دسته ها
جمعه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

کاشت مژه طبیعی و دائمی و آشنایی با مزیت ها و معایب آن

  • مرضیه نوروزیان
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۱
  • ۰

کاشت مژه طبیعی به شکل دائم برای افرادی که به دلایل مختلفی دچار ریزش مژه شده اند، اهمیت زیادی دارد. در مطلب پیش رو کاشت مژه به شکل طبیعی را توضیح داده ایم.

کاشت مژه طبیعی در نوع خود جدید است و به همین خاطر با سوالات زیادی مواجه می گردد. به عنوان مثال بیشتر افراد درباره این کاشت چیزی نمی دانند و برای انجام آن حتی به ضرورت دچار تردید هستند.

منظور از کاشت مژه طبیعی همان عمل پیوند مژه است که برای محدوده فاقد مژه روی پلک انجام می شود. از این روش با نام ایمپلنت مژه نیز یاد می شود. به طور کلی عوامل بسیار محیطی و ژنتیکی در از دست دادن مژه موثر هستند. عده ای از افراد نیز برای پر پشت شدن مژه از این روش استفاده می کنند. در واقع این افراد درصدد هستند کم بودن مژه خود را با این روش جبران کنند.
کاشت مژه طبیعی

کاشت مژه طبیعی چگونه انجام می شود؟

ایمپلنت مژه طبیعی برای تارهای مژه از موهای پوست سر استفاده می کند. به همین خاطر از این کاشت به عنوان طبیعی یاد می شود. در مرحله بعدی، تار موی در نظر گرفته شده بر روی قسمت خالی پلک قرار می گیرد. این مژه های کاشته شده اگر چه جنسی شبیه به مژه دارند و طبیعی می باشند اما نمی توانند مانند مژه رشد کنند. در واقع با قرار گرفتن این فولیکول های مو در قسمت مژه، رشد قابل توجهی به اندازه موی سر از خود نشان می دهند. این موضوع شما را به اصلاح کردن مژه ها نیازمند می سازد.

عوامل مهم در کاشت مژه

البته این موضوع تا حدی به عمل پزشک شما مربوط می شود. اگر فولیکول های موی سر به درستی در محل مژه مستقر شده باشند، می توانند رشدی به اندازه و مطلوب یک مژه طبیعی را از خود ارائه دهند.

برای پر کردن یک سطر از پلک نیاز به ۲۵ تا ۵۰ عدد فولیکول مو می باشد. البته این میزان به دلیل کم پشت و پر پشت بودن مژه متفاوت است. در این روش، بیمار به شکل موضعی و ناحیه ای بیهوش می شود. معمولاً خطر چندانی ندارد. از این رو می توان به مزیت های آن فکر کرد. بیشترین خطر کاشت مژه طبیعی, مربوط به جدا کردن مو از پوست سر است. جراح برای انجام این کار باید نکات مهم را در نظر داشته باشد و از قسمتی برای جدا کردن مو استفاده کند که دارای همخوانی و هماهنگی بیشتری با مژه می باشد.

ایمپلنت مژه طبیعی

ضمن اینکه برای این برداشت از خراش های ظریف و سطحی استفاده کند. این موضوع سبب می شود ردی از کندن فولیکول های مو در سر باقی نماند. پزشک شما باید در محل قرار دادن مژه ها اشتباه نکند و برای قرار گیری و  ترتیب آن ها به شکل مناسب و حرفه ای عمل نماید. یعنی موها را طوری کنار یکدیگر قرار دهد که زاویه داشته باشند و یادآور یک مژه طبیعی بی کم و کاست باشند. در ادامه این شما هستید که به مژه خود فرم می دهید و آن را به شکل زیبایی فر می کنید. مراحل ایمپلنت مژه

احتمال دارد در عمل کاشتن مژه طبیعی, تعدادی از مژه ها به شکل شیب دار بالا بیایند یا فرم دلخواه شما را نداشته باشند. گاهی نیز در بعضی از قسمت های مژه، رنگ مو با بقیه قسمت متفاوت و کمرنگ می گردد. احتمال دارد نوعی از تارهای شکننده و ضعیف در بین مژه ها زیاد شود. در نهایت این شما هستید که به فرم دهی و رفتار طبیعی مژه ها کمک می کنید.

کاشت طبیعی مژه

متقاضیان کاشت مژه چه کسانی هستند ؟

  • افرادی که مژه هایشان ریخته است و یا دارای مژه های کم پشت، کوتاه و یا نازک هستند.
  • اشخاصی که مژه های آنها به دلایل ژنتیکی ضعیف می باشد.
  • افرادی که در سوانح مختلف و یا به دلیل استفاده نادرست از اکستنشن، مژه هایشان دچار آسیب شده است.

عوارض کاشتن مژه طبیعی

از موارد شایع ناشی از عمل پیوند مژه می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • ورم
  • عفونت
  • کبودی
  • خونریزی
  • درد و حساسیت به لمس
  • ایجاد کیست بر روی پلک

عمل کاشتن مژه طبیعی

اقدامات و نکات مهم قبل از کاشت مژه

در ابتدا پزشک متخصص، از روی پرونده پزشکی بیمار, سابقه ریزش مو در خانواده را مورد بررسی قرار می دهد، سپس معاینه دقیقی انجام خواهد داد و بعد از آن بیمار نگرانی ها و خواسته های خود را با جراح مطرح می کند، پزشک نیز در رابطه با خطرات و عوارض احتمالی این نوع عمل و نیز نوع بی حسی و محل ایجاد برش های ضروری نکات لازم را توضیح خواهد داد.

برخی از توصیه های مربوط به آمادگی پیش از عمل کاشت مژه شامل ترک سیگار، قطع مصرف برخی دارو ها و آزمایش خون می باشد، از آنجا که ممکن است برخی از بیماران متقاضی برای کاشت مزه مبتلا به اختلال تریکوتیلومانیا باشند، بنابراین لازم است این نوع وسواس را حداقل از دو سال قبل از عمل ترک کرده باشند و چون درمان اختلال کندن مو اغلب دشوار است، بنابراین خطر بازگشت این بیماری و دوباره کندن مژه ها قبل از ۲ سال بیشتر است.

کاشتن مژه های طبیعی

همچنین نکته دیگر در این زمینه که بیمار باید قادر به بستن کامل چشم ها باشد، از آنجا که برخی از افراد که در سوانح آسیب دیده اند، توانایی اینکه پلک های خود را به طور کامل روی هم بگذارند را ندارند، از این رو امکان جراحی پیوند مزه برای این افراد وجود ندارد، زیرا امکان اینکه مژه های کاشته شده به چشم هایشان آسیب بزند زیاد است.

مراقبت های پس از انجام کاشت مژه

بعد از سه یا چهار روز از پیوند زدن مژه، دیدن چند تار موی زائد در اطراف ناحیه کاشته شده، طبیعی است. ضمن اینکه ممکن است عمل کاشتن مژه با التهاب همراه شود. کبودی، احساس درد و التهاب تا یک هفته بعد از عمل پیوند کاملاً نرمال است. بعد از ۳ تا ۵ روز می توانید به سراغ فعالیت های روزانه بروید و آن ها را از سر بگیرید. برای این پیوند از بخیه های جذبی استفاده می شود. بنابراین پس از مدتی دیگر اثری از این بخیه ها نخواهید دید و نیاز به اقداماتی برای بهبود زخم بخیه ندارید.

خطرات کاشت مژه

این نکته را بدانید که بعد از دو هفته از ایمپلنت مژه، تمام مژه های کاشته شده می ریزند و پس از گذشت ۳ ماه دوباره رشد خود را آغاز می کنند. مسلماً کاشت مژه طبیعی از اکستنشن مژه بهتر است. ضمن اینکه عوارض و خطرات کمتری نیز دارد. شما را به چهره طبیعی نزدیک می سازد. برای فرم دهی به مژه های طبیعی می توانید از لیفت مژه استفاده کنید. البته بهتر است ابتدا نظر جراح خود را در این باره جویا شوید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *