دسته ها
پنج شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳

غیر فعال کردن 4 هزار دستگاه گوشی با تخلف مسافری تا ماه دیگر

  • سمیه نیک فرجام
  • ۲۸ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰

طبق گزارشات گروه رجستری 4 هزار دستگاه موبایل با برندهای مختلف دارای تخلف می باشند که در سامانه شناسایی و مورد ثبت واقع شده اند و بنا به اظهارات تا ماه آینده غیر فعال می شوند.

طرح ویژه رجستری تلفن همراه مدت ها است که در حال اجرا می باشد اما با این وجود در حواشی آن نیز تخلفاتی به چشم می خورد که موجب اجرای مجدد این طرح گردیده است.

غیر فعال کردن 4 هزار دستگاه گوشی

طبق این گزارشات برخی از افراد که گوشی های مسافری خریداری کرده اند از پرداخت عوارض و گمرک آن سرباز زده اند که این تخلفات شناسایی شده است و با آنها برخورد خواهد شد افرادی که دچار این تخلف شده اند با اجرای طرح رجستری و غیر فعال شدن گوشی با آنان برخورد می شود و همچنین مبلغ پرداختی گوشی نیز به آنان داده نخواهد شد.

طبق قانون وضع شده در گمرک جمهوری اسلامی ایران اینگونه تخلفات، تخلفات گمرکی به حساب می آیند با شناسایی این گوشی سامانه همتا این گوشی ها را از سامانه خارج کرده است و امکانات ویژه شبکه اپراتوری را دریافت نمی کنند.

بر اساس اخطارهای داده شده افرادی که می خواهند گوشی جدید خریداری کنند باید از اصالت تلفن همراه که بر روی کارتون آن درج شده است مطلع شوند و گوشی های مسافری را خریداری نکنند.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *