دسته ها
شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳

همه چیز درباره رفتار با زن بداخلاق

  • زهرا شفیعی
  • ۱۹ فروردین ۱۴۰۳
  • ۰

تنداخلاقی در زن گاه ریشه از دوست داشتن فراوان همسر و گاه نشان از خستگی های افراطی زندگی دارد. او با این تعصب های احساسی بی مورد و بی حوصلگی های دردآور رفته رفته آینده زندگی خود را به نابودی می کشاند، پس بهتر است در همان مراحل آغاز بدرفتاری ها به نسبت مرد، ریشه آن جست و جو و به درمان آن پرداخته شود.

همواره ابراز تمامی احساسات درونی زن به نسبت مرد بیشتر بوده و اگر به خوبی کنترل نشود، نتایج مثبتی در زندگی زناشویی دنباله دار نخواهد بود. آهسته آهسته رابطه، سمت و سویی کینه وار به خود می گیرد و بی توجهی های همسر را به خود جمع می کند. حال عصبانیت ها و بدخلقی ها با تبدیل به یک عادت همیشگی سقف آلونک زندگی مشترک را به فاصله ای خسته کننده از هم می پاشد و تنها چاره آشنایی با چگونگی رفتار با زن بداخلاق می باشد که در ادامه مقاله، شما دوستان عزیز با آن ها آشنا خواهید شد.درست است که زندگی با یک زن بداخلاق، جهنم را به راه می آورد اما پیش از آن به این قضیه فکر کنید که بدخلقی های او ریشه از چه دارد، آیا پذیرش این تقصیر از سوی او منطقی است یا ارتباط به شما و کودکان دارد؟ بدانید که اگر غرق پذیری همسر در افکار منفی به دراز مدت به طول بیانجامد نتیجه ای جز ناامیدی، احساس اضطراب و ترس در کار نخواهد بود.

آشنایی ابتدایی با داستان رفتار با زن بداخلاق

پیش از چگونگی رفتار با زن بداخلاق، با محوریت بداخلاقی و نشانه های آن آشنا شوید؟

پیش از چگونگی رفتار با زن بداخلاق با معنای بداخلاقی آشنا شوید:

در هر پیوند زناشویی چگونگی تعریف بداخلاقی معنای متفاوتی دارد. گاه همسر از بیان الفاظ رکیک شریک خود شاکی است، گاه از فریاد های پر صدا و گاه از رفتار های تند او، اما با هم صحبتی می توان دلیل پیشآمده این اتفاقات را جویا شد تا در ادامه راه زندگی توانایی کنترل هیجانات در بیان احساسات مشکلی را به همراه نداشته باشد.

حال در ادامه نشانه های آشکار در چگونگی رفتار با زن بداخلاق را درک کنید:

  • طعنه های کنایه آمیز:

زنان به دلیل عدم توانایی بالای جسمانی، همواره همسر را با زبان خود تنبیه می کنند. این تنبیه می تواند ابراز کنایه و کلمات نیش داری باشد که ذهن مرد را به شدت گرم عصبانیت کند. این چنین حرکتی در حقیقت می تواند نوعی پرخاشگری در حالت روانی باشد. برای مثال می توان گفت که فرض بگیرید مرد به همسر خود پیشنهاد سفر چند روزه را در پایان تعطیلات تابستانه می دهد و زن با رفتار های حرص آمیز به او کنایه که : چه عجب از این  آلونک قرار بیرون بریم!! می زند.

  • تحقیر و کوچک شماری:

با ابراز جملات تحقیرآمیز، رفته رفته قدرت اعتماد به نفس به دنبال عزت نفس از دست رفته شروع به نمایان شدن در روحیات آدمی می کند. این ابزار دفاعی زنانی است که برای افزایش ارزش وجودی خود، مرد را کوچک می شمارد تا تلافی تمامی بد حالی هایش را در زندگی جبران کند. برای مثال زن همواره در گوش همسر خود تکرار می کند که تو اصلا برای من کاری انجام دادی که من دلم به این زندگی خوش باشه، تو اینقدر خود خواهی فکر کردی کی هستی؟ برو خدات رو شکر کن که با تو ازدواج کردم و ….

  • فریاد های پرخاشگرانه:

اوج پرخاشگری مردان به نسبت زن ها بیشتر بوده، اما خانم ها در ابراز آن افراط بیجا دارند. این بی مدیریتی در ادامه جنگی را در زندگی زناشویی به پا می اندازد که گاه به مرحله برخورد فیزیکی هم می رسد. اگر شریک با چگونگی مدیریت خشم آشنا باشد، رابطه به آرامی پیش می رود ولی اگر سکوت کند با سرخوردگی ارزش خود را از دست می دهد.

فریاد های پرخاشگرانه نشان از برقراری حالت تدافعی برای رفتار با زن بداخلاق

  • بی توجهی:

زندگی مشترک نشان از دو طرفه بودن پیشبرد لحظات دارد. اگر یک شریک به نسبت دیگر بی محلی نشان دهد، در امورات متفاوت هم مشورتی در کار خود برنامه نداشته باشد و یا حتی او را تحویل نگیرد در نتیجه شما وارد مرحله طلاق عاطفی شده اید و پیش از رسیدن به این مرحله بهتر است ریشه مشکل را جویا شوید.

  • غر زدن های بی هدف:

غر زدن در ادامه خواسته های معقول و غیر معقولانه شریک زندگی شکل می گیرد. اگر زن شما در خانه و یا در هر مکانی برای رسیدن به خواسته هایش غر می زند، سعی کنید پیش از هر گونه پاسخ واکنشی ای صحبت های او را خوب بشنوید، آن گاه به منطقی یا غیر منطقی بودن آن پی ببرید.

  • عدم رضایت:

نارضایتی از سوی یک زن در یک زندگی زناشویی به گونه های متفاوت آغاز می شود. شاید شما در هر جایگاهی از اجتماع که هستید برای رساندن خواسته های همسر خود به هدف تمام تلاش داشته را خرج کنید تا او همواره رضایت داشته باشد و بدخلقی نکند اما غر زدن هاو فریاد و ناله ها نباید از سوی زن همیشگی باشد، چون این رفته رفته مشکل بزرگی در زندگی پیش خواهد آورد.

  • قهر:

سرد شدن احساسی در پی تکرر قهر ها، برای رابطه عاطفی هر دو شریک تخریب کننده خواهد بود. مگر می شود در زیر یک سقف به تنهایی غذا بخورید، به تنهایی بخوابید و یا حتی به تنهایی بیرون گردی کنید؟ البته که نه اما خوب باز می تواند چاره ای باشد تا هر دو شریک به یکدیگر فرصت استراحت بدهند و در این فرصت به خطاهای خود پی ببرند.

  • قیاس:

چرا باید در یک زندگی مشترک صحبت از قیاس به میدان باشد؟ زن با بیان اینکه چرا همسر من باید حقوق کمی داشته باشه؟ چرا همسر دختر خاله ام باید خونه ای بزرگتر برای خودشون بخره و ما نداشته باشیم؟ پس احتمالا خود شما به این درک رسیده اید که قطعا خوش اخلاقی ای پنهان نیست.

  • کوچک شماری کارها:

نادیده گیری تلاش های مرد از سوی زن زندگی و کودکان احساس خوبی به او منتقل نمی کند. در نتیجه او به بازگشت و ماندن در خانه رغبتی نشان نمی دهد و فرصتی برای تکیه گاه بودن به اعضای خانواده به خود نمی دهد. این احساس حقارت بی ارزشی کار های او را به دنبال دارد و او را به مردی بی اخلاق تبدیل می سازد.

  • شاد نزیستن دوتایی:

وقتی صحبت از شاد بودن در زندگی زناشویی می شود، مرد یا زن با خود خیال می کند مگر چه چیزی در زندگی کم است که او همچنین رفتار سردی از خود به من نشان می دهد؟ اصلا چرا پیش من خوش حال نیست و پیش دیگران شادتر است؟ این قدر ندانستن ها آرام رابطه را به سوی مرگی خاموش می کشاند.

چگونگی برخورد با زن بداخلاق

برای برخورد با زن بداخلاق شیوه های تعریف شده زیر را مدیریت کنید:

  • فرصت تاثیر گذاری او را بر خود ندهید:

زن و شوهر در سقف مشترک خلقیات خود را بر روی یکدیگر تاثیر می دهند. پس سعی داشته باشید تا برای آرام سازی جو متشنج خانه از حالات عصبی، روحیات خود برای آرامش بخشی بیشتر تغییر دهید.

  • همیشه نمی توان احساسات همسر را کنترل کرد:

هر انسانی در زندگی تنها چگونگی کنترل احساسات خود را به دست دارد. اما با زندگی در کنار شریکی دیگر باید به درک عمیقی از خلقیات او رسید تا جایی که بتوان بدون هیچ گونه اجباری رفتار های تند را به کاهش رساند. این کار به زمان نیاز دارد چون بدون اراده خود و اجبار نتیجه ای به جز پنهان سازی در کار نخواهد بود و تیپ شخصیتی او ثابت خواهد ماند.

  • با احساسات او همدلانه رفتار کنید:

در توجه تمام به بداخلاقی های رفتار زنانه، با احساسات او همدلانه برخورد کنید. زن چه می خواهد جز توجه و شنیده شدن! اگر زن بفهمد که مرد او درکی به احساساتش ندارد، عادت های پرخاشگری به خود می گیرد و عمل های جدید تعجب برانگیز به نمایش می گذارد.

  • برخورد های او را به خود نگیرید:

همواره بدخلقی های همسر را به خود نسبت ندهید، شاید اشکال کار در جایی دیگر باشد! اما گاه ممکن است چون شما همیشه در کنار او حضور دارید یا فقط در کنار شما احساس راحتی دارد این کج اخلاقی ها را برای توجه بیشتر از خود به نمایش می گذارد. پس همواره خود را مقصر اشتباهات و درگیری های زندگی مشترک ندانید.

  • ارتباط گیری خوب با همسر داشته باشید:

به همسر توجه بیشتری با انتقال احساسات مثبت داشته باشید او اینگونه ارزشمندی خود را بهتر درک می کند و دیگر به فکر ابراز عصبانیت نخواهد بود. برای شروع سعی داشته باشید تا در جمع های دو نفره و جمع های چند نفره رفتار های مناسب و در شان او از خود به نمایش گذارید تا او احساس ناامیدی، نادیده گرفته شدگی و استرس را در خود پرورش ندهد.

  • حد و مرز تعیین کنید:

هر آدمی پیش از شروع ازدواج مرز های شخصی خود را دارد پس از آن نیز باید برای پیشگیری از اختلافات دو نفره حد و مرز های جدید تعیین شود و قاطعانه در کمال احترام از شریک مقابل خواسته شود تا آن ها را رعایت کند. به فرض مثال اگر همسر تند اخلاق است به او متذکر شوید که این احساس خود را کنترل کند و به آن هرگز ادامه ندهد.

  • صبور باشید:

برای چگونگی رفتار با زن بداخلاق بهتر است بدانید که صبر در مقابل زن بداخلاق کار پیچیده ای بوده که هر مردی توان تحمل این درد را نخواهد داشت. سعی کنید تا به هنگام خشمگین بودن زن، در کمال آرامش صبر پیشه کنید چون تنها چاره نجات زندگی تقویت همین راهکار می باشد.

  • به فکر تاثیر گذاری بر همسر باشید:

مرد نمی تواند در مدت خیلی کوتاه اختلال عصبانیت را در همسر خود کنترل کند. بلکه باید با ایجاد یک محیط مثبت و ابراز رفتار های مناسب به دور از هیچگونه اجباری اثر بخشی مثبت بر همسر خود داشته باشد. این چنین عصبانیت و تند اخلاقی او کاسته شده و او را به فردی مهربان تبدیل می سازد.

  • از روانشناس کمک بگیرید:

اگر بدزبانی و روحیه تند اخلاقی زن با راهکار های مرد داستان درمان نشد، بهتر است مراجعه به یک روانشناس در اولویت درمانی قرار داده شود. چون مشاور برای کاهش عصبانیت و نوسان های کوک شده زن برنامه هایی را طراحی مکی کند که حتما نتیجه مثبتی را به دنبال داشته باشد.

مراجعه به روانشناس از جمله برخورد های رفتار با زن بداخلاق

توصیه سریع برای کنترل عصبانیت زن بداخلاق

گاه زن با تغییر ترشح هورمون های زنانه در پی عادات ماهیانه و یا استرس شدید ضربات روحی جبران ناپذیری به روحیات خود وارد می کند که این نتیجه را به شریک زندگی از پس فریاد های تند انتقال می دهد. یک زن ممکن است از همسرش برای نشان دادن احساساتش عصبانی شود اما این نشان از عاشق بودن حقیقی او دارد و یا خستگی های درد شده در دل و خیال خود که این چنین تخلیه می کند، اما باز هم پیش از انجام هر گونه عکس العملی با همسر بنشینید و هم صحبت شوید. رفع هر اختلافی نیاز به درک و خوب گوش دادن دارد، در غیر این صورت نتیجه مثبتی به همراه نخواهد بود.

از شما دوستان عزیز آرگا متشکریم که تا پایان مقاله رفتار با زن بداخلاق همراه ما بوده اید، پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با موضوعات تاثیرات دروغ در زندگی مشترک و فرسودگی زندگی زناشویی و روانشناسی مردان بداخلاق لینک های قرار داده شده را کلیک کنید و به مطالعه آن ها بپردازید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *