دسته ها
پنج شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

از اشتباهات رابطه عاشقانه ساده عبور نکنید

  • ملیحه بال افکن
  • ۱۳ دی ۱۴۰۰
  • ۰

با وجود اینکه تمام روابط عاشقانه دارای ایراد و مشکل هستند اما در برخی از آن ها این اشتباهات بسیار زیاد و تقریبا بی اساس شده که در این مقاله سعی داریم به بیان برخی از این اشتباهات رابطه عاشقانه بپردازیم.

به طور کلی گاهی اوقات ممکن است در رابطه عاشقانه اشتباهات مختلفی رخ دهد که گاهی موجب عصبانیت شده و یکی از طرفین احساس می کند که به او و احساس پاکی که دارد خیانت شده است. معمولا افرادی که در روابط پر اشتباه می مانند و به اندازه محبتی که می گذارند هیچ عشقی نمی بینند پس از گذشت مدتی احساس درماندگی خواهند کرد.

اشتباهات رابطه عاشقانه را بدانید

برخی از افراد که تاکنون تجربه روابط عاطفی نداشته اند ممکن است با خود فکر کنند که می توانند از پس رابطه عاشقانه به درستی بربیایند و به عبارتی خود را در این زمینه توامند بدانند. اما با این حال اغلب کارهایی که از دید شخصی آن ها درست است، از دیدگاه طرف مقابل قابل توجه نیست و در مواردی می تواند آزاردهنده هم باشد. امروزه اشتباهات مداوم و شایعی در روابط عاشقانه رخ می دهند که شما می توانید با کسب تجربه از طریق مطالعه از بروز آن ها پیشگیری نمایید و در نهایت زندگی بهتری داشته باشید.

انواع اشتباهات در رابطه عاشقانه

افراد پس از گذشت ماه ها یا سال ها فردی را پیدا می کنند حس می کنند رابطه عاشقانه شان ارزش حفظ کردن را دارد. هر چند که شروع هر رابطه سریع اتفاق می افتد و ر از هیجان است اما در هفته های اول مشخص خواهد شد که رابطه شما روبه جلو حرکت دارد یا خیر. بسیاری از روانشناسان توصیه می کنند پس از مدتی که از فاز عاشقانه اولیه عبور کردید بایستی مراقبت اشتباهات این رابطه نیز باشید و به رفع و تقویت رابطه عاشقانه تان بپردازید.

اشتباهات رایج در این گونه روابط

به صراحت می توان گفت که روابط عاشقانه با وجود اینکه در اوایل بسیار همراه با عشق و بدون ایراد است اما پس از گذشت مدتی می تواند اشتباهاتی نیز به همراه داشته باشد که در ادامه شایع ترین آن ها را بیان کرده ایم:

  • ایرادات رابطه جنسی:

در واقع داشتن رابطه جنسی خوب و با کیفیت می تواند باعث استحکام زندگی زناشویی شود. به همین خاطر چنانچه از لحاظ تمایلات جنسی با شریکتان متفاوت هستید حتما از مشاور جنسی کمک بگیرید تا برای مشکلات رابطه جنسی تان راهکاری ارائه کند.

مشکلات رابطه های عاشقانه

  • مسئولت شادی و خوشبختی طرفین:

چنانچه در رابطه عاشقانه تان متوجه شدید که طرف مقابل شما برای ایجاد تعادل احساسی اش فقط تکیه کرده و در مواقعی که در خشک و ناامیدی غرق شود مقصر شما خواهید بود و این وظیفه برعهده شما است که او را از این وضعیت نجات دهید. حتما زنگ هشدارتان به صدا دربیاید و رابطه موجود را کنار بگذارید.

  • اختلاف نظر در مورد تداوم ارتباطات:

توجه داشته باشید که اگر همیشه درباره زمان هایی که با یکدیگر می گذرانید اختلاف دارید و تداوم رابطه تان خیلی زیاد یا خیلی کم است حتما مشکلی در این رابطه وجود دارد.

  • کنترل و تعیین تکلیف:

اگر طرف مقابل مدام برای شما تعیین تکلیف می کند و دوست دارد تا نوع لباس پوشیدن یا حتی میزان آرایشان در مواقعی که با خانواده و دوستان بیرون هستید انتخاب کند بایستی حتما در رابطه تان تجدید نظر نمایید.

اختلاف های شدید در روابط زناشویی

  • نادیده گرفتن مداوم اشتباهات:

چنانچه احساس می کنید که نسبت به رفتارهای طرف خود شک و تردید دارید و آن ها را سبک می خوانید و نادیده می گیرید بایستی نسبت به اشتباهات، مشکلات و نگرانی های رابطه عاشقانه خود دقیق تر فکر کنید و پیش از اینکه صدمه ببینید حتما از رابطه بیرون بکشید.

  • تغییر شخصیت خود واقعی:

همانطور که می دانید برخی از افراد هنگامی که وارد یک رابطه عاشقانه می شوند برای اینکه طرف مقابل را خوشحال کنند ارزش ها، اعتقادات و حتی نوع لباس پوشیدن شان را تغییر خواهند داد. چنانچه چنین تغییری در شما ایجاد شد حتما مشکلی در رابطه وجود دارد البته که تغییراتی کوچک مانند تماشای فوتبال یا چند ماه گیاهخواری هیچ اشکالی ندارد. اما اگر برای خشنود کردن طرف مقابل تمامی رفتار های خود را پیش از انجام بارها و بارها ارزیابی می کنید بهتر است دست از این رابطه بکشید.

  • گله و شکایت های بی اساس:

یکی از اشتباهات رایج در رابطه عاشقانه انتقاد و بدبینی زیاد نسبت به طرف مقابل است به گونه ای که او از تمامی کارهای شما انتقاد می کند و نسبت به موفقیت های زندگی با بدبینی نظر می دهد و حتی پیامک زدنتان نیز برایش قابل تحمل نیست. از آنجایی که این رفتار ها اغلب با خشونت کم و عادی انگاری نشان داده می شوند اما قابلیت این را دارند تا بر اعتماد به نفس شما تاثیر منفی بگذارند پس بهتر است این رابطه را به پایان برسانید.

گله های بیش از حد در روابط

  • نگاه بدبینانه اعضای خانواده:

اگر تمام اعضای خانواده و یا حتی دوستانتان از طرق مقابل تان خوششان نمی آیند و نسبت به او کمی بدبین هستند بایستی بر رابطه خود بازنگری داشته باشید.

  • تصمیم گیری های یکطرفه:

اگر تمام تصمیمات رابطه تان فقط یک طرف انجام می شود و تنها هم با دوستان و خانواده او معاشرت می کنید و در حالت کلی تنها تابع او هستید بهتر است رابطه تان را مجددا ارزیابی نمایید.

  • شک و تردید های بیش از حد:

وقتی که در یک رابطه عاشقانه به سر می برید و طرق مقابل تان رفتار های شک برانگیز مانند قرار دادن تلفن همراه روی حالت بی صدا و پیامک زدن بیش از حد انجام می دهد و مادام شما فکر می کنید وقتی که پیش او نیستید چه کاری انجام می دهد باید مراقب رابطه تان باشید.

در واقع شما کارآگاه نیستید اما مدتی این موضوع بو دار خواهد شد و متوجه می شوید پس بهتر است رابطه را کنار بگذارید و به دنبال کسی باشید که بتوانید به او اعتماد کنید.

مشکلات بی اساس روابط

  • داشتن حالت تدافعی:

امروزه بسیاری از زنان و یا حتی مردان عادت دارند تا دائما با حالتی از جمله یا دفاع به طرف مقابل شان برخورد کنند و کمتر به اشتباهات شان اعتراف کنند. این افراد اگر رفتار اشتباهی هم انجام دهند اغلب مواقع سعی می کنند بحث را عوض کنند و حتما بهانه ای برای رفتار نامناسب خود بیاورند و یا حتی طرف مقابل را مسئول این رفتار بخوانند.

  • تهدید کردن:

ممکن است برخی از افراد به تهدید کردن و بی احترامی به همسر و یا طرف مقابل شان بپردازند و با این کار امنیت روانی او را تخریب کنند. در واقع فردی که طرف مقابلش را تهدید به جدایی و یا آسیب رساندن می کند قابلیت این را دارد که آسایش او را بگیرد.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *