استفاده از گوشی در جامعه کنونی غیر قابل اجتناب است بنابراین با محدود کردن استفاده از آن و یا نحوه استفاده درست از این وسیله ارتباطی می توانید عوارض آن را به حداقل برسانید.
بسیاری از متخصصان سلامت عامل بسیاری از بیماری های را استفاده نادرست از تلفن همراه می دانند وجود امواج مغناطیسی مختلف در این وسیله و نحوه استفاده از آن می تواند در سلامت جسم نقش تعیین کننده ای داشته باشد. در برخی از مقالات راهکارهای مختلف و مفیدی برای نحوه استفاده درست از گوشی موبایل و عوارض جسمانی جبران ناپذیر استفاده نادرست از آن ارائه شده است که در ادامه به برخی از این عوارض جسمانی اشاره می شود.
در رابطه با امواج تلفن همراه و اینکه آیا امواج تلفن همراه سرطان زا هستند پژوهشات و مقالات مختلفی وجود دارد که نشان می دهد بی توجهی به این مسئله می تواند برای سلامت شما عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.
1- درد در قسمت انگشت کوچک:
استفاده از گوشی هایی با صفحه نمایشگر بزرگ موجب می شود تا در قسمت انگشت کوچک دچار درد شوید و در برخی از موارد انحای انگشت کوچک نیز مشاهده می شود. در چنین مواردی بهترین راه برای پیشگری و درمان در دست گرفتن گوشی به شکل درست و دو دستی می باشد. همچنین می توانید از حرکات نرمشی و کششی برای کاهش این دردها استفاده کنید.
2- درد در ناحیه گردن:
هنگام کار با گوشی به دلیل پایین انداختن سر و کار کردن طولانی مدت با تلفن همراه به تدریج دچار درد در ناحیه گردن خواهید شد و علت آن کشیدگی گردن در مدت زمان طولانی است. راهکار پیشنهادی برای پیشگیری از بروز این مشکل هم سطح قرار دادن گوشی با چشم و گردن در هنگام استفاده از آن می باشد.
3- درد در ناحیه کمر:
درد هایی که در ناحیه کمر به دلیل استفاده نادرست از گوشی در هنگام نشستن به وجود می آید در محل اتصال دنبالچه نخاع به لگن است همچنین قوز کردن از دیگر آسیب هایی است که استفاده نادرست از گوشی موجب آن خواهد شد. روش پیشگیری از این بروز این دردها، نشستن درست در هنگام استفاده از گوشی می باشد.
4- احساس خشکی در چشم:
افرادی که در هنگام استفاده از گوشی پلک نمی زنند و به طور مداوم به صفحه گوشی خیره می شوند دچار خشکی چشم می شوند که در طولانی مدت به عفونت های چشمی، فشار چشم، آسیب بینایی، تنبلی چشم، تاربینی و کوری منجر می شود. برای این منظور در هنگام استفاده از این وسایل هر چند دقیقه پلک بزنید و زاویه دید خود را تغییر دهید.
5- درد در ناحیه آرنج:
سندرم تونل کارپ، به این بیماری اساره می کند که به دلیل فشردگی عصب ها بیمار دردی را در ناحیه آرنج و مچ احساس می کند که با سوزش و بی حسی در این نواحی نیز همراه است. برای پیشگیری از این موضوع در هنگام انجام مکالمه آرنج خود را برای مدت طولانی بالا نگه ندارید.
6- آسیب پذیری انگشت شصت:
انگشت شصت برای تایپ کردن بسیار مورد استفاده قرار می گیرد کار کردن طولانی مدت با این انگشت موجب ایجاد آرتروز در مفاصل این انگشت می شود. سعی کنید برای پیشگیری از این موضوع گوشی خود را بر روی سطحی صاف قرار دهید و از آن استفاده کنید.
منبع : آرگا