برای دستیابی به ارزش خواص هسته انار باید روغن دانه های ریز انار را به روی هم جمع کرد. این میوه بومی از جنس مدیترانه است که در زمینه های متعدد سلامتی کاربرد مثبت دارد. اما جمع آوری روغن دانه های انار چگونه است؟ دانه های انار پرس سرد می شوند و روغن بدست می آید، با این حال سرشار از پلی فنول، اسید های چرب قوی و خواص آنتی اکسیدانی است و به بهبود مشکلات سلامتی کمک می کند.
حال در ادامه همراه ما بمانید تا با انواع خواص هسته انار آشنا شوید.
خواص هسته انار برای سلامت انسان
پیشگیری از ابتلا به بیماری سرطان:
هسته های میوه بهشتی انار سرشار از عنصر فلانوئید بوده که با عملکرد آنتی اکسیدانی خود منجر به پیشگیری از ابتلای افراد به بیماری سرطان می شود. درمان سرطان هایی چون سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان خون و …. با تغذیه از آب انار و خود میوه انار قابل پیشگیری است و فعالیت سنگینی را برای افراد همراه ندارد.
درمان بیماری کرمک:
در کودکان کوچک احتمال ابتلا به بیماری انگل کرمک وجود دارد. این بیماری در رشد کودک اختلالاتی را پیش می آورد که برای درمان هر چه بهتر می توان از هسته انار کمک گرفت. روشی آسان است و به این منظور یک قاشق پودر هسته انار را در لیوانی از آب میوه یا آب معدنی ترکیب کنید و با شکم خالی نوش جان نمایید.
درمان بیماری اسکوربوت:
بیماری اسکوربوت ریشه از کمبود ویتامین سی موجود در بدن است. برای درمان دو عدد انار تازه را دون کرده و در ظرفی بکوبید تا به خوبی نرم شود. لیوانی از آب را به ترکیب انار های کوبیده شده اضافه نمایید و پس از عبور از صافی توری شکل، دهان را غرره کنید و بنوشید. روزانه دو یا سه مرتبه نوشیدن شربت انار می تواند کمبود ویتامین سی در بدن را جبران سازد.
کاهش نشانه های ادرار های پشت هم:
با کمک هسته انار می توان اشکال تکرار ادرار را از میان برد. برای این منظور به هسته انار تازه را با چند دانه سیر ترکیب کنید و در ظرفی از آب گرم به جوش برسانید. پس از خنک شدن ترکیب روزانه دو بار و هر بار بخش کوچکی از آن را میل کنید.
بهبود سلامت بدن:
شاید تغذیه از انار برای بسیاری از افراد مشکل باشد، چون دانه های انار تا حدودی سفت بوده و عمل جویدن را درست پیش نمی برند. اما بدانید که هسته انار سرشار از پلی فنل بوده و برای درمان تب، سرماخوردگی و …. کمک شایانی می کند.
تقویت قدرت جنسی به صورت طبیعی:
تغذیه از انار در افزایش ترشح هورمون تستوسترون بزاق موثر بوده و به بهبود وضعیت روحی و شدت میل جنسی منجر می شود.
انار درمانی طبیعی برای اختلال نعوظ جنسی بوده که هنوز نظریه ثابتی برای صحت آن تکمیل نشده است.
کاهش درد مفاصل و آرتزیت:
آرتزیت چیست؟ آرتزیت ایجاد درد و سفتی مفاصلی است که به التهاب درگیر شده اند. با افزایش سن، شدت بیماری وخیم تر شده و باید برای درمان دنبال چاره بود.
انار درمانی طبیعی برای بیماری آرتزیت است چون سرشار از آنتی اکسیدانی به نام فلانول بوده و این آنتی اکسیدان التهاب های شکل گرفته را کاهش می دهد.
حتی عصاره انار می تواند احتمال شروع و آشکار سازی آرتزیت را به علت نقص کلاژن کاهش دهد و فرد را به سوی بهبودی بکشاند.
کاهش فشار خون:
پلی فنل های زیست فعال با بهبود سازی وضعیت سلامت قلب و عروق منجر به کاهش یافتگی فشار خون بالا می شود.
آب انار مکمل مفیدی برای مبتلایان بیماری فشار خون بالا بوده و تنها پس از مصرف دو هفته می توان نتایج مثبت را به چشم مشاهده کرد.
مبارزه با عفونت های باکتریایی:
انار با وجود سرشار از ترکیب های زیست فعالی چون الاچیک اسید، یونیسیک اسید، فلانوئید، آنتوسیانیدین، فلانول، الاجیتانین و …..به درمان عفونت های انگلی و میکروبی، اسهال، زخم معده، آفت دهان، خونریزی و مشکلات تنفسی کمک می کند.
بهبود و تقویت حافظه:
انار به شکل قابل تصوری از سلول های عصبی محافظت می کند و در کند سازی روند بیماری آلزایمر نقش موثر دارد. عصاره هسته انار با وجود آنتی اکسیدان های مفید در بهبود حافظه و هماهنگی ماهیچه ها نقش داشته و به آسانی با رادیکال های آزاد مبارزه می کند.
روغن هسته انار برای پوست:
انار با سرشار بودن از اسید یونیسیک که گونه ای از اسید های چرب امگا ۳ است به هیدراته شدن پوست کمک می کند. خواص دیگر برای بهبود پوست:
- آبرسانی بسیار قوی
- مرطوب سازی و نرم شدن پوست
- کمک به پوست خشک و ترک خورده
- رفع قرمزی و پوسته پوسته شدن
- درمان اگزما و پسوریازیس
- متعادل سازی چربی پوست
روغن هسته انار برای چروک صورت:
روغن هسته انار سلول های داخلی پوست را بازسازی کرده و چروک های افتاده به سطح ظاهری را از میان می برد.
این میوه عمر سلول های بدن را طولانی تر کرده و با خاصیت جوانسازی به عمیق ترین لایه های پوستی نفوذ کرده و نرمی و پوستی صاف به دور از چین و چروک را برای فرد به ارمغان می آورد.
روغن هسته انار برای جوش:
روغن هسته انار با خاصیت ضد میکروبی خود تمام باکتری های ایجاد کننده جوش را از میان می برد و ماده روغنی سبوم که منجر به تجمع چربی در بافت زیرین پوست می شود را به کاهش می رساند.
روغن هسته انار برای لک پوست:
روغن هسته انار با سرشار بودن از اسید الاژیک و آنتی اکسیدان از رشد تومور های پوستی پیشگیری کرده و پوست را از اثرات مخرب تابش نور خورشید محافظت می کند.
تاثیر بسیاری در از بین بردن لک و تیرگی صورت داشته و این زمانی برای فرد شکل می گیرد که هسته انار به حالت کرم یا سرم در ساعات مشخص مصرف شود.
این روغن کارایی مثبتی برای درمان کک و مک نداشته، چون کک و مک ژنتیکی بوده و با روغن های طبیعی درمانی حاصل نمی شود.
روغن هسته انار برای کلاژن سازی:
روغن هسته انار، سنتز کلاژن و الاستین را تقویت می کند و به بازسازی پوست، ترمیم بافت و بهبود زخم منجر می شود.
روغن انار سرشار از ویتامین سی بوده که این ویتامین مکملی برای تولید کلاژن است و چین و چروک را از میان می برد.
تقویت و رشد موها:
روغن انار سرشار از اسید یونیسیک است که اسید موها را تقویت کرده و آن ها را قوی، درخشان و سالم نگه می دارد.
آنتی اکسیدان بالا به جریان خون بیشتر و رشد موها کمک کرده و آن ها را دهیدراته و آبرسانی می کند تا موهایی نرم، لطیف و زیبا داشته باشید.
فولیکول های مو تقویت شده و دیگر خبری از ریزش تار های مو نخواهد بود.
درمان شوره سر:
شوره سر به چه علتی پیش می آید؟ شوره سر به علت جمع شدگی چربی در کف سر ایجاد می شود.
روغن انار با خاصیت ضد التهابی و ضد قارچی شوره سر را از میان برده و به دلیل داشتن اسید یونیسیک از خارش سر جلوگیری می کند.
این روغن یکی از بهترین راهکار های درمانی شوره سر است.
لایه برداری پوست:
شاید برای شما سوال باشد که آیا روغن انار برای لایه برداری کاربرد دارد؟ باید گفت بله.
روغن انار با لایه برداری پوست سلول های مرده را از میان برده و پوستی درخشان و روشن را ایجاد می کند.
تقویت ریش و سبیل آقایان:
روغن انار با تقویت فولیکول های ریش و سبیل منجر به رشد بیشتر آن ها شده و از ریزش آن ها پیشگیری می کند.
همچنین می توانید برای اطلاع از خواص انار و خواص آب انار کلیک کنید.
منبع : آرگا