بیوگرافی غلامحسین لطفی را مرور می کنیم. وی بازیگر مطرح و توانای کشورمان و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنر های زیبای دانشگاه تهران در سال ۱۳۶۱ بوده و دارای دکترای افتخاری تئاتر می باشد، برای آشنایی بیشتر با این بازیگر ایرانی و تماشای تصاویری از او تا پایان این بخش همراه ما شوید.
تصاویر جدید و بیوگرافی غلامحسین لطفی
غلامحسین لطفی هم اکنون ۷۰ سال دارد. وی بازیگری را از سال های خیلی دور و با تئاتر شروع کرد، بعد به تدریج در کارهای تلویزیونی و سینمایی حاضر شد و به ایفای نقش های متعدد پرداخت.
وی در سال ۱۳۵۰ و زمانی که ۲۲ سال داشت برای نخستین بار مقابل دوربین سریال «دلیران تنگستان» قرار گرفت که این سریال در نهایت سه سال بعد از تلویزیون پخش شد و در سال ۱۳۵۶ بازی در سریال «مستنطق» ساخته شاپور قریب و عباس جوانمرد را تجربه کرد.
سپس با فیلم صبح خاکستر وارد سینما شد. وی علاوه بر بازیگری، کارگردانی و نویسندگی نیز انجام می داد، او در مورد تجربه کارگردانی فیلم «سرخ پوست» که در سن ۲۹ سالگی و در سال ۵۷ اتفاق افتاد، در جایی گفته است :
در سالهای دانشجویی دوست داشتم بازیگر بشوم. به خیابان ارباب جمشید رفتوآمد پیدا کردم و کمکم تماشای عشق فیلمهایی که از شهرستان به تهران میآمدند و در میان سیاهیلشکرها برای خودشان جایی باز میکردند یکی از اصلیترین روزمرگیهایم شد. ماندگار شدم. بینشان ماندم و زندگی کردم و یادداشت برداشتم. دیگر چهرههای اصلیشان هم من را کاملاً میشناختند. کریم ۴۱، حسن دکتر یا چیچو. سهچهار بار با سیاهیلشکرها سر صحنه هم رفتم. مینیبوس میآمد و همهشان تا جایی که میتوانستند خودشان را جا میدادند و به کافهها یا محل فیلمبرداری میرفتند. آنهایی که باقی میماندند برای هم خاطره تعریف میکردند و از شبهای قبلی میگفتند.
در ادامه بیوگرافی غلامحسین لطفی می خوانید، وی در سال ۱۳۶۰ در فیلم «رسول پسر ابوالقاسم» به کارگردانی داریوش فرهنگ به ایفای نقش پرداخت و در طی همین سالها با گذراندن واحد های درسی عقب افتاده اش موفق شد تا مدرک فوق لیسانسش را بگیرد.
در سال ۱۳۶۴ سریال «آئینه» برای پخش از شبکه یک سیما در سه فصل ساخته شد و فصل اول و دوم آن که کارگردانی آن برعهده آقای غلامحسین لطفی بود در زمان پخش توانست مخاطبان زیادی را با خود همراه کند.
او سپس در سال ۱۳۸۳ در سریال پرطرفدار «خانه به دوش» ساخته رضا عطاران که در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه سه سیما پخش می شد، در کنار بازیگرانی همچون حمید لولایی، رضا عطاران، علی صادقی، مریم امیر جلالی، بهنوش بختیاری، آناهیتا همتی، فلور نظری، نگین اوشانره و … در نقش اصلان بازی کرد و به شهرت زیادی دست یافت. جالب است بدانید که بعد از گذشت سالها هنوز هم مردم از دیدن دوباره صحنه های مختلف هنرنمایی بازیگران در این مجموعه طنز لذت می برند.
در سال ۱۳۹۴ از سوی وزارت ارشاد اسلامی به ۱۸ هنرمند نشان درجه یک هنری که معادل مدرک دکتری می باشد، اهدا گردید که این لیست هنرمندانی چون کیانوش عیاری، هدیه تهرانی، رضا کیانیان، جهانبخش سلطانی، غلامحسین لطفی و … را شامل می شد.
ازدواج غلامحسین لطفی
وی در طول زندگی اش هیچگاه ازدواج نکرده است و مجرد می باشد. مدتی است که آقای لطفی فعالیت هنری ندارد و متاسفانه پیشنهادی نیز در این زمینه به وی نمی شود و به همین دلیل هم اکنون در قزوین سکونت دارد. او در مورد شرایط زندگی این روز هایش می گوید :
با حقوقی که از وزارت ارشاد می گیرم زندگی ام را می گذرانم، من تنها هستم اما به همکارانم فکر می کنم که همسر و فرزند دارند و بیکاری زندگی آن را با مشکلات زیادی روبرو کرده است.
اکنون بعد از مطالعه بیوگرافی غلامحسین لطفی دعوت می نماییم از تعدادی دیگر از تصاویر گردآوری شده وی برای این بخش دیدن نمایید.
هنرنمایی غلامحسین لطفی در یک فیلم
عکس غلامحسین لطفی بازیگر ایرانی
علی ضیا و غلامحسین لطفی در برنامه فرمول یک
عکس هنری غلامحسین لطفی
عکس و بیوگرافی غلامحسین لطفی
کارنامه هنری غلامحسین لطفی
فیلم های سینمایی
خفگی (۱۳۹۵)، معراجی ها (۱۳۹۲)، زنان ونوسی مردان مریخی (۱۳۹۲)، بعد ازظهر سگی (۱۳۸۸)، تسویه حساب (۱۳۸۶)، قتل آنلاین (۱۳۸۴)، عروس فراری (۱۳۸۳)، من بن لادن نیستم (۱۳۸۳)، شیفته (۱۳۷۹)، بازیگر (۱۳۷۷)، شب روباه (۱۳۷۵)، هتل کارتون (۱۳۷۵)، مرد آفتابی (۱۳۷۴)، بوی خوش زندگی (۱۳۷۳)، در کمال خونسردی (۱۳۷۳)، دیوانه وار (۱۳۷۳)، سمفونی تهران (۱۳۷۳)، هبوط (۱۳۷۲)، نیش (۱۳۷۲)، اتل متل توتوله (۱۳۷۱)، سیرک بزرگ (۱۳۷۰)، جیب بر ها به بهشت نمی روند (۱۳۷۰)، پرده آخر (۱۳۶۹)، علی و غول جنگل (۱۳۶۹)، سرب (۱۳۶۷)، جاده (۱۳۶۰)، رسول پسر ابوالقاسم (۱۳۶۰)، جنگ اطهر (۱۳۵۸)، سرخ پوست ها (۱۳۵۷)، صبح خاکستر (۱۳۵۶)
مجموعه های تلویزیونی
ما فرشته نیستیم (۱۳۹۳)، معراجی ها (۱۳۹۳)، پژمان (۱۳۹۲)، بچه های نسبتا بد (۱۳۹۲)، پنجره (۱۳۹۰)، ساختمان پزشکان (۱۳۸۹)، دیدار (۱۳۸۷)، بایرام (۱۳۸۵)، پول کثیف (۱۳۸۳)، خانه به دوش (۱۳۸۳)، غریبانه (۱۳۸۳)، رویای نا تمام (۱۳۸۲)، دردسر های طلایی (۱۳۸۰)، نود شب (۱۳۷۹)، دلبر آهنی (۱۳۷۸)، شب روباه (۱۳۷۸)، ماجراهای خانواده تمدن (۱۳۷۷)، ضیافت (۱۳۷۵)، سیاه سفید خاکستری (۱۳۷۵)، برگ سبز (۱۳۷۵)، به رنگ صدف (۱۳۷۵)، این خانه دور است (۱۳۷۰)، مش خیرالله و صندوقچه اسرار (۱۳۶۹)، آذرستان (۱۳۶۹)، هزاران برگ و هزاران رنگ (۱۳۶۸)، هشدار های پلیس (۱۳۶۷)، درخت دوستی (۱۳۶۶)، پیدایش صهیونیسم (۱۳۶۳)، امیر کبیر (۱۳۶۳)، محله بر و بیا (۱۳۶۱)، شاه شکار (۱۳۶۱)، مستنطق (۱۳۵۶)، دلیران تنگستان (۱۳۵۲) و سریال آشوب از نمایش خانگی (۱۳۹۴)
همانطور که گفتیم وی علاوه بر بازیگری در نقش های مختلف، سابقه کارگردانی چند مجموعه تلویزیونی و یک فیلم سینمایی را نیز در کارنامه کاری خود دارد، سریال «آیینه» که در دهه شصت جزو سریال های پر بیننده تلویزیون بود و از شبکه یک سیما پخش می شد، همچنین فیلم «پاک باخته» محصول سال ۱۳۷۴ و نیز فیلم سینمایی «سرخپوست ها» که در سال ۱۳۵۷ ساخته شد. وی همچنین نویسندگی فیلم «ماهی طلایی من» را نیز برعهده داشته است.
حضور در برنامه چهل تیکه
این بازیگر ایرانی که مدت هاست از دنیای تصویر کناره گیری کرده است با حضور در برنامه چهل تیکه که از شبکه نسیم پخش می شود و مروری بر خاطرات قدیمی تلویزیون و برنامه های مطرح د رسالهای اخیر را دارد به بیان سخنان ناراحت کننده ای پرداخت. وی در این برنامه که اجرای آن را محمدرضا علیمردانی برعهده دارد؛ از وضعیت هنرمندان و بازیگران پیشکسوت گله کرد.
او در این برنامه بغضش شکست و گفت :” دوست نداشتم مردم من را با عصا ببینند، چون از من یک خاطره دیگری دارند و این بد است که من را با عصا ببیند.”
وی همچنین در ادامه بیان کرد؛ “من هیچیام نشده است، اما همه فکر میکنند من نیستم و نابود شدهام.” این بازیگر مطرح سینما و تلویزیون هم اکنون در زادگاه خود قزوین روزگار می گذراند.
غلامحسین لطفی در بخشی از برنامه در رابطه با بی مهری نسبت به بازیگران پیشکسوت صحبت کرد؛ او دراین خصوص از رضا بابک بازیگر قدیمی و توانای تلویزیون نام برد و در رابطه با وی اینگونه سخن گفت :
رضا بابک، بازیگر بزرگی است و مثل او کم داریم، چرا باید او در خانه بنشیند. فوقلیسانس هنرهای زیبا دارد و درس تئاتر را خوانده است. چرا کسی به او زنگ نمیزند سراغش نمیرود. مثل رضا بابک زیاد داریم.
همچنین بهنوش بختیاری نیز با انتشار عکسی از غلامحسین لطفی در صفحه شخصی اینستاگرامش، اینگونه از وی حمایت کرده است :
تلفنی با آقای غلامحسین لطفی بازیگر … کارگردان و تهیه کننده تلویزیون صحبت میکردم. تنها در قزوین زندگی میکند و شش سال است که پیشنهاد کاری نداشتن…..میدونم که اوضاع میزونی ندارن…..هرچند که سرشار از مناعت طبع هستن……
کارگردانان و تهیه کنندگان محترم تا زنده ایم به هنرمند احترام بگذاریم و احترام یعنی پیشنهاد کار به کسی که بلد اون کار است….یادمه آقای لطفی کارگردان سریال زیبا و خاطره انگیز آینه بودن و ما چقدر از دیدن این سریال شبهای قشنگی کنار خانواده رقم میزدیم…
در ادامه بیوگرافی غلامحسین لطفی، دعوت می کنیم مجموعه متنوع تری از عکس های این بازیگر پیشکسوت و قدیمی سینما و تلویزیون ایران را ببینید.
در پایان امیدواریم مطالعه بیوگرافی غلامحسین لطفی توجهتان قرار گرفته باشد، در صورت تمایل برای آشنایی با آخرین اخبار هنرمندان و افراد مشهور و نیز مشاهده جدیدترین تصاویر آنها به بخش عکس بازیگران مراجعه نمایید.
منبع : آرگا