دسته ها
یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

آشنایی با گورکن عسل خوار با بهره هوشی بالا

  • شقایق ایران دوست
  • ۱ دی ۱۴۰۰
  • ۰

در این مطلب شما را تمامی آن چه که باید در مورد گورکن عسل خوار آشنا می کنیم. این حیوانات دارای یک سری از ویژگی های بسیار خاصی می باشند که ممکن است برایتان جالب باشد.

گورکن عسل خوار یکی از حیواناتی می باشد که در آفریقا و آسیای غربی به وفور یافت می شود. این حیوان شجاعت بسیار زیادی دارد و با همین شجاعتی که دارد تا کنون توانسته است زندگی کند و لقب های بسیار خوبی مانند جنگجوی بدون رقیب را کسب کرده است.

اطلاعاتی در مورد گورکن عسل خوار

نترس ترین جانور روی زمین گورکن عسل خوار می باشد. این حیوان از خانواده راسوها می باشد و اندازه آن کمی بزرگ تر از روباه است. بسیاری از تحقیقاتی که روی این حیوان انجام شده است نشان داده که این حیوان بار ها توانسته با شیر و پلنگ هایی که قصد شکار او را داشته اند وارد نبرد شود و پیروز این میدان باشد.

گورکن عسل خوار

این نوع گورکن ها از حیواناتی هستند که می توانند برای جنگیدن از ابزار ها استفاده کنند. این حیوانات شباهت بسیار زیادی به راسو ها و سمور ها دارند ولی نام آن ها در گروه گورکن ها قرار گرفته است. این حیوانات در محل هایی که انسان ها نباشند در هلر ساعاتی از شبانه روز به شکار می روند ولی اگر در منطقه ای باشند که در آن جا انسان ها زندگی می کنند فقط شب ها برای شکار از مخفی گاه خود خارج می شوند.

اندازه جسمی گورکن ها

طول بدن این حیوانات بین ۵۵ الی ۷۷ سانتی متر می باشد و دم آن ها بین ۱۲ الی ۳۰ سانتی متر است. وزن این حیوانات بستگی به نر و ماده بودن آن ها دارد. نر ها دارای وزن ۹ الی ۱۶ کیلو گرم هستند و ماده ها دارای وزنی برابر  ۵ الی ۱۰ کیلو گرم می باشند.

رنگ گورکن ها

این گورکن برخلاف سایر پستانداران دارای رنگی سفید، خاکستری و زرد در پشت خود و زیر بدن کاملا سیاه هستند. این حیوانات با سایر حیواناتی که تا کنون دیده اید متفاوت اند و دارای هوش بالایی می باشند و می توانند با شجاعت بی نظیری که دارند رقیب خود را از نبرد منصرف کنند.

محل زندگی گورکن عسل خوار

محل زندگی

گورکن ها بیش تر در مناطق نیمه بیابانی و جنگلی زندگی می کنند و ممکن است برخی از آن ها را در بیشه زار ها ببینید.این حیوانات با جفت خود در لانه هایی که با استفاده از ناخن های خود کنده اند زندگی می کنند و برای شکار بیش تر در شب ها از لانه هایشان خارج می شوند.

تولید مثل

گورکن عسل خوار رفتاری شبیه به خرس ها دارد و برای پیدا کردن عسل معمولا از درختان بالا می رود. جفت گیری این حیوان در ابتدای پاییز می باشد و مدت بارداری آن ها حدودا ۶ الی ۷ ماه است. این حیوانات می توانند یک الی دو بچه به دنیا بیاورند. مدت زمانی که می توانند زندگی کنند بیش تر از ۲۰ سال تخمین زده شده است.

تغذیه گورکن ها

این حیوانات بنا بر علاقه بیش از حدی که به عسل دارند به این نام مشهور شده اند. این حیوانات بیش تر از عسل تغذیه می کنند ولی حیوانات دیگری مانند انواع مار ها و جوندگان زیر زمینی نیز از غذا های مورد علاقه آن ها می باشند. جالب است بدانید که این حیوانات دارای آرواره های بسیار قدرتمندی است و می تواند حیوانی مانند لاک پشت را نیز شکار کند و به راحتی از او تغذیه خواهد کرد.

تغذیه گورکن ها

هوش گورکن ها

این حیوانات از هوش بسیار زیادی بهره مند هستند و مانند نخستی ها از ابزارها برای جنگیدن با دیگران استفاده می کنند. این حیوانات برای شکار های خود از روش ها و ابزار های گوناگونی استفاده می کنند که مورد توجه کارشناسان قرار گرفته اند.

توانایی در مبارزه

این حیوانات می توانند بو های بسیار تند و تهوع آور از خود تولید کنند، دندان های بسیار تیز و آرواره های قدرتمندی دارند و پوست آن ها بسیار کلفت و چرم مانند می باشد و همین ویژگی های به ظاهر ساده می تواند او را یک جنگجوی بدون رقیب سازد. پوست این حیوان به قدری کلفت می باشد که نیش زنبور و دندان های درندگان به سختی از آن عبور می کند. البته اگر این حیوانات در ابتدای کودکی به سرپرستی گرفته شوند می توانند حیواناتی بسیار مطیع و مهربان باشند.

گورکن ها در ایران

جالب است بدانید که این حیوانات در ایران نیز زندگی می کنند. در واقع گورکن ها بسیار کمیاب هستند و به دلایل بسیار زیادی مورد انقراض قرار گرفته اند.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *