یکی از مراسمات سنتی و زیبایی که قبل از جشن عروسی برگزار می گردد مجلس حنابندان بوده که آداب و رسوم مخصوص به خود را داشته و در اصطلاح مراسم خداحافظی عروس با خانه پدری بوده و در آخرین شب اقامت عروس به شکل رسمی در خانه پدری بر پا می شود. این آیین در گذشته رواج بیشتری داشته ولی امروزه اغلب در روستاها و شهره های کوچک انجام می گیرد و در شهر های بزرگ به طور کامل حذف شده و یا به شکلی مدرن و خاص برگزار می گردد. در همین راستا تصمیم داریم در این مطلب به نمایش مدل های مختلف تزیین حنا عروس ۱۴۰۳ بپردازیم.
ایده های جالب تزیین حنا عروس ۱۴۰۳
بهتر است بدانید که در گذشته دست و پای عروس را حنا می بستند اما امروزه معمولا قرار دادن مقدار جزئی حنا بر روی کف دست عروس را کافی می دانند. حنا به شکل های مختلفی دیزاین می گردد ولی در حال حاضر از نقش حنا یا طراحی با حنا به منظور زیبا سازی دست عروس و ادای احترام به سنت قدیمی استفاده می کنند. این نوع مراسم در واقع ریشه در عقاید مذهبی و فرهنگ ایرانیان دارد و به دلیل که از نگاه طب سنتی حنا برای بدن گیاهی مفید بوده در اسلام نیز به آن توصیه شده و به همین خاطر در جشن عروسی به دست های عروس می مالند.
این مراسم در خانه پدری عروس برگزار می گردد و از جمله جشن هایی بوده که بایستی با یک برنامه ریزی اصولی و درست انجام شود. روز برگزاری این مراسم به طور معمول یک روز و یا یک هفته پیش از مراسم عروسی بوده و از سوی خانواده عروس تدارک دیده شده و برگزار می گردد. از جمله فلسفه های این جشن این بوده که حنا از نماد های بهشتی به حساب آمده و معتقد هستند که حنا زدن به کف دست در این جشن موجب سعادت و خوشبختی و همینطور ایجاد خیر و برکت در مراسم می شود.
تزیین حنا از بخش های اصلی و جذاب مراسم حنابندان به حساب آمده است. در این جشن عروس لباس هایی به رنگ قرمز می پوشد و آشنایان و فامیل دور او جمع شده و به جشن و پایکوبی می پردازند. بعد از آن یک نفر ظرف حنا یا سبد و یا طبق رسوم حنای دیزاین شده را دور چرخانده و هر یک از مهمانان که علاقه داشته کمی از جنا را بر داشته و به نیت برکت آن به کف دست خود می مالند.
مدل های زیبا و خاص دیزاین حنا عروس
منبع : آرگا