دسته ها
پنج شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳

برخورد با مرد بچه ننه با ۸ راهکار کلیدی

  • شیوا فهیمی
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۳
  • ۰

مرد بچه ننه مدام همسر خود را با مادرش مقایسه می کند و در تمام تصمیمات زندگی به مادرش وابسته است. در این مطلب ۶ راهکار برای برخورد با مرد بچه ننه ارائه می شود.

زندگی با مردی که از لحاظ احساسی به مادرش وابسته است احتمالا مشکل ساز می شود. به نظر می رسد چنین مردهایی نمی توانند بدون نظرخواهی از مادر کاری را انجام دهند. در این شرایط برخورد با مرد بچه ننه باید چگونه باشد؟ برای دریافت پاسخ این سوال پیشنهاد می کنیم با ادامه مطلب همراه ما باشید.

۸ راهکار مناسب برای برخورد با مرد بچه ننه

معمولا مردهای بچه ننه از انتخاب لباس گرفته تا وسایل منزل دوست دارند از مادر خود الگوبرداری نمایند و مدام همسر خود را با مادرشان مقایسه می کنند. شوهر بچه ننه بیش از اندازه به مادر خود وابسته است و عموما تصمیمات مهم زندگی را از مادر نظر خواهی می کند.

البته هر مادری که با مادر خود بسیار صمیمی بوده و احساس نزدیک دارد لزوما بچه ننه نیست. ولی زندگی با مردی که از لحاظ احساسی به مادرش بیش از حد وابسته است، احتمالا با مشکلات و چالش هایی همراه است. به نظر می رسد چنین مردهایی بدون نظر مادر خود نمی توانند کاری را انجام دهند.

حال سوال اینجاست نحوه برخورد با مرد بچه ننه چگونه باشد تا از بروز مشکلات مختلف در زندگی جلوگیری شود؟ در ادامه مطلب چند راهکار اساسی برای حل این مشکل پیشنهاد می شود.

۱. به خواسته های همسر تن ندهید.

ممکن است همسر شما به گونه ای بزرگ شده که مادر او هر خواسته اش را برآورده کرده است. ولی به این معنی نیست که شما نیز باید همان گونه با او برخورد نمایید. اهمیت زیادی دارد که حد و مرز تعیین کنید و به او بفهمانید مانند مادرش با او رفتار نمی کنید.

همسر شما می تواند وقتی با مادرش است شبیه بچه ها رفتار کند و هر خواسته ای را به دست آورد ولی وقتی با شما است باید مانند مردی رفتار کند که می تواند از خود مراقبت نماید. گاهی ممکن است شوهر شما برای رسیدن به هدفش شما را فریب دهد به این که او را دوست ندارید. ولی باید قوی بوده و صبور باشید.

اگر تسلیم حرف های فریبنده او شوید او ترغیب می شود که به انجام این رفتار و حرف ها ادامه دهد.

۲. به زندگی در خانه مادر شوهر تن ندهید.

اگر شوهر بچه ننه ای دارید ایده خوبی نیست که با او در خانه مادرش زندگی کنید. زیرا که رابطه آن دو به عنوان مادر و پسر همیشه بر روابط شما ارجحیت دارد. شوهر شما در هر موضوعی از مادرش طرفداری می کند تا او ناراحت نشود.

حتی ممکن است وقتی با یکدیگر در موضوعی اختلاف نظر دارید قهر کرده و به نزد مادرش برود. در این شرایط ایجاد فاصله مکانی کمک می کند. سعی کنید هیچ گاه به موجود اضافه رابطه دو نفره مادر و پسر تبدیل نشود. اگر توانایی مالی برای داشتن خانه مستقل ندارید و به اجبار با مادر شوهر خود زندگی می کنید حتما برای اتمام این وضعیت تاریخی را تعیین کنید.

۳. با مادر شوهر بحث و مجادله نداشته باشید.

هرگز نباید از مادر شوهر خود بخواهید که کمتر در زندگی شما دخالت کند. اگر می خواهید در مورد این مسائل با فردی صحبت کنید فقط شوهر شما فرد مناسب خواهد بود. ولی سعی کنید بدون بحث و جدل این مسئله را مطرح نمایید.

بهتر است با ملایمت و مهربانی با همسر صحبت کرده و بگویید به رابطه او با مادرش کمی حساس شده و مایلید که زمان بیشتری را با هم بگذرانید. یادآوری کنید که مادر شوهرتان را دوست دارید و مخالف رفت و آمد او نیستید ولی نباید در همه کارها و قرارهای خصوصی شما شرکت کند فقط به این دلیل که تنهاست یا از نظر احساسی کمبود دارد.

برای شوهر خود توضیح دهید که نمی خواهید مادرش را از زندگی تان بیرون کند ولی شما هر دو به زمانی برای ارتباط بیشتر با هم بدون حضور مادر شوهر نیاز دارید.

۴. اجازه ندهید مادر شوهر برای زندگی شما تصمیم گیری کند.

ممکن است مادرشوهر برای همسر شما تصمیم گیری کند زیرا که او با این مسئله مشکلی ندارد. مادر شوهر ممکن است در انتخاب لباس، غذا و حتی شغل همسر شما نظر بدهد. ولی نباید اجازه دهید که مادر شوهر درباره انتخاب هایی که شما به طور انفرادی یا به عنوان زوج دارید تصمیم گیرنده نهایی باشد.

مادر همسر نبایستی درباره تصمیمات مالی، شغلی، روش تربیت فرزند و نحوه سپری کردن تعطیلات شما دخالت کند مگر این که شما از او بخواهید. اگر شوهر شما بیش از حد به مادرش وابسته است اهمیت زیادی دارد که به تبعات ناشی از این وابستگی در زندگی زناشویی دقت کنید.

۵. سعی کنید شرایط را درک کنید.

اگر چه زندگی با مرد بچه ننه کار ساده ای نیست ولی اگر برای ازدواج با چنین خواستگاری مصمم هستید بهتر است این واقعیت را قبول کنید. ممکن است بعضی حرف ها، کارها و رفتارهای شوهر عمیقا سبب آزار شما شود. از این رو باید همیشه صبور بوده و اگر او را با این شخصیت پذیرفته اید نباید با نشان دادن وابستگی فکری و اقتصادی اش به دیگران نگران و آشفته شوید. در گام اول بایستی او را با همین شخصیت پذیرا بوده و سپس برای تغییر آن تلاش کنید.

۶. با خانواده ها بیشتر وقت بگذرانید.

پس از ازدواج با مرد بچه ننه ممکن است در ابتدای راه فاصله گرفتن همسر شما از خانواده اش او را نگران کند و نسبت به ادامه این شکل از زندگی دچار تردید شود. از این رو هیجان زده عمل نکنید و تا موقعی که شرایط آرام تر گردد صبور باشید. جدا کرده شوهر از خانواده اش با بحث و قهر کردن کمکی نمی کند.

۷. احساس خود را با همسر در میان بگذارید.

سعی کنید احساس خود را با شوهر خود در میان بگذارید و برای او توضیح دهید که چه رفتارهایی شما را آزار می دهد. به شوهر خود اطمینان دهید که قصد ندارید رابطه اش را با خانواده اش قطع کنید و برایش توضیح دهید حالا مسئولیت خانواده خود را بر عهده دارد و باید به وظایف همسری خود بپردازد.

۸. با مادر شوهر خود ارتباط دوستانه برقرار کنید.

اگر همسر شما به مادرش بسیار وابسته است بهتر است ارتباط خوب و نزدیکی با مادر شوهر برقرار کنید. ممکن است گاهی لازم باشد از طریق مادر شوهر روی همسر خود تاثیر بگذارید. از سویی وقتی شوهر شما ببیند که با مادرش ارتباط خوبی دارید با آرامش بیشتری به سمت شما متمایل می شود و از این که شما نیز مادرش را دوست دارید احساس رضایت پیدا می کند.

آیا مرد بچه ننه قابل تحمل خواهد بود؟

در علم روانشناسی وابستگی پدیده بدی نبوده چرا که همه انسان ها به یکدیگر وابسته اند. مثلا مادر به فرزند، زن و شوهر و گاهی دو دوست به یکدیگر وابسته می شوند. ولی زمانی که این وابستگی به حدی می رسد که افراد نیاز دارند فرد دیگر را شدیدا به خود وابسته نگه دارند به تدریج این مسئله دو جانبه می شود.

در نتیجه وابستگی یک اختلال شخصیتی می شود. زمانی که مرد یا زن وابسته بخواهند خانواده تشکیل دهند موضوع وخیم تر می شود. اگر چه وابستگی اشکال مختلفی دارد ولی وابستگی مادر و پسر از جمله وابستگی هایی است که امروزه به عنوان ترس مردها از ازدواج و متعهد شدن برای زندگی مشترک می باشد.

البته دقت کنید که وابستگی به مادر با احترام به مادر فرق دارد. پسری که به مادرش احترام می گذارد قطعا می تواند این احترام را به همسر خود داشته باشد و تفاوت احترام و وابستگی در این است که احترام گذاشتن زندگی ساز بوده ولی وابستگی افراطی زندگی سوز.

بنابراین اگر خواستگار شما به خانواده به ویژه مادر خود وابسته است برای او تنها زن مثال زدنی مادرش می باشد. چنین مردی از کوچکترین فرصتی استفاده تا در کنار مادرش سپری کند و بدون اجازه او حتی آب هم نمی خورد و در یک کلام بچه ننه است.

در زندگی یک مرد بچه ننه ، هیچ تصمیمی بدون حمایت مادر اتخاذ نمی شود و رازی که مادرش از آن مطلع نباشد، وجود ندارد. اگر هنوز هم اطمینان ندارید که خواستگار شما بچه ننه است یا باید قید چنین ازدواجی را بزنید یا از باید و نبایدهای رفتار با مرد بچه ننه آگاه باشید.

اگر قبل از ازدواج این نشانه ها را در شوهر خود نادیده گرفته یا متوجه نشده اید و حالا به آن پی برده اید بهتر است قبل از این که شرایط مزمن تر گردد به آن رسیدگی کنید. در صورتی که تلاش شما برای حل این مشکل جوابگو نبود بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید.

همچنین در پایان این مطلب برای اطلاع از نحوه برخورد با مرد بی توجه و برخورد صحیح با شوهر بی احساس روی لینک ها کلیک و از این مقالات نیز بازدید نمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *