کسب و کار های شما باشد. در واقع این صدا باید در تمامی رسانه ها ثابت باشد و به گونه ای دیده شود که وقتی کاربری صدای شما را شنید بتواند شخصیتی از شما را در ذهن خود داشته باشد. این همان موضوعی است که مثلا در حین تماس گرفتن با دوستمان با یک شماره ناشناس دوست داریم که او ما را از روی صدایی که داریم تشخیص دهد.

برای این که بتوانید این کار را انجام دهید لیستی از ویژگی های مجموعه خود تهیه کنید. این لیست شامل سن و سال افراد، میزان علاقه ان ها به ماجراجویی و …. می شود و شما باید در این بین برای افراد لحن و صدای خاصی را مشخص نمایید. برای همین هم نیاز است تا پوشه ای از ویژگی های شخصیتی برند معروف خود و لغات و سناریو های مختلف تهیه کرده و در اختیار بخش های مختلف سازمان تان قرار دهید.

ششمین مرحله خلق داستان و شخصیت برند

از مهم ترین مراحل برند سازی محصول خلق کردن پیام و داستان شما می باشد و اهمیت زیادی در این زمینه دارد. شما باید بدانید که داستان برند تان یک روایت منسجم و احساسی از یک قهرمان باشد و محتوا های خاصی مانند تیپ شخصیتی این قهرمان، نحوه شکل گیری ایده اولیه در ذهن این فرد، چالش هایی که قهرمان داستان با آن رو به رو بوده است و احساسات مختلف فرد در رویارویی با شرایط را در بر بگیرد. در واقع این قهرمان شما در انتهای داستان روایت می کند که از شرایط سختی که در پیش رو داشته است چه درسی گرفته و در نهایت پیام اصلی این ماجرا چیست.

افزایش درآمد با ساخت برند

هفتمین مرحله ساختن هویت های بصری

برای کسب و کار خودتان باید یک سری از هوبت های بصری را بسازید و باید برای این کار از المان های خاصی استفاده نمایید. در واقع شما می توانید برای این مورد از ساخت لوگو، پالت های رنگی، تایپوگرافی و فونت خاص و سبک عکاسی و تصاویر خاص انتخاب نمایید. در واقع این المان ها در بسیاری از بخش های کسب و کار هایتان به شمار می روند. از سایت و صفحه اصلی، صفحات اجتماعی و تبلیغ های آنلاین و بروشور ها نیز باید این موارد را رعایت کرده و تبلیغ های شما باید به صورت یکسان باشند.

هشتمین مرحله یکپارچه سازی

سعی کنید هویت و تصویری که از برند خود دارید را به صورت یکپارچه در بیاورید. در واقع مشتی در تمامی پلتفرم ها باید بتواند تصویری یکسان از شما ببیند در غیر این صورت امکان دارد مشکلاتی برایتان ایجاد شود. مشتریان شما باید در فروشگاه ها و سازمان ها لوگو و رنگ های سازمانی یک سانی از شما مشاهده نمایند و بتوانند صدای شما را بشنوند و همچنین در سایت نیز بتوانند ماموریت و داستانی از شما را بخوانند و لحن شما را به صورت بصری دریابند.

برند سازی و مراحل آن

آخرین مرحله ثابت ماندن

شما باید بتوانید هویت و تصویری که از خود و برندتان دارید را ثابت نگه دارید. در واقع این کار باعث می شود شما بیش تر در ذهن مشتریان خود بمانید و ان ها اعتماد بیش تری در این زمینه به شما خواهند کرد. این مسئله دارای اهمیت زیادی می باشد و شما باید این موضوع را از برند های بسیار محبوب دنیا ایده بگیرید. باید بتوانید به تمامی مفاهیمی که دارید و ان را برای مشتریان بیان کردید پایدار بمانید و سعی نکنید برای سود بیش تر از کیفیت محصولات خود بکاهید زیرا این مورد می تواند اعتماد افراد را بگیرد.

در این میان کارمندانی که دارید نیز اهمیت دارند و ان ها نیز باید در تمامی مراحل یکسان باشند و ثابت بودن نحوه پاسخ دهی ان ها به مشتریان دارای اهمیت بالایی می باشد و لحنی که دارند و یا در چت کردن های تلفنی نیز باید سعی کنند یکسان باشند زیرا در غیر این صورت امکان دارد که مشتریان شما گیج شوند. برای همین باید در حین استخدام کردن کارمندان خود نهایت دقت را به خرج داده و سعی کنید آن هایی را استخدام نمایید که با فرهنگ سازمانی تان همسو باشند و برای بیش تر شدن این همسویی می توانید از روش های تشویقی استفاده کنید. همچنین یادتان باشد که کارمند های شما بنا بر شخصیتی که دارند باید در بخش های مربوط به خودشان مستقر شوند تا بتوانند به راحتی کار کرده و خطا های آن ها کاهش پیدا نماید.

مراحل برند سازی محصول

حال که با مراحل برند سازی آشنا شدید در ادامه شما می توانید اطلاعاتی در مورد تاثیر هوش مصنوعی بر مشاغل و  عوارض بازی های کامپیوتری نیز کسب کنید و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده کمک گرفته و وارد صفحات مربوطه شوید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *