دسته ها
یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳

کاربرد تشک آنتی رفلاکس برای نوزاد و مزایا و معایب آن

  • مهتاب علی پناه
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳
  • ۰

همانطور که می‌ دانید رفلاکس معده یکی از مشکلات بسیار شایع در بین کودکان می‌باشد. که با استفاده از تشک ضد رفلاکس می توانید این مشکل را برطرف کنید. به همین خاطر، در این مقاله شما را با تشک آنتی رفلاکس و همچنین مزایا و معایب آن آشنا می‌کنیم.

رفلاکس معده از مشکلات این در بین نوزادان می‌ باشد. که به منظور بهبود سلامتی آن ها می توانید از تشک آنتی رفلاکس استفاده کنید این تشک‌ ها به دلیل اینکه شیب کمی دارند از عمل رفلاکس معده جلوگیری می‌ کنند. بنابراین، اگر شما نیز در مورد این تشک اطلاعات کافی ندارید به منظور دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

تشک ضد رفلاکس

آشنایی با تشک آنتی رفلاکس

تشک ضد رفلاکس علاوه بر بهبود رفلاکس معده در نوزادان سبب محافظت از ستون فقرات آن ها نیز می‌ شود. و همچنین کمک زیادی به بهبود تنفس کودکان نیز می‌ کند که به منظور خرید آن بهتر است از برند  های معتبر استفاده نمایید که در ادامه مطلب شما را بیشتر با این نوع تشک  همچنین مزایا و معایب آن آشنا می‌ کنیم.

بررسی نشانه های رفلاکس معده در نوزاد

  • خودداری از غذا خوردن
  • تف کردن
  • عدم افزایش وزن
  • آروغ یا سکسکه مرطوب
  • سرفه مکرر
  • درد قفسه سینه

انواع تشک ضد رفلاکس :

تشک ضد رفلاکس برای نوزادان دارای انواع مختلفی است که یکی از انواع آن، تشک های فوم هستند که طرفداران زیادی دارد و تا حدودی سفت هستند و همچنین قابلیت تنظیم دما و تنظیم فشار را نیز دارند و مدل دیگر آن تشک اسپرینگ می‌ باشد که از یک لایه فوم، پتو و پارچه می‌ باشد و از کیفیت بالایی نیز برخوردار است. از این رو، برای آن دسته از افرادی که به کیفیت محصول اهمیت می‌ دهند گزینه مناسبی است و البته تشک‌های ضد رفلاکس ارگانیک با مواد طبیعی نیز در بازار وجود دارد که هزینه زیادی دارد و برای آن دسته از نوزادانی که حساسیت پوستی دارند مناسب می‌ باشد.

بررسی مزایا و معایب تشک ضد رفلاکس

تشک ضد رفلاکس یکی از انواع تشک‌ هایی است که در بازار وجود دارد و به منظور بهبود کیفیت خواب افراد مورد استفاده قرار گرفته می‌ شود که با یه سری مزایا و معایب همراه است که در ادامه شما را با مزایا و معایب آن آشنا می‌ کنیم :

مزایای تشک ضد رفلاکس :

این تشک از مزایای زیادی برخوردار است که یکی از مزیت‌ های آن پیشگیری از بروز علائم رفلاکس معده است که با کمک این تشک مایعات معده به سمت بالا جریان پیدا نکرده و در نتیجه  از ایجاد سوء هاضمه و دیگر علائم رفلاکس معده پیشگیری می‌ شود. و همچنین این تشک کمک زیادی به بهبود خواب، کاهش درد  و کاهش ترشح اسید معده در شب می کند.

معایب تشک ضد رفلاکس :

تشک ضد رفلاکس در کنار مزایایی که دارد از معایبی نیز برخوردار است. که یکی از معایب آن هزینه بالا و نگهداری از آن می‌ باشد زیرا، این تشک از مواد خاصی ساخته شده است در نتیجه هزینه تولید و قیمت بالایی دارد و همچنین نگهداری از این تشک به مراقبت و تمیز کاری احتیاج دارد.

بررسی مزایا و معایب تشک ضد رفلاکس

آنچه باید در مورد تشک آنتی رفلاکس بدانید :

۱. همانطور که می‌ دانید رفلاکس باعث کاهش وزن و اختلال خواب در کودک می‌ شود و به دلیل اینکه تا ۳ ماهگی سیستم گوارشی نوزاد کامل نشده است اختلال گوارشی در آن ها بسیار دیده می‌ شود که به منظور بهبود آن تشک ضد رفلاکس مناسب است.

۲.  تشک ضد رفلاکس به دلیل داشتن شیب ملایم و استاندارد بالاتنه نوزاد را نسبت به پایین تنه بالاتر قرار داده و در نتیجه سبب کاهش رفلاکس نوزاد و خواب بهتر می‌ شود.

۳. زمانی که نوزاد به سرماخوردگی و گرفتگی بینی مبتلا می‌ شود در نتیجه به سختی نفس می‌ کشد. از این رو، خواباندن نوزاد بر روی تشکی که شیب‌دار است مانند تشک آنتی رفلاکس به بهبود این مشکل کمک می‌ کند.

۴. تشک‌ های ضد رفلاکس برای چند ماه اول نوزاد به عنوان یک بالش شیردهی نیز محسوب می‌ شود و مادر می‌ تواند با گذاشتن آن بر روی پاهای خود به راحتی و به صورت آرگونامیک اقدام به شیر دادن به نوزاد کند.

۵. نوزادان با تغذیه شیر مادر یا شیر خشک و همچنین استفاده از تشک آنتی رفلاکس به منظور کنترل رفلاکس معده نیازی به مصرف دارو ندارند.

۶. این تشک دارای محفظه ریز به منظور تهویه هوا در داخل بالش می‌ باشد و در صورتی که نوزاد به گونه‌ ای بخوابد که دهان و بینی روی تشک قرار گرفته شود سبب جلوگیری از خفگی و مشکلات خواب نوزاد می‌ شود.

۷. با این تشک نوزاد را می‌ توانید به راحتی جابجا کنید. از این رو، دادن نوزاد به دیگران با کمک این تشک بسیار راحت می‌ باشد. زیرا، این تشک دارای قابلیت انعطاف پذیری است و به راحتی در دست بزرگسالان قرار گرفته می‌ شود در نتیجه نوزاد روی تشک ثابت مانده و غلت نمی‌ زند.

۸. پارچه رویه تشک از کیفیت بالایی برخوردار است و بدون پرز باشد و از پارچه نخی تولید شده است. همچنین، این تشک داخل کاور نایلونی محکم و زیپ‌دار می‌ باشد که در مهمانی ها و مسافرت‌ ها جابجایی آن بسیار راحت است.

۹. این تشک از بدو تولد نوزاد تا هشت ماهگی قابل استفاده است.

آشنایی با تشک آنتی رفلاکس

نکاتی که در انتخاب تشک ضد رفلاکس باید بدانید

۱. تشکی را باید انتخاب کنید که مناسب وزن نوزاد باشد تا باعث پشتیبانی بدن نوزاد در طول شب شود.

۲. به اندازه تشک توجه داشته باشید و باید تشک انتخابی مورد نظرتان اندازه نوزاد باشد.

۳. تشک انتخابی مورد نظرتان باید از سوراخ‌ های تهویه مناسب برخوردار باشد تا قادر به جریان عبور هوا و همچنین پیشگیری از تعریق و گرما شود.

۴. تشک‌ هایی که دارای جنس‌ های ضد حساسیت و قابل شستشو هستند را انتخاب کنید.

نکاتی که در انتخاب تشک ضد رفلاکس باید بدانید

شما دوستان می توانید در صورت تمایل با کلیک بر روی بیماری لایم در کودکان و ویژگی های کودک خلاق می توانید روی لینک کلیک نمایید و در مورد این موضوعات اطلاعات کافی به دست آورید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *