دسته ها
شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴

با گریه کودک در مهدکودک چه رفتاری داشته باشیم؟

  • شقایق ایران دوست
  • ۸ اسفند ۱۴۰۳
  • ۰

آرام کردن گریه کودک در مهدکودک دارای تکنیک های خاص می باشد و برای این که بتوانید از این مورد سربلند بیرون بیایید بهتر است این مطلب را از دست ندهید زیرا تمامی آن چه که نیاز است را در این بخش برایتان بررسی کرده ایم.

گریه کودک در مهدکودک می تواند پیام های متفاوتی با خودش داشته باشد و باید در نظر داشته باشید که گاها این گریه ها می تواند نشانه ای از احساسات بد و دور شدن از والدین باشد و برخی از اوقات امکان دارد که این مورد با نا امن بودن درون مهد رابطه داشته باشد از این رو باید این موارد را به خوبی مورد بررسی قرار دهید.

راه های رفع گریه کودک در مهدکودک

کودکان در برخورد با محیط های جدید به صورت های متفاوتی از خودشان واکنش نشان می دهند و باید یادتان باشد که گریه کردن ساده ترین واکنشی می باشد که می تواند در این زمینه نشان دهد و نباید از این مو.رد تعجب کرده و یا ناراحت شوید. البته در برخی از موارد کودک شما بعد از چند ماه رفتن به مهدکودک گریه می کند که این مورد می تواند نشانه ای از بروز مشکل در مهد بوده و باید پیگیری های لازم در این زمینه انجام شود.بنابراین این که بدانید از چه زمانی گریه کودک شما شروع شده است دارای اهمیت می باشد و باید سعی کنید در مورد این موضوع با معلمان کودک خود حرف بزنید و از آن ها بخواهید تا در برخورد با کودک شما کمی ملایم تر باشند.

مشکلات مهد کودک

توجه داشتن به خود

یکی از مشکلاتی که والدین دارند این است مکه طاقت گریه کردن کودک خود را ندارند و سعی می کنند تا بیش از اندازه مراقب دنیای هیجانی کودکم باشند و این موضوع می تواند باعث و بانی گریه کودک در مهد باشد. در واقع باید بدانید که این والدین فکر می کنند که کودک آن ها نباید حس و حال منفی را تجربه نماید و این ها در حالی می باشد که احساسات چه مثبت باشند و چه منفی برای کودکمان ارزشمند هستند و بالاخره یک روزی باید با این مورد نیز آشنا شوند. بهتر است سعی کنید احساسات خودتان را در برخورد با گریه کودک کنترل کرده و بگذارید تا کودک با احساسی که دارد مواجه شود.

اهمیت داشتن حضور امن والدین

باید در نظر داشته باشید که زمانی که فرزند شما در مهدکودک گریه می کند و به شما متصل می شود باید سعی کنید خود کنترلی داشته بلاشید و کمی صبر کنید تا احساسات او ایمن شود و باید در نظر داشته باشید که نیازی به ترک کردن سریع این مهد نخواهد بود و بهتر است با فرزند خود در این میان تماس های هیجانی و شناختی داشته باشید و دست های او را بگیرید و مدتی را در کنارش بمانید. ولی فراموش نکنید که تنها ۵ دقیقه زمان نیاز است تا در کنارش باشید و نباید بیش تر از این مدت در کنارش بمانید زیرا مشکلات بد تری را ایجاد خواهید کرد.

رفتار مناسب در برابر خشم

باید در نظر داشته باشید که کودکان معمولا در مواقع خشمگین شدن نیز گریه می کنند و باید رد نظر داشته باشید که احساساتی مانند ترس و سر خوردگی نمی تواند این خشم را تشدید نماید از این رو بهتر است تا سعی کنید با کج خلقی های فرزندان خودتان کنار بیایید و سعی کنید با داشتن رفتار مناسب و خوب آن ها را هدایت کنید تا در که کودک بمانند و گریه نکنند.

ساکت کردن گریه کودک در مهد

کوتاه کردن زمان ماندن در مهد

از دیگر روش هایی که می توانید به مرور زمان ماندن کودک خود را در مهدکودک بیش تر کرده و در نهایت دیگر فرزند شما گریه نکند این است مکه زمان ماندن کودک را در مهد متناسب با سن او انتخاب کنید و به مرور این زمان را تقویت نمایید. می توانید از سه روز ماندن در مهد در هفته شروع کنید و بعد از مدتی این زمان را بالا تر ببرید.

یادتان باشد که باید تلاش های فرزند خودتان را هر چقدر هم ناچیز و کم باشد را نیز تشویق کنید و این تشویق های شما باعث می شود تا فرزند شما یاد بگیرد که شما او را می بینید و زمانی که مغز فرزند شما پاداش های لازم را دریافت نماید یک کار را دوباره و چند باره تکرار خواهد کرد.

اگر از این مطلب رضایت داشتید در ادامه شما می توانید یک سری اطلاعات دیگری در مورد مو کشیدن در کودکان و برخورد با کارنامه فرزند نیز مشاهده نمایید و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده در این زمینه استفاده کرده تا بتوانید وارد صفحات مربوطه شوید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *