دسته ها
یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳

نگاهی به سیاره های قابل سکونت در جهان هستی

  • شقایق ایران دوست
  • ۱۳ شهریور ۱۴۰۳
  • ۰

سیاره های قابل سکونت دیگری نیز غیر از زمین هستند که شما می توانید روی آن ها همانند زمین زندگی کرده و اطلاعاتی خوب و مفید در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد.

سیاره های قابل سکونت دیگری نیز در این میان وجود دارند که همانند زمین شما می توانید روی ان ها زندگی کنید و این کشفیات از سال ۱۹۹۵ آغاز شد و کشف سیاره های فراخورشیدی بیش از ۵۰۰۰ عدد می باشد و بسیاری از این سیاره ها را با تلسکوپ ناسا کشف کرده اند که این مورد در سال ۲۰۰۹ به فضا فرستاده شد. کشف کردن سیاره ای مانند زمین برای ستاره شناسان همانند رویا بود ولی امروزه در اکتشافات جدید دنیا های سنگی زیادی یافت می شود و ابتدایی ترین شرط برای این که بتوان روی سیاره ای زندگی کرد این است که باید از جنس سنگ باشد و دومین شرط این است که در منطقه ای به نام کمربند حیات قرار گرفته باشد.  در ادامه اطلاعاتی در مورد سیاره های قابل سکونت و میزان فاصله ای که از زمین دارند را برایتان بیان خواهیم کرد.

  سیاره های قابل سکونت

آشنایی با سیاره های قابل سکونت مانند زمین

ابتدایی ترین سیاره ای که در این زمینه کشف شد نوع Gliese 667cc بود و باید در نظر داشته باشید که این سیاره در سیستم ستارگان می باشد و خارج از منظومه شمسی خواهد بود. در ستاره شناسی این مورد را به عنوان یکی از سیارات سیاره ای می شناسند و حدودا ۲۲ سال نوری از زمین فاصله دارد. این سیاره در بخشی قرار گرفته است که به راحتی می تواند آب مایع را دریافت کرده و با این حال هنوز هم نیاز است تا اطلاعاتی در این زمینه کشف شود و بعدا این سیاره را جایی برای سکونت دانست.

سیاره Kepler 22b

سیاره Kepler 22b از دیگر سیاراتی می باشد که شرایطی برای سکونت کردن دارد و باید بدانید که در صف لامپی کپلر کشف شده است و فاصله این سیاره از زمین برابر با ۶۰۰ سال نوری خواهد بود.  این سیاره مدار خود را از ۲۴۲ روز کامل می کند و تقریبا شبیه به زمین است و تنها ۱۰۰ روز با آن تفاوت دارد و بسیار شبیه به گردش سیاره زهره می باشد. این سیاره در کمر بند حیات قرار دارد و برای این که به آن جا نقل مکان کنیم نیازمند اطلاعات بیش تری از این سیاره هستیم.

سیاره Kepler 69c

سیاره Kepler 69c  از دیگر سیاره هایی می باشد که خارج از منظومه شمسی می باشد و در منطقه ای قابل سکونت قرار گرفته است و فاصله این سیاره تا زمین ۲۴۰۰ سال نوری می باشد و در شرایطی بسیار مشابه با زمین قرار دارد و ممکن است دما و شرایطی مشابه با زمین داشته باشد.

سیاره های قابل سکونت

سیاره Kepler 62f

سیاره Kepler 62f از دیگر سیاره هایی است که امروزه بیان شده است که می تواند قابل سکونت باشد و باید در نظر داشته باشید که این سیاره در فاصله ای بسیار نزدیک قرار گرفته است و نزدیک تر از ستاره های کوتوله سرخ می باشد. به دلیل بزرگی این سیاره در گروه سیاره های سنگی و اقیانوسی قرار دارد و در مدار ستاره ای سرد تر از خورشید است و هر ۲۶۷ روز مدار ستاره ای خود را تکمیل می کند. فاصله این مورد از زمین برابر با ۱۲۰۰ سال نوری می باشد.

سیاره Kepler 186f

سیاره Kepler 186f فاصله ای برابر با ۵۰۰ سال نوری از زمین دارد و باید بدانید که این سیاره نیز دارای شرایط سکونتی می باشد و به زمین شباهت های زیادی دارد و حداکثر ۱۰ درصد از زمین بزرگ تر می باشد. این سیاره شرایطی مشابه با زمین دارد و می توان روی ان به زندگی پرداخت.

سیاره Kepler442b

سیاره Kepler442b از دیگر سیاره هایی می باشد که می توان رو آن زندگی کرد و باید این مورد را در نظر داشته باشید که این سیاره می تواند حرکت به دور مدار خودش را تا ۱۱۲ روز تمام کند و کشف این سیاره در سال ۲۰۱۵ انجام شده است و ۱۱۹۴ سال نوری با زمین فاصله خواهد داشت.

سیاره Kepler 452b

سیاره Kepler 452b  حدودا ۱.۶ برابر زمین می باشد و به احتمال زیاد این سیاره از نوع سنگی و قابل سکونت خواهد بود. این سیاره در فاصله ۱۴۰۰ سال نوری قرار دارد و تنها ۲۰ روز بیش از زمین زمان می برد تا به دور مدار خودش حرکت کند و هر سال در این سیاره ۳۸۵ روز خواهد بود.

سیاره Kepler 1649c

سیاره Kepler 1649c از دیگر سیاره هایی می باشد که کشف شده است و معلوم شده است که این سیاره قابل سکونت خواهد بود. این سیاره از زمین ۳۰۰ سال نوری فاصله دارد و و تقریبا ۱.۰۶ برابر بزرگ تر از زمین می باشد و حدودا ۷۵ درصد از نور خورشید را دارا می باشد.

سکونت در جایی جز زمین

سیاره Proxima Centauri b

از دیگر سیاره های قابل سکونت می توان به Proxima Centauri b اشاره داشت. این سیاره در سیستم سیاره ای همانند زمین بوده تاست و فاصله ای برابر با ۴.۲۴ سال نوری با زمین دارد و باید در نظر داشته باشید که این سیاره در معرض پرتو های فرابنفش ستاره ای می باشد و این مورد دارای اهمیت بالایی خواهد بود. دلیل این مورد این است که این سیاره به ستاره هود بسیار نزدیک می باشد و تنها در ۱۱ یا ۱۲ روز مدار خود را تکمیل خواهد کرد.

سیاره TRAPPIST-1e

این سیاره یعنی  TRAPPIST-1e در مدار ستاره ای قرار دارد و باید در نظر داشته باشید که این سیاره شبیه ترین سیاره به زمین می باشد و این مورد را نزدیک ترین سیاره به زندگی در نظر گرفته اند. این سیاره از زمین حدودا ۳۹۴۶+ سال نور فاصله داشته و از هفت دنیا تشکیل شده است. در واقع آب موجود در این سیاره بخار شده است و با این حال بر اساس پژوهش های انجام شده در سال ۲۰۱۸ بیان شده است که این سیاره می تواند دارای اندکی آب باشد. این آب اندک در این سیاره بیش تر از آب اقیانوس ها در روی زمین است و در این جهان شاید این ستاره نزدیک ترین نوع از نظر شباهت به زمین می باشد.

سیاره KOI-456.04

سیاره KOI-456.04  از دیگر سیاراتی می باشد که کشف شده است و نشان داده شده که در این سیاره شرایطی وجود دارد که می تواند به زندگی انسان ها روی ان بیانجامد. دقیقا ۳۰۰۰ سال نوری این سیاره با زمین تفاوت دارد و تقریبا اندازه ای دو برابر زمین دارد. این سیاره مدار خود را در ۳۸۷ روز کامل می کند و شباهت های دیگر بسیاری به زمین دارد.

سیاره LP 890-9

یکی دیگر از کشف های بسیار جالب در این زمینه در مورد سیاره LP 890-9 بوده است و باید بدانید که زمانی که در حال نگاه کردن به سیاره های کوتوله سرخ بودند این سیاره نیز کشف شده است و تقریبا این سیاره نزدیک ترین فاصله را با زمین دارد و فاصله آن از زمین  ۹۸ سال نوری می باشد. سیاره های این منظومه شمسی از سه سیاره تشکیل شده است و باید در نظر داشته باشید که این سیاره ها شرایط سکونت را دارند و شرایط آن ها بسیار شبیه به زمین می باشد و انسان ها در آینده ای نه چندان دور می توانند در ان زندگی نمایند.

سیاره هایی که می توان در ان ها سکونت کرد.

اگر از این مطلب رضایت داشتید در ادامه شما می توانید یک سری اطلاعات دیگری در مورد دلیل حذف سیاره پلوتو  و دانستنی های کره زمین نیز مشاهده نمایید و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده در این زمینه استفاده کرده تا بتوانید وارد صفحات مربوطه شوید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *