دسته ها
یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳

پارتیشن اداری تک جداره چیست؟

  • فرهاد هاشمی
  • ۲ شهریور ۱۴۰۲
  • ۰

تفکیک بخش‌های اداری و آراستگی محیط کار تنها دلیل استفاده از پارتیشن‌‌های اداری نبوده و خرید این پارتیشن‌ها نکات مثبت زیادی را برای مشتریان به همراه دارد. نصب قفل و سیستم‌های امنیتی، استفاده از یراق آلات مختلف و تفکیک فضا در ارتفاع دلخواه تنها چند نمونه ساده از این موارد هستند که باعث شده پارتیشن اداری تک جداره در پروژه‌های زیادی مورد توجه قرار بگیرد. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با مزایا و دلایل سفارش پارتیشن تک جداره برای شرکت، دانشگاه و سایر فضاها بیشتر آشنا کنیم.

پارتیشن اداری تک جداره چیست؟

پارتیشن اداری تک جداره، انتخابی هوشمندانه برای محل کار

پارتیشن تک جداره ترکیبی از کلاف آلومینیوم و لایه‌ای از شیشه، سندبلاست و ام دی اف است که در ضخامت‌های گوناگون (عمدتا ۶ میل) برای جداسازی فضاهای تجاری و مسکونی استفاده می‌شود. این قاب‌ یک تکه بدون لغزندگی در حالت ایستاده روی کاشی، پارکت و سرامیک قرار می‌گیرد و هیچ قطعه و خطوط اضافه‌ای روی نگهدارنده آن به چشم نمی‌خورد. این کار به حفظ نظم و یک‌دستی هر مجموعه‌ای کمک می‌کند.

به همین دلیل اگر دفتر کار، شرکت، دانشکده و سایر محل‌هایی که در آن حضور دارید جلوه درستی برای مشتریان ندارد و به هر دلیلی احساس می‌کنید تفکیک بخش‌های آن به نحو صحیح و اصولی انجام نگرفته، سفارش پارتیشن تک جداره به دیکا سازه گزینه ایده‌آلی برای شما خواهد بود.

ورق شیشه‌ استفاده شده در این پارتیشن از دو نوع سوپر کلیر و فلو خارج نیست و به خاطر شیک بودن و شفافیت بالا، مدل سوپر کلیر کمی از سایر مدل‌ها گران‌تر است. باید اضافه کنیم که پارتیشن تک‌جداره عملکرد قابل قبولی هم در برابر رطوبت و ضربه از خود نشان داده و خرید آن در کسب رضایت و افزایش راندمان کاری پرسنل اثرگذار است.

چه ویژگی‌هایی در انتخاب پارتیشن اداری تک‌جداره مهم است؟

پارتیشن اداری تک جداره چیست؟

از مهم‌ترین‌ مواردی که در طراحی یک دفتر کار مدرن به آن توجه می‌شود، ترکیب متوازن دیوارپوش‌ها، پارکت‌، میز کار و البته پارتیشن‌های اداری است که این روزها طرفداران زیادی دارد. پارتیشن اداری تک جداره دیکا سازه به دلیل برخورداری از متریال مناسب و مقامت بالا در برابر خوردگی، برای سازماندهی فضاهای تجاری و مسکونی کاربرد زیادی دارد و امکان نصب شیشه‌های رنگی در کنار لعاب‌ خشک و بدون چسب را هم فراهم کرده است.

داشتن وزن سبک، قاب استاندارد یک‌تکه، استحکام و آراستگی بالا همگی از دلایلی هستند که می‌تواند کارفرمایان را نسبت به خرید و استفاده از این محصول برای حفاظت از حریم شخصی و فضای محرمانه کارمندان و مدیران قانع ‌کند.

به طور مثال فرض کنید که مدیری قصد جداسازی ورودی دفتر کار خود از دید مشتریان و سایر کارمندان را داشته باشد، تصمیمی که به خاطر شلوغی قرارهای ملاقات و حفظ حریم شخصی افراد اکثرا شاهد آن هستیم. اجرای این طرح و ایده با استفاده از پارتیشن اداری تک‌جداره امکان‌پذیر است و می‌توان حدفاصل میان فضای راه‌پله، اتاق مهمان، اتاق کنفرانس و سایر اتاق‌ها را با استفاده از آن به شکلی دکوراتیو پوشش داد.

تفاوت پارتیشن اداری تک جداره و دو جداره

برای ساخت پارتیشن‌های تک جداره اداری عمدتا از ام دی اف ۱۶ میلیمتری و ورق شیشه ۶ میلیمتری استفاده می‌شود که این سیستم در هر ارتفاعی قابل پیاده سازی است. علاوه بر‌این، برای کابل‌کشی آسان‌ و انتقال بهتر سیم‌های برق در این پارتیشن‌ها به جای باکس از داکت‌های ساده و چسبی استفاده می‌شود.

 این در حالی است که متریال پارتیشن‌های دو جداره عمدتا از ضخامت بین ۵ تا ۱۰ سانتیمتری برخوردار بوده و به همین دلیل کم‌تر پیش می‌آید که این پارتیشن‌ها برای فضاهای کوچک با متراژ کم خریداری ‌شوند. چرا که نصب این پارتیشن‌ دوجداره در محیط‌ کوچک باعث شلوغ دیده شدن فضا و عدم تسلط کارفرما به محیط پیرامون خود خواهد شد.

به طور کلی تفاوت پارتیشن‌های تک و دو جداره بیشتر به ضخامت شیشه و چهارچوب نگه‌دارنده آن‌ها مربوط می‌شود و تفاوت زیادی در جدا‌سازی فضا و مدرن جلوه دادن اتاق کنفرانس، جلسات، فضای بین کارمندان و سایر موارد وجود ندارد.

در صورت نیاز می‌توان با توجه به سلیقه مشتری از روش‌هایی نظیر اضافه کردن برچسب و تغییر رنگ شیشه و قاب MDF هم برای تغییر ظاهر پارتشین‌ها استفاده کرد. قیمت پایین، سهولت در تمیز کردن، نصب آسان و جابجایی بدون مشکل از جمله مهم‌ترین دلایلی هستند که پارتیشن‌های اداری تک جداره امروزی به گزینه‌ای مقرون به‌صرفه و جذاب برای مجموعه‌‌های اداری و مسکونی تبدیل شده اند.

هزینه طراحی و اجرای پارتیشن اداری تک جداره

پارتیشن اداری تک جداره چیست؟

پارتیشن به عنوان جداکننده فضاهای اداری معروف است و به زیباسازی و ارتقای عملکرد پرسنل و کارمندان هم کمک زیادی می‌کند. البته کاربرد این محصول صرفا به شرکت‌ها و دفاتر کار محدود نمی‌شود و در محیط‌های علمی و بهداشتی نیز مصرف زیادی دارد. با این تفاوت که در فضاهایی مانند درمانگاه و بیمارستان برای تفکیک بهتر بخش‌ها، استفاده از پرده و کرکره روی پارتشین جداکننده به شدت مرسوم است.

برای تخمین هزینه طراحی و اجرای پارتیشن تک جداره باید به ضخامت چهارچوب پارتیشن و نوع شیشه‌ به ازای هر متر مربع توجه کرد به عوامل متعددی بستگی دارد. این‌که مشتری بخواهد کابل‌ شبکه و سیم‌های برق به صورت روکار از روی سقف و زمین ‌عبور کنند یا خیر هم در افزایش مبلغ پایه تاثیرگذار خواهد بود. چرا که اکثر افراد ترجیح می‌دهند قطعات نصب شده روی دیواره‌، سقف و کف پارتشین در آخر پروژه از دید مخاطب پنهان بماند. طبق تجربه می‌توان گفت پارتیشن‌هایی که سطح زیادی از آن‌ها را شیشه سوپر کلیر تشکیل داده به خاطر شفافیت و انتقال نور بیشتر در محیط طرفداران زیادی در بازار دارند و البته قیمتشان هم کمی بالاتر است.

سفارش ساخت پارتیشن تک جداره

این روزها استفاده از جداکننده فضا یا پارتیشن به منظور حفظ حریم شخصی افراد و شیک جلوه دادن محیط با استقبال زیادی برای پروژه‌های تجاری و مسکونی مواجه شده است. پارتیشن‌ها بسته به جنس چهارچوب، ستونی‌ و ضخامت شیشه‌ای که در آن‌ها استفاده شده به مدل‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که پارتیشن اداری تک جداره یکی از انواع پرکاربرد آن‌هاست. این محصول عمدتا از یک پانل شیشه‌ای به جنس سکوریت تشکیل شده که قابلیت جابجایی به صورت ریلی و یا تاشویی (لولایی) را دارد.

برای این که بیشترین رضایت را از پارتیشن نصب شده در منزل یا محل کار خود داشته باشید، پیشنهاد می‌شود پیش از ثبت سفارش، از کارشناسان این حوزه مشاوره بگیرید. شرکت دیکا سازه سروش، از جمله مجموعه‌های خوش‌نام این حوزه است که امکان دریافت مشاوره و حتی بازدید رایگان پیش از ثبت سفارش را توسط کارشناسان خبره این کار فراهم کرده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو بازدید رایگان، به وب سایت این مجموعه مراجعه فرمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *