دسته ها
پنج شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸

شرایط اقامت در ترکیه برای اخذ اقامت کوتاه مدت و بلند مدت

  • مریم صبوری
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۸
  • ۰

هر فردی بنا به شرایط و خصوصیات خودش می تواند در هر شرایطی که لازم است اقدام به اخذ اقامت در کشور های مختلف نمایید که در همین مطلب ما برای شما دوستان به توضیح شرایط اقامت در ترکیه می پردازیم.

در این مقاله می خواهیم درباره شرایط اقامت در ترکیه بپردازیم که دلیل اصلی برخی از ایرانیان در رفتن به ترکیه چیست و چرا می خواهند به این  کشور اقامت کنند؟ که می توانیم دلیل اصلی این مهاجرت را به دلیل شرایط همسایگی و شباهت هایی که با ایران دارد، مانند: فرهنگی و آب و هوایی ترکیه با ایران، باعث شده که تعداد زیادی از ایرانیان این کشور را به عنوان مقصد کاری و گردشگری و برای ادامه زندگی خود انتخاب کنند.

  کشور ترکیه

شرایط اقامت در ترکیه

ترکیه با گرفتن ۳۰ میلیون نفر گردشگر در یک سال توانسته است که ششمین مکان توریستی از لحاظ گردشگری در کل جهان باشد. این کشور با موقعیت آب و هوایی و جغرافیایی خاص که بخشی از کشور در آسیا و بخشی در اروپا قرار شرایط متنوعی را برای جذب گردشگر و توریست در خود آماده کرده است. کشور ترکیه یکی از محبوب ترین مقصد ها برای توریستان می باشد. در همین راستا ما مهاجرت به ترکیه را که به دو روش است به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. دریافت اقامت در این کشور به دو روش کوتاه مدت و بلند مدت امکان پذیر است.

  •  بیماری تنفسی
  •  ایران پنل

شرایط کشور ترکیه

اخذ اقامت کوتاه مدت در ترکیه

در این روش، اقامت به صورت ۱ ساله می باشد، که برای فعالیت هایی از قبیل؛ تحصیل، کار، گردشگری صادر می شود که به شرح ذیل می باشند:

  1. اقامت در  کشور ترکیه با اجاره خانه
  2. اقامت به منظور تحقیق های علمی
  3. اقامت توریستی
  4. اقامت برای راه اندازی کسب و کار برای سرمایه گذاری
  5. اقامت برای تحصیل یا شرکت در برنامه بین المللی مرکز ترکیه
  6. اقامت برای حضور در برنامه و مراکز آموزشی
  7. اقامت به وسیله یادگیری زبان ترکی
  8. اقامت برای استفاده از برنامه های بشر دوستانه یا درمانی
  9. اقامت از طریق ازدواج
  10. اقامت با خرید خانه
  11. اقامت برای قربانیان قاچاق کردن انسان
  12. اقامت برای شرکت در برنامه های آموزشی و دوره های کارآموزی و تخصصی

شرایط اقامت در کشور ترکیه

اخذ اقامت بلند مدت

برای این که اقامت بلند مدت دریافت نمایید باید اول بتوانید شرایط با اقامت موقت که همان ۱ ساله است بگیرید و بعد هر سال تمدیدش نمایید. برای اخذ این اقامت باید به روشی که در اقامت کوتاه مدت گفتیم توجه کنید که همان از طریق خرید خانه و ازدواج در اقامت بلند مدت دریافت نمایید. برای اقامت دائم بعد از این که اقامت کوتاه مدت را انجام دادید بلند مدت هم می توانید دریافت نمایید که در اقامت بلند مدت باید حداقل به مدت ۸ سال یا ۵ سال پشت سر هم در کشور ترکیه اقامت کوتاه مدت داشته باشید. بعضی از ملاک ها برای دریافت اقامت بلند مدت در ترکیه به روش ذیل است:

  1. داشتن درآمد کافی و پایدار و توانایی اداره خود و خانواده
  2. اقامت در ترکیه حداقل به مدت ۵ تا ۸ سال متوالی
  3. نداشتن سوء پیشینه در ۳ سال گذشته فرد
  4. عدم دریافت کمک اجتماعی در ۳ سال گذشته
  5. عدم تهدید امنیت عمومی به نظام و قوانین عمومی
  6. متقاضیان بالای ۱۸ سال و زیر ۶۵ سال تحت پوشش یک بیمه معتبر پزشکی باشند.

اخذ اقامت با هزینه مناسب

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت ترکیه در خرید ملک

  1. فرم راندوو
  2. عکس پرسنلی ۴ عدد
  3. پاسپورت و کپی پاسپورت
  4. کپی آخرین ورود و خروج در پاسپورت
  5. بیمه سلامت
  6. قبض برق یا آب منزل اجاره ای
  7. اجاره نامه با تاییدیه محضری
  8. تاییدیه نسبت به اصل سند
  9. کپی سند اجاره شده
  10. شماره سند برای اثبات واقعی بودن آدرس
  11. تاییدیه آدرس از شهرداری در مورد سکونت داشتن
  12. گزارش سلامت از بیمارستان دولتی
  13. گردش حساب دوره ای شش ماهه با واریز ۶۰۰۰ دلار به حساب

برای اخذ اقامت در ترکیه پس از درخواست وقت ملاقات و ارائم فرم درخواست اقامت شروع خواهد شد که قرار راندوو از وقتی که درخواست ارائه می شود تا ۲۰ روز تعیین می شود. در زمان مشخص با ارائه مدرکی که گفته شد به اداره مهاجرت ترکیه رفته و در جلسه راندوو با مصاحبه از شما و دادن مدارک روند اقامتتان آغاز خواهد شد که در زمان موافقت کارت اقامت به آدرس منزل شما در ترکیه ارسال می شود.

بهترین راه گرفتن اقامت ترکیه

اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری

  1. مبلغ سرمایه گذاری اقامت دائم برای کشور ترکیه ۵۰۰۰۰۰ دلار می باشد که شهروندان خارجی می توانند با سرمایه گذاری مستقیم این مبلغ را تبدیل به لیر کنند.
  2. شهروندان اتباع خارجی می توانند با سرمایه گذاری به صورت ملکی و غیر منقول به مبلغ ۲۵۰۰۰۰ دلار یا معدل مبلغ به لیر حق شهروندی از ترکیه دریافت نمایند.
  3. حداقل سپرده سرمایه گذاری برای دریافت حقوق شهروندی ترکیه بلند مدت ۳ ساله به مبلغ ۵۰۰۰۰۰ دلار می باشد.

اقامت دائم از طریق استخدام یا کارآفرینی

لزوم به استخدام کارمند یا کارگر که ۵۰ نفر باشند ترک شما واجد شرایط لازم دریافت حق شهروندی ترکیه است.

شرایط اقامت در کشور ترکیه

اقامت دائم از طریق ازدواج

  1. در اخذ اقامت ترکیه به صورت دائم هیچ وقت وع اقامت در یک مرحله صادر نمی شود یعنی پس از ۳ سال و تمدید های ۶ ماهه و سالانه اقامت با استعلام سابقه شما از پلیس و ارگان ها در ترکیه که طی زمان آن دورانی که در ترکیه هستید امکان می پذیرد.
  2. افرادی که اقامت دائم می خواهند باید هیچ گونه بیماری خاصی نداشته باشند و از لحاظ جسمی و روحی سالم باشند.
  3. برای دریافت اقامت دائم، باید از توانایی مالی خوبی برای خود یا خانواده خود برخوردار باشند.
  4. یکی از روش های اقامت دائم از طریق ازدواج زمانی که با یک فرد و شهروند از ترکیه ازدواج کنید با گذراندن ۳ تا ۵ سال می توانید اقامت دائم بگیرید. در صورتی که فرد دارای پاسپورت و ملیت ترکیه باشد و چند مورد ضروری است که ازدواج صوری نباشد چون تمام مدارکات جهت اثبات دروغی نبودن باید ارائه شود.

شرایط در اقامت ترکیه

مزایای دریافت اقامت ترکیه

  • امکان کار در ترکیه
  • امکان زندگی در کشوری امن و آرام
  • امکان راه اندازی کسب و کار در ترکیه
  • امکان راه اندازی بیزنس در ترکیه و مدیریت آن خارج از کشور
  • تحصیل ارزان و با کیفیت
  • امکان باز کردن حساب بانکی در بانک های بین المللی
  • گرفتن اخذ ویزا آمریکا در ترکیه به آسانی
  • دریافت وام ۵% برای خرید ملک و …
  • امکان تجارت آسان و آزاد با سراسر دنیا
  • امکان زندگی با کشور برتر اقتصادی

خرسندیم که در این مقاله ما را در مجله ارگا با مطلب شرایط اقامت کشور ترکیه همراهی کردید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
مطالب پیشنهادی
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.