بعد از تولد نوزاد و ورود به جمع خانواده، والدین باید به فکر تهیه وسایل گوناگونی برای مراقبت، سلامت و رشد نوزاد خود باشند؛ یکی از لوازمی که برای گردش، خرید، استفاده روزمره و سفر بسیار حیاتی و مهم است کالسکه میباشد؛ اما کالسکه ها انواع مختلفی دارند و هر کدام برای هدف مشخصی تولید و به بازار عرضه شده است ما در این مطلب قصد داریم شما را با تمام چالش ها، مزیت ها و اطلاعات خرید کالسکه روبرو کنیم به طور کلی این متن راهنمای خرید کالسکه نوزاد برای تمام والدین میباشد.
مزایای استفاده از کالسکه نوزاد
نوزاد تازه متولد شده حدوداً ۳ کیلوگرم وزن دارد شاید در روزهای اول حمل کردن نوزاد برای مدت زمان محدود به وسیله در آغوش گرفتن کار سادهای باشد، اما با بالاتر رفتن وزن نوزاد مخصوصا در زمان هایی که مدت زیادی بیرون از منزل تشریف دارید جا به جایی نوزاد به وسیله در آغوش گرفتن، هم والدین را خسته میکند و هم راحتی و آرامش نوزاد را بر هم میزند.
در زمان مسافرت رفتن، خرید و پیاده روی نیز در آغوش گرفتن نوزاد کار بسیار دشواری خواهد بود مخصوصا که هنگام در آغوش گرفتن هم نوزاد اصطلاحاً بغلی میشود، هم والدین خسته میشوند و هم نوزاد دائما در پوزیشن ایستاده قرار دارد.
اولین مزیت تهیه کالسکه بچه جابهجایی راحت نوزاد و کودک از بدو تولد تا حداقل ۴ سال است که در طول این مدت با کمک تنظیم کردن پشتی کالسکه میتوانید نوزاد را در حالت خوابیده، لمیده یا نشسته قرار دهید.
از دیگر مزایای داشتن کالسکه نوزاد، حمل کردن وسایل و لوازم والدین با کمک سبد زیرین کالسکه میباشد؛ تمامی کالسکه ها دارای سبد حمل وسایل هستند که هنگام خرید یا مسافرت میتواند کمک بزرگی برای حمل لوازم یا خرید های والدین باشند.
برخی از کالسکه ها توانایی نصب کریر بر روی خود دارند همانطور که میدانید، تمامی کریرها قابلیت تبدیل شدن به صندلی خودرو را دارند با خرید کالسکه ایی که توانایی نصب کریر دارد، هنگام جا به جایی با خودرو هر زمان که به مقصد رسیدید، میتوانید به راحتی صندلی خودرو که نوزاد در آن قرار دارد را روی کالسکه نصب کنید و نوزاد را با کمک کالسکه حمل کنید.
معرفی انواع کالسکه کودک
در یک مطلب جامع و کامل در رابطه با راهنمای خرید کالسکه نوزاد باید در ابتدا انواع مختلف کالسکه را به شما والدین عزیز معرفی کنیم تا بتوانید بهترین گزینه را انتخاب و تهیه کنید.
امروزه با پیشرفت کارخانه ها و برندهای معتبر در عرصه تولیدات لوازم مادر و نوزاد متخصصان برای نیازهای مختلف کالسکه های متعددی طراحی و به بازار عرضه کرده اند به طور کلی کالسکه بچه به سه دسته اصلی تقسیم میشود:
کالسکه شهری (اغلب همراه با کریر و کیف)
این سبک کالسکه دارای چرخ های بزرگ و اسکلت سنگینی میباشد که قابلیت تغییر حالت نشیمنگاه به سمت مادر و محیط را دارد و بدون استثنا در تمام مدل های شهری کریر روی کالسکه نصب میشود؛ بخاطر داشتن چرخ های بزرگ و وزن نسبتاً زیاد (۱۰ کیلوگرم به بالا) به این کالسکه ها شهری گفته میشود، زیرا حتی با وجود اینکه جمع میشوند تقریبا تمام صندوق عقب اتومبیل را اشغال میکنند و در مسافرت ها کارایی ندارند.
کالسکه عصایی (کالسکه دستگیره عصایی)
همانطور که از نام این مدل پیداست دستگیره هایی همچون عصا دارد، حجم و وزن آن از مدل های شهری کمتر اما از مدل های مسافرتی بیشتر است و مناسب استفاده از بدو تولد نیست بخاطر همین مسائل امروزه این سبک کالسکه منسوخ شده و خرید آن به هیچ وجه توصیه نمیشود.
کالسکه مسافرتی (کالسکه هواپیمایی یا کابین سایز)
کالسکه های مسافرتی دارای چرخ های کوچک و وزن کمی میباشند، مدت استفاده آن ها دقیقا مشابه نمونه های شهری است اما قابلیت برگشت نشیمنگاه به سمت مادر را ندارند و کریر روی این کالسکه ها نصب نمیشود، اما به راحتی جمع میشوند و بخاطر حجم و وزن کم اجازه ورود به کابین هواپیما را دارد حتی در مسافرت هایی که با اتومبیل شخصی میرود بسیار کاربرد دارد.
زمان مناسب برای تهیه کالسکه بچه
اگر جزء مادرانی هستید که زیاد بیرون میروید یا دائما در مسافرت هستید، قطعاً برای حمل و جابجایی فرزند خود نیاز به کالسکه دارید پیشنهاد میشود قبل از رسیدن به ماه های آخر بارداری کالسکه خود را انتخاب و خریداری کنید.
البته این جمله به این معنی نیست از روی شوق و اشتیاق در همان ماه اول خرید کالسکه را شروع کنید، پیشنهاد میشود تا حداقل سه ماهگی بارداری خرید هیچکدام از اقلام سیسمونی را انجام ندهید بهترین زمان خرید کالسکه سه ماهه دوم بارداری است.
نتیجه گیری
برای والدینی که دائما در سفر یا بیرون از منزل تشریف دارند بهترین گزینه برای جا به جایی نوزاد تهیه کالسکه میباشد شما میتوانید بعد از مطالعه کامل راهنمای خرید کالسکه بهترین گزینه را برای تهیه انتخاب نمایید تا از پرداخت هزینه اضافه برای مواردی که مناسب شما نیستند، جلوگیری شود.
منبع : آرگا