دسته ها
شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳

معرفی جزیره کوکونات و دیدنی های آن

  • محدثه خاکشور
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۰

جزایر از جمله مهمترین جاذبه های دیدنی هر منطقه ای محسوب می شوند که خود نیز دارای جذایت ها و ویژگی و تاریخچه متفاوتی می باشند. در این مطلب جزیره کوکونات که به زبان محلی پوروما نیز شناخته می گردد، می پردازیم.

از جمله زیباترین جزیره های تنگه توریس که دارای طبیعتی دست نخورده و فرهنگی غنی می باشد، جزیره کوکونات (نارگیل) است که به اسم بومی پوروما نیز شناخته می گردد. کوکونات به خاطر دارا بودن تنوع زیستی منحصر به فردش همچون زیستگاه لاک پشت دریایی، زیستگاه پرنده ها، زیستگاه درختان خرما، اراضی شنی بزرگ و اراضی صدفی از نظر اکولوژیکی بسیار مهم می باشد که این منطقه را به ناحیه ای مهم جهت محافظت و تحقیق های زیست شناسی مبدل نموده است. در معرفی جزیره کوکونات می توان گفت نماین دهنده قدمت و تاریخ پربار و نیز فرهنگ پرشکوه جوامع محلی تنگه تورس می باشد. قابلیت این مناطق در سازگاری با طبیعت و بهره برداری پایدار از منبع های آن همچون احداث منازل با مواد طبیعی (برگ نارگیل و …)، درخت های شناور از جنگل های رودخانه فلای نمایش دهنده عمیق آن ها از محیط زیست پیرامونشان است.

معرفی جزیره کوکونات و نگاهی به تاریخچه و دیدنی های آن

زبان پوروما که قسمتی از خانواده زبانی کولکالگاو یا کالائو لاگاو می باشد، عنصر اصلی هویت و فرهنگی اهالی این منطقه می باشد. زبان فقط وسیله ای جهت گفتگو و راطه برقرار کردن نیست که انتقال دهنده دانش سنتی، تاریخ، افسانه ها و ارزش های جامعه هم است. اهالی سنتی و قدیمی جزیره کوکونات خانواده فاوید و خانواده بیلی از نماینده های اصلی برقراری رابطه میان مردم و وطنشان است. این دو خانواده علاوه بر لحاظ فیزیکی از لحاظ روحی و فرهنگی نیز واستگی به این اراضی و سرزمین دارند. کوکونات جزیره ای دارای منظره های طبیعی منحصر به فرد و فرهنگی پربار از جمله گنجینه های بی همانند و از جاذبه های استرالیا و تنگه تورس می باشد.

جزیره کوکونات در کجا واقع است؟

مروری تاریخچه

در دهه ۱۸۶۰ کارهایی همچون استخراج مروارید از صخره های تنگه تورس و برداشت خیار دریایی شروع شد، این گونه گفته می شود که اپراتوری به اسم کالین تامسون و فرد مجهول الهویه ای در دهه ۱۸۶۰ صخره های پیرامون پوروما را برداشت نموده و در ابتدای دهه ۱۸۷۰ کاپیتان والتون عده ای از پوروما را برای خدمه کشتی و غواصی به کار گرفت. ایستگاهی مرواریدسازی ه وسیله جورج پیرسون در دهه ۱۸۷۰ و ایستگاهی بیچ دمر در مجاورت جزیره در ۱۸۷۲ بنیان نهاده شد. در ۱۸۷۲ دولت کوئینزلند مرزهای تازه ایی را جهت مستعمره معیننمود و کنترل صنایع بیچ دمر و مروارید سازی را زیر نظر قانون جزیره های ساحلی کوئنیزلند سال ۱۸۷۹ کسب نمود. به تدریج تنگه تورس با تحول هایی مانند ساخت مدرسه ها، و تغییر ساختار حکومتی تغییرهای مهمی را تجربه نمود.

مرکز و قلب جزیره کوکونات

مرکز و قلب پرتنش جزیره کوکونات، یک دهکده زیبا با همین اسم یعنی کوکونات می باشد که استخرهای خصوصی، ویلاهای ساحلی لوکس که در نزدیکی شاحل شنی این جزیره، سوئیت های شیک با یک فضای مدرن و لوکس و دارا بودن امکانات حمام خصوصی، جکوزی، بالکن مجهز، با امکاناتی متفاوت برای رفاه همچون استخر روباز، باشگاه ورزشی، خدمات نگهداری از کودک، مرکز اسپا، باشگاه ورزشی، خدمات ساحلی، کافه و رستوران از دیدنی و امکانات این جزیره محسوب می شود.

و از جاذبه های دیدن جزیره کوکونات می توان به سواحل، ماهیگری و غواصی اشاره داشت. جزیره کوکنات دارای ابعاد ۲/۵ کیلومتر در ۱/۵ کیلموتر است و به خاطر گسترش کم، تغییر پیدا نکرده و بکر می باشد. ساحل های جزیره کوکونات با پیروی از محیط کلی دارای آرامش، زیبایی و دست نخورده بودن است.

توریست ها جهت رسیدن به اسکله اصلی لازم است مسیری پنج دقیقه ای از پوکت را به کمک قایق طی نمایید، این جزیره از نظر شکل ظاهری به شمل مستطیل است و دارای اسکله ماهیگیری، رستوران های شناور و جنگلهای مانرو می باشد.

جزیره کوکونات از دیدنی های تایلند

غواصی و ماهیگیری

جزیره کوکونات دارای آبهای کریستالی و شفاف می باشد که از مشخصه های خاص آن می باشد، پس سایت های غواصی را در جزیره کوکونات قابل مشاهده هستند که یکی از جاذبه های توریستی این منطقه به شمار می روند. این جزیره اسکله هایی ویژه ماهیگیری دارد که در آن کسانی که به ماهیگیری علاقه دارند می توانند اقدام نمایند. همچنین برخی از اهالی جزیره کوکونات از این طریق امرار معاش می نمایند.

معرفی جزیره کوکونات از دیدنی های تایلند

جزیره کوکونات بهشتی در تایلند و از جاذبه های دیدنی تایلند است که اگر به تایلند رفتید حتما دیدن از آن را از دست ندهید. در مطلب به پایان رسیده شما را با این جزیره اشنا کردیم  و به مرور جاذبه های آن نیز پرداختیم.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *