دسته ها
یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳

آموزش ایجاد یک سایت حرفه‌ای

  • فرهاد هاشمی
  • ۷ مهر ۱۳۹۸
  • ۰

داشتن یک وب‌سایت حرفه‌ای، تقریباً برای هر تجارتی بسیار مهم و ضروری است. ایجاد یک وب‌سایت موفق می‌تواند علاوه بر توسعه و رونق کسب‌وکارتان، سبب دسترسی شما به مخاطبان بیشتری نیز شود.

وب‌سایت می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای بازاریابی، برند‌سازی و حتی یک کاتالوگ آنلاین از محصولات و خدمات شما برای معرفی به مشتریان عمل نماید. اما شروع کار برای کسانی‌که پیش‌ از این هرگز وب‌سایتی نداشته‌اند، به نظر نگران‌کننده و چالش‌ برانگیز خواهد بود مخصوصاً اگر هیچ‌گونه دانش فنی یا برنامه‌نویسی نداشته باشند.

 آموزش ایجاد یک سایت حرفه‌ای

اما خبر خوب این است که امروزه به برکت وجود تکنولوژی‌ و اینترنت، ایجاد سایت یا راه‌اندازی یک وب‌سایت حرفه‌ای حتی برای افرادی که هیچ‌گونه دانش فنی ندارند، بسیار آسان شده است.

در این مقاله همراه ما باشید تا به شما آموزش دهیم که چگونه یک وب‌سایت حرفه‌ای ایجاد کنید، بدون اینکه به دانش و تخصص فنی و کدنویسی نیاز داشته باشید.

چرا باید یک سایت حرفه‌ای داشته باشیم؟!

باوجود هزاران وب‌سایتی که هر روزه ایجاد می‌شوند، شاید بپرسید که چرا باید ماهم یک وب‌سایت راه‌اندازی کنیم؟! با این حجم از وبسایت‌های موجود، چگونه می‌توانیم با آنها رقابت کنیم؟!

اما به یاد داشته باشید، حتی اگر وب‌سایت شما محبوب‌ترین سایت هم نباشد، بازهم می‌تواند کاربردی و فواید زیادی برای شما داشته باشد. برخی از مزایای ایجاد یک سایت حرفه‌ای عبارتند از:

  • ارتباط با افراد جدید

یک وب‌سایت به شما کمک کند تا با افراد زیادی در سرتاسر جهان ارتباط داشته باشید، و حتی علایق خود را با کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

  • کمک به دیگران

آیا می‌خواهید تخصص خود را در جهت کمک به دیگران به اشتراک بگذارید؟ حتی در نظر دارید با آموزش مواردی، افراد متخصصی پرورش دهید؟ ایجاد یک وب‌سایت حرفه‌ای می‌تواند به شما در انجام این‌کار کمک کند.

  • ایجاد رزومه و نمونه کار

بسیاری از کارفرمایان به‌صورت آنلاین به دنبال استخدام افراد متخصص هستند. بنابراین با ایجاد یک وب‌سایت شخصی و حرفه‌ای می‌توانید نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارید.

  • کسب درآمد

شما می‌توانید یک وب‌سایت حرفه‌ای ایجاد کنید و با تبلیغات و بازاریابی شرکت‌های وابسته یا فروش محصولات به‌صورت آنلاین، درآمد کسب کنید.

  • توسعه کسب‌و‌کار

با ساخت سایت می‌توانید تجارت خود را رونق دهید. اگر صاحب کسب‌وکاری هستید و می‌خواهید تجارت خود را توسعه و مشتریان جدیدی به‌ صورت آنلاین، بدست آورید، ایجاد وب‌سایت بهترین روش برای رسیدن شما به هدفتان است.

  • صرفه‌جویی در هزینه‌ها

 با ساخت وب‌سایت برای راه‌اندازی کسب‌و‌کاری آنلاین دیگر نیازی به خرید یا اجاره مکان ندارید، حتی در خانه هم می‌توانید وب‌سایت خود را مدیریت کنید. همچنین بدون نیاز به استخدام فروشنده، انباردار، منشی، مدیر اجرایی و… فروشگاه و کسب‌و‌کار شما به صورت اتوماتیک ، فعال خواهد بود.

 آموزش ایجاد یک سایت حرفه‌ای

انواع وب‌سایت

قبل از ایجاد سایت، شما باید بررسی کنید که چه نوع وب‌سایت و برای چه کاربردی می‌خواهید داشته باشید و در نهایت تصمیم بگیرید که چه وبسایتی بسازید. بنابراین باید بدانید که وبسایت‌ها بر اساس شیوه مدیریت، کاربرد و سیستم آنها به سه دسته تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

۱. بر اساس شیوه‌ مدیریت

الف. وبسایت ایستا یا استاتیک

ب. وبسایت پویا یا داینامیک

۲. بر اساس کاربرد

  1. وبسایت تجاری و فروشگاهی
  2. وبسایت شخصی
  3. وبسایت اطلاع‌رسانی
  4. وب‌سایت‌های اداری و سازمانی
  5. وب‌سایت‌های آموزشی
  6. شبکه‌های اجتماعی مجازی
  7. تالارهای گفتگو (فروم‌ها)
  8. وب‌سایت‌های تبلیغاتی
  9.  دانش‌نامه‌ها (ویکی‌ها)
  10. و…

۳. بر اساس سیستم پیاده‌سازی

  1. پیاده‌سازی شده با استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا
  2. پیاده‌سازی با طراحی اختصاصی (انجام برنامه‌نویسی سایت به صورت سفارشی)

 آموزش ایجاد یک سایت حرفه‌ای

روش‌های ساخت سایت حرفه‌ای

حالا که با انواع وبسایت و کاربرد آنها آشنا شدید، نوبت ساخت و راه‌اندازی سایت رسیده است. برای ایجاد یک سایت حرفه‌ای یا شما باید دارای تخصص برنامه‌نویسی باشید و یا باید یک برنامه‌نویس و طراح وب استخدام کنید.

البته که استخدام برنامه‌نویس و طراح وب، هزینه بالایی در بر خواهد داشت، همینطور یادگیری دانش کدنویسی و طراحی وبسایت برای داشتن تخصص لازم نیز مستلزم صرف سال‌ها و ماه‌ها زمان است. اما خوشبختانه راه دیگری هم برای ساخت سایت وجود دارد. شما می‌توانید با انتخاب سیستم‌های سایت‌ ساز و فروشگاه ساز، یک سایت حرفه‌ای ایجاد کنید.

امروزه سایت‌سازهای بسیاری در بازار وجود دارند که به شما این امکان را می‌دهند تا انواع وب‌سایت‌ها را به راحتی و بدون نیاز به صرف هزینه زیاد و حتی استخدام برنامه‌نویس و پشتیبان، ایجاد کنید.

 آموزش ایجاد یک سایت حرفه‌ای

سایت‌ساز چیست؟

سیستم‌های سایت‌ساز به ابزاری گفته می‌شوند که به کاربران این امکان را می‌دهند تا بدون داشتن دانش برنامه‌نویسی سایت خود را ایجاد، ویرایش و مدیریت کنند.

هدف طراحی سیستم‌های سایت‌ساز آسان نمودن فرایند طراحی سایت برای کاربران است. شما با استفاده از سایت‌سازها می‌توانید در کمترین زمان و با کمترین هزینه، بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی سایت دلخواه خود را بسازید و مدیریت کنید.
با استفاده از سایت‌سازها، شما تمام خدمات لازم برای ایجاد یک سایت حرفه‌ای ازجمله دامنه، هاست، قالب، پشتیبانی و… را به‌صورت یکجا دریافت می‌کنید. پشتیبانی دائمی و رایگان از بزرگترین مزیت‌های استفاده از سایت‌سازها برای ساخت سایت می‌باشد، یعنی شما با داشتن حتی بودجه کم نیز می‌توانید سایتی حرفه‌ای با پشتیبانی قوی داشته باشید.

نحوه کار سایت‌سازها

همان‌طور که گفتیم شما با استفاده از سایت‌سازها می‌توانید سایت خود را به راحتی را ایجاد و مدیریت کنید. اما در ادامه درباره چگونگی ایجاد سایت با استفاده از این سیستم‌ها آشنا خواهید شد.

سیستم‌های سایت‌ساز قالب‌های متنوعی دارند که در اختیار کاربرانشان قرار می‌دهند و شما می‌توانید قالبی متناسب با هدف کسب‌و‌کار خود انتخاب کنید. انتخاب قالب سایت بسیار حساس و دقیق باید صورت گیرد چراکه قالب سایت جذاب، زیبا و منسجم از عوامل مؤثر در تشخیص یک سایت حرفه‌ای است.

در واقع قالب سایت همان ظاهر سایت شماست و قطعاً ظاهر زیبای وبسایت در جذب مشتری، برندینگ کسب‌و‌کار و رتبه سایت شما نیز تأثیر مثبتی خواهد داشت. چراکه کاربرانی که وارد سایت می‌شوند با دیدن سایتی جذاب و البته مرتب، تمایل بیشتری به گشت‌و‌گذار و خرید از سایت دارند و همچنین مدت زمان طولانی حضور و بازدید آنها از سایت، سبب افزایش رتبه سایت شما نیز خواهد شد.

همچنین سایت‌سازها امکان ویرایش قالب‌های سایت را به شما می‌دهند. به این صورت‌که طراحی منو سایت، دسته‌بندی‌ محتواها و صفحات مورد نیاز سایت، تغییر تصاویر و متن صفحات با این سیستم‌ها به راحتی صورت می‌گیرد. در ساخت سایت با استفاده از سایت‌سازها، یک پنل مدیریتی در اختیار شما قرار می‌گیرد و به شما این امکان را می‌دهد تا به‌روزرسانی و دسته‌بندی محتواها، مدیریت فایل‌ها، اعمال تنظیمات و آمارگیری را به عهده بگیرید.

حالا که با سازوکار سیستم‌های سایت‌ساز آشنا شدید. وقت آن رسیده که با سیستم‌های سایت‌ساز محبوب بازار آشنا شوید و در نهایت یکی از آنها را برای ساخت سایت حرفه‌ای خود بکار گیرید.

سایت‌سازهای محبوب بازار

در بازار سیستم‌های سایت‌ساز خارجی و ایرانی بسیاری وجود دارند. اما برای اینکه بتوانید انتخابی مناسب و در نتیجه سایتی حرفه‌ای داشته باشید، در ادامه شما را با چند سایت‌ساز محبوب بازار، آشنا میسازیم.

سایت‌ساز وردپرس

وردپرس یکی از محبوب‌ترین سایت‌سازهای خارجی است که امکان ساخت هر نوع وب‌سایتی اعم از وبلاگ، وب‌سایت فروشگاهی یا تجاری و… را برای شما فراهم می‌کند. ولی در عین حال که استفاده از نرم‌افزار وردپرس رایگان است اما شما برای استفاده از این سیستم نیاز به‌ صرف هزینه برای خرید دامنه، هاست و همچنین خرید افزونه برای افزودن امکانات بیشتر به سایت خود خواهید داشت.
همانطور که بیان شد وردپرس سایت‌ساز خارجی است و از آنجایی‌ که پشتیبانی مشخصی از وردپرس در ایران وجود ندارد، برای ساخت سایت با این سیستم نیاز به داشتن دانش برنامه‌نویسی و یا استخدام برنامه‌نویس خواهید داشت.

سایت‌ساز جوملا

سایت‌ساز جوملا یکی دیگر از محبوب‌‌های بازار است. جوملا نیز مانند وردپرس یک سیستم رایگان و متن‌باز است و برای ایجاد سایت و افزودن امکانات به آن، نیازمند به خرید دامنه، هاست و افزونه داریم.
با قالبهای متنوعی که جوملا ارائه داده است به راحتی می‌توانید می‌توانید انواع وب‌سایت شرکتی، فروشگاهی، آگهی، اطلاع‌رسانی، آموزشی و… را توسط سایت‌ساز جوملا راه‌اندازی کنید.

سایت‌ساز پرتال

سیستم سایت‌ساز پرتال یک سیستم کاملاً ایرانی است که کار کردن با آن بسیار ساده است. برای ایجاد وبسایتی حرفه‌ای با استفاده از سیستم سایت‌ساز پرتال، نیازی به هیچ‌گونه دانش برنامه‌نویسی نخواهید داشت.

 آموزش ایجاد یک سایت حرفه‌ای

سایت‌ساز پرتال دارای تیم فنی و تخصصی قوی در زمینه سئو و برنامه‌نویسی و همچنین تیم پشتیبانی قدرتمند است که در هر زمان می‌توانید با شماره‌گیری ۶۳۴۰۴-۰۲۱ داخلی ۲،  از مشاوره و راهنمایی آنها برای داشتن سایتی منحصر به فرد، بهره ببرید.

با استفاده از پرتال شما بی‌نیاز از هرگونه خرید هاست و دامنه، صرف هزینه‌های هنگفت برای تهیه قالب، خرید افزونه و حتی استخدام پشتیبان و برنامه‌نویس، خواهید بود. همچنین سایت‌ساز پرتال امکان مدیریت محتوای پیشرفته، ویرایش تمامی بخش‌های سایت و حتی امکان تست رایگان سیستم را نیز به مدت یک هفته برای مشتریان خود فراهم کرده است. البته اینها تنها تعدادی از ویژگی‌های منحصر به فرد سایت‌ساز پرتال بود. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با پرتال و ویژگی‌های آن آشنا شوید…

 آموزش ایجاد یک سایت حرفه‌ای

پرتال؛ انتخابی برتر برای ساخت سایت

با پرتال دیگر لازم نیست نگران ساخت وبسایت یا طراحی فروشگاهاینترنتی خود باشید! در این مقاله به شما آموزش راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی یا ساخت سایتی حرفه‌ای با پرتال داده خواهد شد. با پرتال فقط کافیست تمرکز شما، بر روی رشد و توسعه کسب‌و‌کارتان باشد.

در سایت‌ساز محبوب پرتال تمام مسائل فنی ساده شده است. هر ایده‌ای با پرتال، با چند کلیک واقعی می‌شود، زیرا با پرتال…

  • به راحتی می‌توانید سایت خود را راه‌اندازی و مدیریت کنید
  • ابزارهای لازم برای بازاریابی و رشد در اختیار شما هستند
  • وب‌سایت شما همواره به روز، سریع و امن باقی خواهد ماند
  • هر زمان بخواهید، از آموزش و پشتیبانی پرتال برخوردار خواهید شد

ساخت سایت حرفه‌ای با سایت‌ساز پرتال

همان‌طور که گفتیم سایت‌ساز پرتال سیستمی کاملاً ایرانی است و کار با آن هیچ‌گونه پیچیدگی ندارد و  تنها کاری که باید انجام دهید این است که از میان قالب‌های متنوع پرتال، قالبی را پسندیده و انتخاب کنید. در ادامه مطلب مراحل ساخت سایت حرفه‌ای با استفاده از پرتال را آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید…

مرحله ا:

پس‌ از ورود به سایت پرتال به آدرس www.portal.ir و “ثبت‌نام” در سایت، روی گزینه “همین حالا شروع کنید” کلیک کنید.

 آموزش ایجاد یک سایت حرفه‌ای

مرحله ۲:

در این مرحله به صفحه‌ای هدایت خواهید شد که باید عنوان سایت خود را نیز در آن وارد و نوع سایت خود را مشخص کنید. بعد از تکمیل اطلاعات و کلیک روی گزینه “ایجاد وب‌سایت“، وب‌سایت شما ایجاد می‌شود.

 آموزش ایجاد یک سایت حرفه‌ای

مرحله ۳:

بعد از انتخاب عنوان و نوع سایت خود، وارد صفحه آموزش‌های کار با سایت‌ساز پرتال خواهید شد. حالا از میان مجموعه‌ای از قالب‌های زیبا و حرفه‌ای پرتال که با استاندارهای روز طراحی‌شده‌اند، قالب سایت یا فروشگاه خود را به دلخواه انتخاب می‌کنید.

 آموزش ایجاد یک سایت حرفه‌ای

مرحله ۴:

به شما تبریک می‌گوییم؛ به همین راحتی و تنها با چند کلیک توانستید به دنیای تجارت آنلاین وارد شوید. همچنین با کلیک بر روی دکمه “ورود به مدیریت وب‌سایت شما” می‌توانید وارد بخش مدیریت وب‌سایت خود شده  و کار بر روی سایت خود را شروع کنید.

نگران ویرایش و شخصی‌سازی سایت خود نباشید، شما نیاز به هیچ‌گونه دانش نرم‌افزاری یا برنامه‌نویسی نخواهید داشت چراکه در پنل مدیریت خواهید دید که ویرایش و تغییرات مدنظر در سایت چقدر آسان است.

کلام آخر

در این مقاله درباره ضرورتِ داشتن وبسایت برای هر کسب‌وکاری، انواع وب‌سایت‌ها و نحوه ایجاد آن‌ها با استفاده از سیستم‌های سایت‌ساز صحبت کردیم و در ادامه با بررسی چند نمونه از محبوب‌ترین سایت‌سازهای بازار به همراه ویژگی‌ و امکانات آن‌ها، دریافتیم که سایت‌ساز ایرانی پرتال، بهترین گزینه برای ساخت سایت ما محسوب می‌شود.

چراکه سیستم سایت‌ساز پرتال دارای امکانات ویژه و منحصر به فردی است که همه چیز را برای ساخت یک سایت حرفه‌ای برای ما فراهم می‌آورد. با پرتال دیگر هیچ نیازی به داشتن تخصص برنامه‌نویسی و صرف هزینه‌های هنگفت برای ایجاد سایت خود نخواهیم داشت و فقط با پرداخت هزینه اشتراک سالیانه پرتال تمام امکانات یک سایت حرفه‌ای، در اختیار ما قرار خواهد گرفت.

همچنین پرتال در کنار ارائه هاست و دامنه اختصاصی رایگان به مشتریان خود، دارای پشتیبانی قوی ۲۴ ساعته و امکان تست ۷روزه رایگان سیستم نیز می‌باشد. با وجود تمام این مزایا آیا وقت آن نرسیده است که همین حالا با مراجعه به سایت پرتال به آدرس www.portal.ir و یا با شماره‌گیری ۶۳۴۰۴-۰۲۱ داخلی ۲، وبسایت حرفه‌ای خود را بسازید؟!!

مجری این رپورتاژ آژانس بازاریابی نوین است.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *