برهه انتخاب همسر و تشکیل زندگی مشترک برای هر زن و مردی بسیار پر حساسیت می باشد. با وجود کمالات رفتاری و شخصیتی متنوع هر دو جنس عاطفی، یک ریسک می تواند فرصت اعتماد را در آدم های بعدی از میان ببرد و او را به زندگی ناامید کند. اما رفتار با همسر دمدمی مزاج باید چگونه باشد؟ افرادی که حتی شناخت قابل صحتی به نسبت علایق های رفتار گونه خود ندارند و با هر طلوعی می توانند تغییر کنند. پس بهتر است پیش از رسیدن به شک و تردید های حاصله از این مشکل، آگاه باشید و آگاهانه عمل کنید.این طبیعی است که در وجود برخی افراد روحیه دمدمی مزاجی شکل گرفته باشد اما این روان پریشی به گونه ای است که در آن، آدمی آنقدر به حمایت، شنیده شدن و مراقبت نیاز دارد که حتی از یک کودک پنج ساله هم کوچکتر می شود و با هر انتقال احساسی، تصویر افسرده و منزوی به خود می گیرد .
پیش از چگونگی رفتار با همسر دمدمی مزاج، بیشتر با این مشکل آشنا شوید
شاید هنوز به سن ازدواج نرسیده باشید و در سقف مشترک خانواده تشکیل نداده باشید، اما خوب روحیه مودی پذیری و دمدمه مزاجی را در خلقیات آدم های نزدیک هم زیست خود مشاهده کرده باشید. این افراد در هر لحظه گذران زندگی، حالات نامعلوم و غیر قابل پیش بینی ای از خود ظاهر می سازند به گونه ای که برای تصمیم رای و نظرات خود به دیگران در هر پیشآمدی ثبات ندارند و به سرعت دچار تردید و دودلی می شوند. تا جایی که آنقدر پر هیجان به دنیا خو گرفته اند که همواره شک و تردید همراه آن ها است و راه خلاصی ندارند، در ادامه با علائم رفتاری این افراد آشنا می شوید.
نشانه های آشکار افراد مودی و دمدمی مزاج کدام اند؟
در گفته های هر لحظه، دیروز و امروز آن ها تضاد وجود دارد.
در هر اتفاق تصادفی ای در زندگی برای اولین بار بسیار تحت تاثیر قرار می گیرند.
برای رسیدن به خواسته های خود همچون خشم کودکانه عمل می کنند.
به شرایط دست یابی خواسته های خود، توجه مطلوبی ندارند.
با سرسری گیری، به وعده های بیان شده خود عملی نشان نمی دهند.
با این رفتار های کودکانه، دیگران را از خود ناامید می کنند.
در لحظه های منتوع پیش آمده زندگی، خوشی های کوتاه را تجربه می کنند.
انتقاد پذیر نبوده و اشتباهات خود را باور ندارند.
پر خاشگری را در هم صحبتی های شبانه روزی از خود به نمایش می گذارند.
با شاخه شاخه پریدن، دانشی را در خود رشد نمی دهند.
چگونگی برخورد با همسر دمدمی مزاج و مودی را بدانید
در چگونگی رفتار با همسر دمدمی مزاج باید نکات تعریف شده زیر را شامل کنید:
-
به صحبت های همسر گوش دهید و او را کاملا درک کنید:
پیش از هر گونه گاردگیری به رفتار های صحبت آمیز همسر، گوش دهید و با تحلیل های درونی خود او را به نسبت ابتلا به دمدمی مراجی کاملا درک کنید. بهتر است در ازای ایستادن به مقابل او، کنارش بمانید و او را حمایت کنید.
-
همسر را وسیله ای برای بازی های سرگرم کننده خود در زندگی به کار نگیرید:
هر آدمی در این دنیای خاکی، غرور و حرمتی دارد که باید به آن احترام گذاشته شود. هیچگاه از روی حرص و طمع به نسبت همسر مبتلای خود به بیماری مودی، احساسات او را به تمسخر نگیرید چون این کار می تواند شرایط پیشآمده را خراب تر کند.
-
از مودی بودن همسر خود استقبال نکنید:
با روحیه استقلال پذیری افراد مودی، هرگز به او اجازه به دستگیری اوضاع پیش آمده زندگی را ندهید. چون اگر این فرصت را به او داده باشید، در آینده باید تشدید این مشکل را به چشم مشاهده کنید.
-
همسر را مورد بازخواست های سوال آمیز قرار دهید:
برای رفع ابهامات شکل گرفته ذهن خود، از او سوالات مکرر از تردید های رویت شده بپرسید؛ در این صورت هر دوی شما زوج عاطفی به نتیجه بهتری دست پیدا می کنید.
افراد مودی چه جایگاهی در دانش روانشناسی دارند؟
افراد دمدمی مزاج با طلوع آفتاب یک تصمیم را در خیال تصور کرده و پس از غروب آفتاب نتیجه بالعکسی را به آن دسترسی پیدا می کنند. این مشکل ریشه از چه دارد؟ غیر از این است که آن ها ثبات روحی در شخصیت رشد یافته خود ندارند؟ این افراد با بی توجهی به درد های قابل شکل گیری آینده، در تنبلی تمام به زندگی خود ادامه می دهند. آن ها غرق در سرسری گیری وعده های غیر قابل عملی خود می شوند که دیگر انگیزه ای برای کسب دانشی جدید در وجود خود با از این شاخه به شاخه دیگر پریدن پیدا نمی کنند. اگر چه امکان دارد از طریق وراثت یا درگیری های اختلال برانگیز به این مشکل مبتلا شده باشند، اما می توانند با مراجعه به روانشناس و روانپزشک به تجویز صحیح آن ها علائم رفتاری خود را کاهش دهند و به راحتی با آن کنار آیند.
در نهایت معایب ازدواج با افراد دمدمی مزاج چگونه است؟
-
تصمیمات همسر را به خوبی متوجه نمی شوید:
این افراد با رفتار های ناواضحانه خود، هیچ گاه نشانه ای از ابراز تصمیم گیری های خود به نمایش نمی گذارند و این داستان می تواند در آینده شما را کلافه و سردرگم کند.
-
عصبانیت و پرخاشگری به راه است:
با دغدغه های درونی همسر مبتلا، برای توجیه کردن دیگران به نظریات و رفتار های آشکار شده پرخاشگری به راه است.
-
تفاهم در زندگی این زوجین معنایی ندارد:
هیچ نقطه اشتراکی در زندگی با مودی پذیری یک سوی عاطفی وجود ندارد. این افراد هیچ درک درستی از نظرات و سلایق شخصی خود ندارند، در نتیجه نمی توانند به درک تفاهم با دیگران برسند.
-
اضطراب و استرس در این زندگی شکل می گیرد:
فرد دمدمی مزاج با گمان، اشتباه در انتخاب تصمیم گیری به اضطراب درونی دچار می شود.
-
جو متشنج در خانه حاکم می شود:
این افراد با تنش ها و سوء ظن هایی که در خلقیات خود دارند، به آرامی دیگران را به شک و تردید درگیر می کنند و ناآرامی را در خانه شکل می دهند.
پیشنهاد می شود برای دانش بیشتر از موضوعات اساسی ترین توقعات در ازدواج و چگونگی دلجویی از همسر با آشتی پذیری و باور های مخرب ازدواج مقالات از پیش تعریف شده مجله آرگا را به خوبی مطالعه داشته باشید.
منبع : آرگا