شنیدن ضربان قلب در گوش یکی از نام های عامیانه برای بیماری تومور گلوموس می باشد. این بیماری از تومور های خوش خیم در بدن می باشد و می تواند تاثیرات زیادی بر روی بدن شما بگذارد از این رو اگر بتوانید سریع تر ان را درمان کنید بهتر است. در ادامه اطلاعاتی در مورد این بیماری به شما خواهیم داد.
آشنایی با بیماری شنیدن ضربان قلب در گوش
شنیدن ضربان قلب در گوش می تواند نشانه ای از بیماری تومور گلوموس باشد. این تومور ها بد خیم نمی باشند ولی امکان دارد صدمات زیادی به بافت های اطراف ایجاد نماید از این رو برای این که این بیماری زیاد وارد بدن شما نشده و صدمه ای وارد نکند بهترین راه این است که برای درمان سریع تر اقدام نمایید. در واقع این تومور در شریان کاروتید و گوش ایجاد می شود و بیماران معمولا از وزوز کردن گوش خود و یا شنیدن صدای نبض خود در گوش هایشان شکایت می کنند و عده ای نیز دارای مشکلات شنوایی خواهند شد.
تومور گلوموس اهمیت زیادی در حیطه شنوایی دارد و چون نزدیک به استخوان گیج گاهی می باشد و سرعت رشد این تومور بسیار کم خواهد بود و از این نظر مشکلی نخواهید داشت. این تومور در دهه های پنجم و ششم زندگی زنان بسیار شایع می باشد و معمولا در زنان بیش تر از مردان می باشد از این رو اگر خانم هستید بهتر است به این مورد اهمیت زیادی بدهید و اگر نشانه های این مورد را داشتید به متخصص مراجعه نمایید. البته این ها بدین معنا نخواهد بود که این تومور در سنین دیگر رخ نمی دهد و یا در مردان ایجاد نمی شود بلکه باید بدانید میزان شیوع ان در برخی از موارد بیش تر خواهد بود.
علت ایجاد تومور
همانطور که می دانید این تومور در هر سنی می تواند رخ دهد ولی هنوز تحقیقات برای پیدا کردن علت دقیق آن ادامه دارد و باید بدانید که مشکلات ژنتیکی نیز می تواند بیش ترین نقش را در این زمینه داشته باشند.
نشانه های این بیماری
هر بیماری دارای نشانه های بالینی خاصی می باشد و نشانه های این بیماری نیز بسیار زیاد می باشد. این بیماری می تواند بر روی هورمون استرس نیز تاثیر داشته باشد و نشانه های دیگری در این زمینه نیز شما در بدن خود خواهید داشت. در ادامه نشانه های مهمی که باید در مورد این بیماری بدانید را برای شمال عزیزان بررسی می کنیم.
- احساس بروز توده در گردن
- خشن شدن صدا
- مشکلاتی در بلعیدن غذا
- ضعف در صورت
- فلج شدن در صورت
- خونریزی از یک گوش
- مشکل در شنیدن
- درد های گوش
- کم شنوایی
- افتادگی شانه ها
- شنیدن صدای ضربان قلب در گوش
- اضطراب
- سردرد
- فشار خون بالا
- گر گرفتگی
- تعریق
- اسهال
تشخیص بیماری
شما باید با داشتن نشانه های بالا سریعا به متخصص مراجعه کنید و در صورتی که که متخصص تایید کند که شما دارای این بیماری هستید می توانید از سی تی اسکن و یا ام آر آی استفاده کنید تا بیماری شما به درستی تشخیص داده شده و تایید شود.
عوارض تومور
این بیماری می تواند عارضه هایی را با خود نیز داشته باشد و این عوارض شامل موارد زیر می باشد :
- نشت مایع مغزی نخاعی
- عفونت شدید
- سکته های مغزی
- هماتوم
- مشکلات بلع
- مشکلات چشایی
- مشکلات شدید در حرکات شانه
- مشکل در حرکت های زبان
درمان
معمولا برای درمان این مورد از پرتو درمانی و جراحی استفاده می شود و باید بدانید که جراحی می تواند بخشی از گوش شما را از بین برده و در نهایت شنوایی تان تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. این نوع درمان کمی خطر بالایی دارد و باعث می شود تا احتمال مرگ و میز بالا برود.
در پرتو درمانی آمار مرگ و میز بسیار کم تر از جراحی خواهد بود و باید بدانید که این مورد نمی تواند تومور را از بین ببرد و تنها رشدش را متوقف خواهد کرد. البته این نوع درمان نیز می تواند تاثیراتی بر روی حلزون گوش داشته باشد و باعث ناشنوایی و یا کم شنوایی شود.
این درمان ها موقتی می باشند و این تومور ها می توانند ده سال بعد دوباره رشد کنند و شما را درگیر نمایند و همچنین باید بدانید که این بیماری ممکن است در طی درمان منجر به کم شنوایی شود و در این صورت شما می توانید از انواعی از سمعک ها در این زمینه برای داشتن شنوایی بیش تر استفاده کنید.
همانطور که می دانید پیشگیری کردن از بیماری ها می تواند هزینه ای کم تر با خود به همراه داشته باشد از این رو نیاز است تا بدانید که با پیشگیری کردن از برخی از بیماری ها نیز امکان پذیر نمی باشد و از یک سنی به بعد امکان بروز آن ها چندین و چند برابر خواهد شد مخصوصا اگر در خانه و خانواده خود فردی به یک بیماری خاص مبتلا باشد. اگر از این اطلاعات رضایت داشتید در ادامه شما می توانید یک سری اطلاعات دیگری در مورد بیماری روزاسه و درمان سکته گوش نیز مشاهده نمایید و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده در این زمینه استفاده کرده تا بتوانید وارد صفحات مربوطه شوید.
منبع : آرگا