دسته ها
یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳

آسمان خراش های هوشمند برای نجات دادن دنیا

  • سمیه نیک فرجام
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • ۰

آسمان خراش ها از معماری جدید و مهندسی های پر کاربردی هستند که از ایده طراحی آنها در زمینه های مختلف و بهره وری بیشتر در امکانات استفاده می شود.

در طراحی آسمان خراش ها، فرودگاه های بدون باند و سدهای ضد شن نیز مورد استفاده قرار می گیرند استفاده از این امکانات و تکنولوژی ها در آسمان خراش ها می تواند تحولات زیادی را در بالا بردن امکانات رفاهی و افزایش سطح امنیت داشته باشد.

 

با وجود زندگی مدرنیته در جامعه امروزی محیط زیست و انسان ها دچار آسیب هایی شده اند که بسیار نگران کننده است و در این زمینه تحقیقات مختلفی صورت گرفته تا با ارائه راهکارهایی این بحران ها را مدیریت و کنترل کنند. در جهان آسمان خراش هایی طراحی شده اند که این قابلیت ها را دارند و دارای معماری های ویژه و امکانات فوق العاده ای هستند.

آسمان خراش های هوشمند

1- آسمان خراش با معماری بسته:

یکی از آسمان خراش هایی که توسط معماران لهستانی طراحی شده است آسمان خراش انعطاف پذیر بالونی است که در یک ارتفاع بلند و با سیم های مفتولی ساخته شده است و می تواند در برابر بادهای شدید مقاومت کند. این آسمان خراش را می توان به دلیل قابلیت انعطاف آن جمع و بسته بندی کرد.

آسمان خراش های هوشمند

2- آسمان خراش با امکان کاشت برنج:

در هنگ کنک طراحی هایی که در زمینه آسمان خراش ها صورت گرفته است فرصت های کشاورزی را برای کشاورزان فراهم می کند. در این آسمان خراش ها از سقف هایی استفاده شده است که قابلیت کشت دارد و این امکان را در اختیار کشاورزان قرار می دهد تا محصول برنج را بر روی آن کشت کنند.

آسمان خراش های هوشمند

3- آسمان خراش مقاوم در برابر آتش:

یکی دیگر از آسمان خراش های جهانی در شیلی قرار دارد و قابلیت مقاومت و کنترل در برابر حریق را دارد این آسمان خراش در جنگل طراحی شده است و در هنگام آتش سوزی با انبارهای تعبیه شده آب در برابر آتش سوزی مقاومت می کند.

آسمان خراش های هوشمند

4- آسمان خراش مقاوم در برابر بیابان زایی:

این آسمان خراش مانند یک سد طراحی شده است که مانع ورود طوفان های شنی می شود این سد در قاهره طراحی شده است و به عنوان یک مانع در برابر سیل و طوفان عمل می کند.

آسمان خراش های هوشمند

5- آسمان خراش نیروگاه شناور:

این آسمان خراش دارای سه قسمت است که با 19 توربین کار می کند این آسمان خراش به عنوان نوعی منبع تولید نیرو عمل می کند و قابلیت این را دارد که در جهت باد تغییر جهت داشته باشد نیرویی بیشتر را تولید کند.

آسمان خراش های هوشمند

6- آسمان خراش در آب:

معماری این آسمان خراش در تنگه سنگاپور صورت گرفته است و به نوعی موجب کاهش میزان جمعیت درون شهری خواهد شد نمای این برج از ناهمواری برخوردار است و جلوه ویژه ای به آن داده است در این آسمان خراش ها امکان سکونت وجود دارد.

آسمان خراش های هوشمند

7- آسمان خراش تصفیه آب:

این برج توسط مهندسان کره ای طراحی شده است و به دلیل غلبه بر بحران آلودگی رودخانه ها در هند طراحی این برج صورت گرفته است. این برج قابلیت این را دارد تا آب رودخانه را تصفیه کرده و به روش هایی آن را به آب آشامیدنی قابل انتقال تبدیل کند.

آسمان خراش های هوشمند

8- آسمان خراش فرودگاه عمودی:

به دلیل وجود فرودگاه ها در شهرهای بزرگ و افزایش میزان ترافیک تأسیس اینگونه فرودگاه ها نیاز به وسیله نقیله عمومی و سایر وسایل را کاهش داده و به حل مشکل ترافیک درون شهری کمک خواهد کرد. این برج ها توسط ایالت متحده آمریکا طراحی شده است.

آسمان خراش های هوشمند

9- آسمان خراش عمودی شهر:

تیم روسی طراح این آسمان خراش فضایی را ایجاد کرده اند که یک شهرک کوچک را مهیا می کند در این آسمان خراش پارک، بزرگراه تردد اتومبیل، قطار شهری، امکانات حمل و نقل هوایی و… وجود دارد که امکان یک زندگی در یک شهرک را برای افراد ایجاد کرده است.

آسمان خراش های هوشمند

10-آسمان خراش هنگ کنگ:

این برج به عنوان یک فضای باز در هنگ کنگ محسوب می شود و امکان زندگی را برای 7 میلیون نفر فراهم می کند این شبکه فضای باز دارای 5 مجموعه مختلف است که می تواند امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار دهد.

آسمان خراش های هوشمند

11- برج های زیر زمینی:

شهر یمن به دلیل بافت های تاریخی خود دارای ارزش و قدمت طولانی است و دارای رزش فرهنگی برای این ملت است طراحی ساختمان های زیرزمینی علاوه بر گسترش دادن شهر به حفظ این بافت های قدیمی و این تمدن کمک خواهد کرد.

آسمان خراش های هوشمند

12- آسمان خراش گورستان ایستاده:

طراحی این آسمان خراش به دلیل مشکل کمبود گورستان و بالا بودن قیمت آن در توکیو می باشد چینی ها برای این برج لیزرهایی را طراحی کردند که به منبع نور متصل است و هر یک از لیزرها به یک قبر متصل است. با دعا کردن بستگان این لیزرها روشن می شوند و زمانی که دوستان مرده را فراموش کنند این لیزر قطع شده و به قسمت زیری گورستان می رود.

آسمان خراش های هوشمند

13- برج واقع در قطب شمال:

در ساخت این شرایط آب و هوایی ویژه ای در نظر گرفته شده است و این طراحی به شکلی است که در زمان های نه چندان دور که به دلیل دستکاری های انسانی زمین با مشکلاتی مواجه می شود می تواند راه نجاتی برای حیات و ادامه زندگی انسان باشد.

آسمان خراش های هوشمند

14- آسمان خراش ترمیم کننده زمین:

این آسمان خراش یک راهکار و تدبیر محیط زیستی است که بعد از جنگ های اتمی می تواند آسیب های حاصل از آن را بکاهد و با جذب رطوبت و تبدیل دی اکسید کربن به اکسیژن امکان زندگی را مهیا می کند.

آسمان خراش های هوشمند

15- برج آتشفشان:

در مناطقی که بسیار خطر فوران آتشفشان آنها را تهدید می کند از برج هایی استفاده شده است که می تواند انرژی نهفته در آتشفشان ها را دریافت کند و از فوران آنها بکاهد.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *