دسته ها
جمعه ۱ فروردین ۱۴۰۴

تغییرات بدن بعد از چهل سالگی و چیزهایی که باید منتظرش باشیم

  • شقایق ایران دوست
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
  • ۰

انواعی از تغییرات بدن بعد از چهل سالگی را در این مطلب برایتان مورد بررسی قرار داده ایمن و شما می توانید اطلاعاتی خوب و مفید در این زمینه ها کسب نمایید.

یکی از دوره های بسیار مهم در زندگی است که در حدود ۴۰ سالگی آغاز می شود و در ۶۰ سالگی به پایان می رسد باید در نظر داشته باشید که با ۴۰ سالگی بدن به صورت طبیعی دچار تغییراتی خواهد شد و در ادامه تا تغییرات بدن در ۴۰ سالگی را برایتان بررسی کنیم و اطلاعاتی را در این زمینه بیان نماییم.

تغیرات جالب بدن بعد از 39 سالگی

مهم ترین تغییرات بدن در چهل سالگی

در چهل سالگی شما می توانید مشکلات بیش تری در بدن خودتان داشته باشید و باید این موضوع را بدانید که در این سن و سال ها باید بیش تر مراقب سلامتی تان باشید در غیر این صورت مشکلات بی شماری گریبانگیر شما خواهد شد. با بالا رفتن سن تمامی بدن دچار تغییرات خاصی خواهد شد و باید بدانید که یکی از مهم ترین آن ها تار های صوتی تان می باشد و در سن ۴۰ سالگی به بعد صدای شما نیز تغییر خواهد کرد. همچنین باید در نظر داشته باشید که تار های صوتی همانند سایر بافت های دیگر بدن نیز خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهند و انعطاف پذیری آن ها به شدت کم می شود. باید بدانید که ماهیچه های ریوی شما دیگر انعطاف پذیری قبل را ندارد و در نتیجه توانایی کنترل حنجره نیز در شما کاهش می یابد.

سفید شدن مو ها

تغییرات دیگری که در این زمینه برایتان ایجاد می شود سفید شدن مو ها خواهد بود که این مورد می توان نشانه بالا رفتن سن باشد یک امر کاملاً طبیعی است زیرا با بالا رفتن سن رنگدانه های موجود در فولیکول های مو از بین می رود.

تغییرات بدن بعد از چهل سالگی

ضعف در چشم ها

پیرچشمی روند طبیعی است که بعد از ۴۰ سالگی شروع می شود و می تواند یکی از تغییرات بدن بعد از چهل سالگی به شمار بیاید و باید در نظر داشته باشید که اگر دچار بیماری های چشمی هستید و یا در خانواده خود فردی را دارید که بیماری های چشمی مبتلا است ممکن است شما نیز دچار این مشکلات شوید. بنابراین برای پیشگیری از این موارد می توانید تشخیص زود هنگام را جدی بگیرید.

کاهش توانایی قورت دادن غذا

دیگر تغییرات فیزیولوژیک بدن در ۴۰ سالگی به بعد این است که شما رفتن سنتان مشکل در جویدن و انتقال غذا به حلق پیدا خواهید کرد همچنین امکان وجود سرفه و خفگی در قبل و حین و بعد از بر نیز وجود دارد که این مورد باعث بروز مشکلاتی خواهد شد.

سنگین شدن گوش ها

با بالا رفتن سن باید با تغییرات بدن نیز کنار بیاید و باید بدانید که در این زمینه ممکن است دچار کم شنوایی نیز بشوید. باید توجه داشته باشید که با گذر زمان سلول های صوتی و عصبی درون گوش نیز کارایی خود را از دست می دهند و آسیب‌پذیر تر خواهند شد و در نهایت مشکلاتی را نیز در این زمینه خواهید داشت.

آسیب پذیر شدن دهان و دندان ها

مشکلات لثه در سن بالای ۴۰ سال بسیار بیش تر خواهد شد و باید بدانید که این مورد هر سنی ممکن است ایجاد شود ولی در سنین بالا تر به طور قابل توجهی بیماری های لثه و دندان ها افزایش پیدا خواهد کرد و بهتر است مراقبت های دندانپزشکی را در این زمینه جدی بگیرید.

درد های بدنی

بدنی استخوانی و ستون فقرات از شایع ترین درد ها بعد از ۴۰ سالگی هستند باید بدانید که رایج ترین علت این درد ها می تواند پوکی استخوان دیسک و ضربه های مهره ها و یا آرتروز استخوان ها باشد.

کاهش خلق و خو

قوی نبودن اعصاب و کاهش حوصله در سنین بالای ۴۰ سالگی یکی دیگر از تغییراتی است که در این زمینه به وجود می آید و بعد در نظر داشته باشید که این مورد به دلیل پیری و فرسودگی سیستم عصبی مرکزی می باشد و همچنین می تواند فرد را دچار بیماری های عصبی و اختلالات روانی نماید‌.

کم شدن حجم عضلات بدنی

به مرور زمان و با بالا رفتن سن قدرت عضلات شما نیز کاهش پیدا می کند و همچنین حجم آن ها در برابر سایر استخوان ها و ماهیچه های بدنتان نیز کاهش پیدا خواهد کرد. با کاهش عضلات امکان شکستگی استخوان ها و کاهش توانایی ها و قدرت های نیز وجود دارد و باید این مورد را بسیار جدی بگیرید.

تغییرات بدن بعد از چهل سالگی

با بالا رفتن سن تراکم استخوان ها به شدت کاهش پیدا می کند و به همین دلیل نازک تر و شکننده تر خواهند شد. افراد در تغییرات بدن بعد از ۴۰ سالگی بیش تر دچار پوکی استخوان هستند و به همین دلیل است که نیاز است تا قبل از ۴۰ سالگی به طور کامل از استخوان های خود مراقبت کنید و مواد غذایی کلسیم دار بیش تری را مصرف کنید تا بتوانید از بروز چنین مشکلاتی در این سنین کاهش دهید.

کاهش عرق کردن

برخی از عوامل می توانند بر میزان عرق کردن شما تاثیر زیادی داشته باشد با این حال باید بدانید که بالا رفتن سن می تواند باعث کاهش و کوچک شدن غدد عرقی شده و در نتیجه عرق در بدن شما بعد از ۴۰ سالگی تولید خواهد شد.

نداشتن تحمل لاکتوز

نداشتن تحمل لاکتوز نوعی مشکل به شمار می رود و در اثر استفاده از فرآورده های لبنیاتی ایجاد می شود و باید بدانید که این مشکل با بالا رفتن سن می تواند افزایش پیدا کرده و در نتیجه هضم شیر و فرآورده های لبنی برایتان سخت خواهد شد. از مهم ترین تغییرات بدن بعد از چهل سالگی این است که مشکلات گوارشی زیادی در اثر ریفلاکس و یا یبوست برایتان ایجاد می شود.

تغییرات هورمونی و ریسک بالای سرطان ها

محرک های بسیار زیادی وجود دارد که می تواند باعث ایجاد تغییرات هورمونی در سنین بالا شود. بنابراین باید بدانید که گرگرفتگی در زنان بالای ۴۰ سال بیش تر است زیرا تغییرات هورمونی آن ها باعث می شود تا به سن یائسگی نزدیک تر شده و در نهایت باید در نظر داشته باشید که ریسک سرطان سینه را نیز در آن ها افزایش می دهد. در مردان نیز تغییرات هورمونی شکل می گیرد و در نهایت منجر به تغییراتی در سبک زندگی و مشکلات سلامتی شان خواهد شد. همچنین ریسک سرطان پروستات را نیز در آن ها بالا تر می برد و در نظر داشته باشید که سرطان پروستات یکی از شایع ترین سرطان های میان مردان بالای ۵۰ سال می باشد.

سخت شدن کنترل ادرار

تغییر سن برای زنان و مردان می تواند مشکلاتی را به وجود بیاورد و باید بدانید که کاهش قدرت عضلات شما نیز در این سنین به وجود خواهد آمد و باید در نظر داشته باشید که  در این سنین شما بیش تر از سایر سنین گذشته‌تان دچار بی اختیاری ادرار خواهید شد.

مشکلات خاص 40 سالگی

کاهش کلاژن در پوست

تغییرات بدن بعد از چهل سالگی این است که کلاژن سازی پوست کاهش پیدا می کند و در نهایت بالا رفتن سن لایه بیرونی پوست نازک تر می شود و سلول های رنگدانه دار در پوست به شدت کم می شود. بنابراین پوست شما نازک تر شکننده تر شده و در نهایت چربی زیر پوست نیز کم تر خواهد شد.

اگر از این مطلب رضایت داشتید در ادامه می توانید با کلیک بر روی لینک های عوارض نوشیدن چای زیاد و بهترین زمان تست قند خون اطلاعاتی در مورد  آن ها بدست آورید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *