دسته ها
پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

زبان بدن فرد خودشیفته چه ویژگی هایی دارد؟

  • شیوا فهیمی
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲
  • ۰

برخی افراد دچار خودشیفتگی بوده و خود را از دیگران برتر می دانند. زبان بدن این افراد ماهیت درونی آن ها را آشکار می کند. این مطلب به ویژگی های زبان بدن فرد خودشیفته اشاره دارد.

خودشیفتگی حالت روانی است که در آن فرد احساس خود بزرگ بینی و برتری نسبت به دیگران دارد. این افراد اغلب اعتماد به نفس بالایی از خود بروز می دهند ولی در حقیقت با کوچکترین انتقادی در هم می شکنند. این مطلب به زبان بدن فرد خودشیفته می پردازد.

ویژگی های زبان بدن فرد خودشیفته

برخی افراد در زندگی دچار خودشیفتگی بوده و خود را از دیگران برتر می دانند. این افراد اعتماد به نفس بالایی از خود نشان می دهند ولی پشت این چهره، عزت نفس شکننده ای داشته و با کوچکترین انتقادی در هم می شکنند. خودشیفتگی می تواند در حالت شدید سبب بروز مشکلات جدی برای خود و سایرین گردد.

این موضوع می تواند در روابط آسیب زا باشد. خبر خوب این که خودشیفتگی را می توان از روی زبان بدن افراد شناخت بدین ترتیب در دام ارتباط با آن ها نیفتاد. البته به طور کلی در هر فردی تا حدودی خودشیفتگی وجود دارد ولی جزئی بوده و به کسی آسیب نمی زند.

مشکل زمانی شروع می شود که فرد به اختلال خودشیفتگی دچار باشد. به این ترتیب در صورت برقرار رابطه عاطفی با آن ها آسیب های زیادی به شما وارد می شود. از این رو قصد داریم در این مطلب به زبان بدن فرد خودشیفته اشاره نماییم تا با شناخت کامل از ایجاد رابطه صمیمی و عاطفی با وی خودداری کنید.

اکثر مواقع نمی توان از روی رفتار فرد، خودشیفتگی او را حدس زد. برخی نشانه های رفتاری این افراد مانند خودداری از ارتباط چشمی، دوری از افراد نا آشنا، وجود چهره ای سرد و غیر صمیمی با افراد خجالتی شبیه است. از این رو لازم است از روی زبان بدن به خودشیفته بودن فرد پی برد.

فرم بدنی مغرور و با اعتماد به نفس کاذب

یکی از ویژگی های زبان بدن فرد خودشیفته حالت بدنی آن ها است که به صورت زیر است:

  • در چهره این افراد نشانه ای از همدلی، مهربانی و نرم خویی مشاهده نمی شود.
  • با شانه های صاف و سینه رو به جلو راه می رود تا نشان دهد اعتماد به نفس زیادی دارد ولی این حالت در وی مصنوعی بوده و عضلاتش خشک و سفت می باشد.
  • طوری وانمود می کند که گویی حقیقتا خود را قبول دارد ولی با کمی دقت مشخص می شود برای پنهان کردن تنش و حفظ اعتماد به نفس کاذب در تلاش است.

فرد خودشیفته حتی موقعی که باید صمیمی و راحت باشد حالتی مغرور خود را حفظ می کند. این فرد در روابط عاطفی هم اداهای خاص خود را دارد. تناقض جالبی در زبان بدن فرد خودشیفته دیده می شود. در حالی که می خواهد با اعتماد به نفس دیده شود ولی دست ها را در جیب یا روی باسن و کمر قرار داده که کاملا با نشانه های زبان بدن فرد دارای اعتماد بنفس در تناقض می باشد.

به عبارتی فرد خودشیفته مغرور بوده ولی همواره پر تنش است. هر چه هم سعی می کند آن را پنهان نماید نمی تواند. این فرد حتی در موقعیت هایی که بایست راحت و صمیمی باشد نیز ژست مغرور به خود می گیرد.

چشم های اغواگر و ترسناک

از دیگر نشانه های زبان بدن فرد خودشیفته چشم های آن ها می باشد. این افراد می توانند شما را اغوا و مجذوب کرده ولی در دل شما دلهره ایجاد شود. این به قصد آن ها بستگی دارد. گاه نگاه آن ها به نگاه روان پریش ها شبیه است. هر چند چشم های فرد خودشیفته برخلاف افراد روانپریش سرزنده و متمرکز می باشد.

این فرد می تواند به مدت طولانی به چشم های فرد مقابل خیره تا وی دچار استرس شود. فرد خودشیفته به راحتی دروغ می گوید و با نگاه خود شما را وادار می کند دروغش را بپذیرید. این فرد با جواب شما به نگاهش حدس می زند که خجالتی بوده یا قوی و بر اساس آن وارد بازی می شود.

نگاه فرد خودشیفته می تواند حالت تحقیر داشته باشد. این فرد در برابر بی ادبی یا اشتباه فرد دیگر رفتار توهین آمیز و افراطی دارد. خودشیفته با حالتی از بالا به پایین به فرد دچار اشتباه نگاه کرده و تهاجمی به نظر می رسد. زبان بدن این افراد با قرار دادن دست روی باسن یا کمی پایین تر از کمر مشخص شده که با لذت انتقاد می کنند. در این شرایط اگر طرف مقابل بخواهد وی را آرام نماید نیز شدیدتر به کارش ادامه می دهد.

حلت چهره خنثی با لبخند مصنوعی

فرد خودشیفته سعی می کند چهره ای خشک و جدی داشته باشد و احساساتش را بروز ندهد. گاهی ممکن است لبخند خفیف را چاشنی کار کرده که کاملا تصنعی می باشد. در حقیقت این لبخند به علت شرایط می باشد. این فرد سعی می کند لب ها را سفت و رو به جلو نگه داشته که حالتی غیرطبیعی به وی می دهد.

این فرد به طور کلی چهره ای غیر واقعی دارد. چهره ای که برای مجذوب شدگان این افراد خیلی قابل تشخیص نیست. فرد خودشیفته با خنثی نگه داشتن فرم چهره سعی می کند اجازه رمزگشایی به دیگران نداده که به درونش پی ببرند. به عبارتی به سختی می توان واکنش هایی مانند خنده ساده و صمیمی یا ابراز شگفتی را در چهره این افراد مشاهده کرد.

البته این بدین معنی نیست که وی نمی تواند بلکه خوب می داند چگونه این هیجانات را بروز دهد. فقط باید دلش آن را خواسته و تصمیم بگیرد که این کار را انجام دهد.

خنده از سر رضایت با دیدن شکست دیگران

منظور از خندیدن زمانی نیست که بی اختیار می خندید. در این جا خنده ای مدنظر است که در لحظات خاص نشان داده می شود. یعنی فرد خودشیفته زمانی که به هدف خود می رسد و تسلیم شدن قربانی خود را می بیند یا شکست وی را مشاهده می کند خنده ای از سر رضایت می زند و اگر خودش در این شکست سهم داشته باشد با لذت و رضایت بیشتری می خندد.

سخن پایانی

زبان بدن فرد خودشیفته ماهیت واقعی وجودی وی را آشکار می سازد که با مهارت تمام سعی می کند آن را مخفی نماید. بیشتر ویژگی هایی که اشاره شد در این افراد رایج می باشد. ولی به این معنی نیست که هر کسی که دارای این ویژگی ها باشد دچار اختلال خودشیفتگی است.

در ضمن بسیاری از افراد خودشیفته ممکن است در حد آسیب شناختی یا نوع بدخیم نباشند. این افراد احتمالا اندکی اغواگری دارند و شاید آن را به صورت کامل با زبان بدن بروز ندهند. هر فرد با دیگری متفاوت است و با توجه به نوع شخصیتش و درجه خودشیفتگی ممکن است زبان بدن کمی متفاوت داشته باشد.

در پایان این مطلب از همراهی شما سپاسگزاریم. همچنین پیشنهاد می شود در صورت تمایل برای آشنایی با زبان بدن فرد عاشق و زبان بدن افراد دروغگو روی لینک ها کلیک کنید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *