اتاق لباسشویی بخشی از منزل است که به تازگی بر سایر قسمت های منزل افزوده و در طراحی خانه های در حال ساخت تعبیه می شود. همانطور که از نامش پیدا است این فضا متعلق به قسمت رختشویی و قرار گرفتن لباسشویی می باشد. و اما این اتاق نیز به نوبه ی خود و متناسب با نیاز و وسایلی که در آن قرار می گیرد نیاز به نظم و چیدمانی فوق العاده دارد. در این مطلب ایده های جالب و شیکی از دکوراسیون اتاق لباسشویی را مشاهده خواهید کرد.
دکوراسیون اتاق لباسشویی با طرح های متنوع
همانطور که بارها گفته شد طراحی داخلی یک واژه است که مفهوم گسترده ای دارد، اما به همین جا ختم نمی شود. دکوراسیون می تواند شامل طراحی قسمت های مختلف منزل با کاربری های متفاوت گردد. این موضع برای مکان های تجاری و اداری نیز صدق می کند و شما باید برای دیزاین هر بخش از اقدامات جداگانه ای بهره ببرید. به عنوان مثال دیزاین اتاق مدیریت با اتاق انتظار و یا اتاق کارمندان یکسان نمی باشد. در همین راستا دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی با دکوراسیون اتاق لباسشویی یکسان نمی باشد.
محل جای گیری مناسب جهت واقع شدن ماشین لباسشویی را می توان محلی دانست که دارای دسترسی سریع و آسان می باشند. حمام، اتاق خواب ها، اتاق زیر پله ها، زیرزمین گرم مواردی از مکان های مناسب به شمار می روند.
ناگفته نماند گروهی نیز لباسشویی خود را در بخش دالان ورودی منزل و همچنین آشپزخانه جای می دهند. در امکان تجاری در دفتر و یا اتاق تولید جای بگیرد. شرط بر این است که مبلمان و کمد، و همچنین وسایل جانبی جهت محافظت از پوشاک را تهیه کنید. اما برای این منظور یعنی دکوراسیون اتاق لباسشویی باید موارد و نکاتی را در نظر گرفت که در ادامه به معرفی و لیست کردن آنها خواهیم پرداخت.
۸ نکته قابل توجه برای طراحی اتاق لباس شویی
- اتاق انتخابی برای اتاق لباسشویی لازم است در مقابل نفوذ رطوبت و آب مقاوم باشد، زیرا امکان دارد اتاق دچار آبگرفتگی شود. به ویژه چنانچه در طبقه دوم و یا طبقات بالاتر سکونت دارید.
- از محیط پشت در استفاده بهینه داشته باشید. بهره گیری از این محیط جابجایی در پیرامون خود را آسان تر می کند. همچنین می توانید دستکش های لاستیکی و یا لباس های خود را آویزان و مواد شوینده را در آن جاسازی کنید.
- کف و دیواره ها سهم مهمی در به وجود آوردن فضایی جالب جهت اتاق لباسشویی را دارا می باشند. می توانید برای پوشاندن کف و یا قسمتی از آن از قالیچه و فرش های زیبا و هماهنگ با ماشین لباسشویی و به طور کلی طرح انتخابی استفاده کنید.
- در اتاق های بزرگ بر خلاف اتاق های کوچک می توانید از انواع کابینت های چوبی (جهت لوازم خانگی، وسایل تمیز نمودن، و جارو برقی)، نوارهای آویز، کمدها بهره برید. رنگ آمیزی اتاق و همچنین انتخاب رنگ و طرح ماشین لباسشویی و سایر وسایل موجود در اتاق را از میان رنگ های روشن انجام دهید.
- به نورپردازی اتاق لباسشویی توجه داشته باشید. در صورتی که با قرار گرفتن یک پنجره در اتاق میزان نور لازم تامین می شود که هیچ. اما در صورت کافی نبودن روشنایی موجود، می توانید از نورپردازی در زیر کابینت ها نیز بهره ببرید. با نورپردازی مناسب می توانید فضا را بزرگتر جلوه دهید.
- می توانید طبقه، شلف و یا کابینت و کمدی برای رخت های شسته و اتو شده در نظر بگیرید. و سبدهایی را نیز برای جای دادن رخت های کثیف در نظر بگیرید(ایده ی قرار دادن سبدهای گوناگون جهت رخت های رنگی، روشن و تیره نیز می تواند کاربردی باشد).
- شاید بتوان مهمترین خصوصیت اتاق رختشویی را انتخاب یک ماشین لباسشویی مناسب، مطمئن برشمرد که به طور افقی و یا عمودی در اتاق جای می گیرد.
- می توانید برای ایجاد محیطی مناسب جهت قرار گیری وسایل و مواد شیمیایی را فراهم سازد. همچنین قرار گرفتن مبلمان لازم است به گونه ای باشد که حرکت شما را محدود نکند.
و در ادامه ایده های زیبا، شیک و کاربردی بیشتر که می توانید مشاهده کنید.
از شما عزیزان به خاطر تا این ثانیه همراهی متشکریم. امیدواریم مورد توجه تان واقع شده باشد. اتاق لباسشویی در واقع مکانی است که می تواند تاثیر شگفت انگیزی در چیدمان صحیح رخت های تمیز و کثیف، و بهبود بخشیدن کیفیت کار شست و شو و اتو کشی گردد. با ارائه ی اصول بیان شده از سوی ما و با دقت و همچنین رعایت آنها از سوی شما امیدواریم قدمی هر چند ناچیز در جهت داشتن یک دیزاین هر چه بهتر و اصولی تر این اتاق برداشته باشیم.
منبع : آرگا