دسته ها
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

تحلیل قیمت سپری ساختمانی در سال ۱۴۰۲

  • فرهاد هاشمی
  • ۲ اسفند ۱۴۰۲
  • ۰

سپری یکی از پرکاربردترین مقاطع فولادی صنعت ساختمان‌سازی است. سپری‌های ساختمانی ظاهری T شکل دارند و از دو بخش بال و جان تشکیل شده‌اند.

در صنعت ساختمان‌سازی از سپری ساختمانی به‌صورت دوبل یا تک برای نماسازی، سقف‌ها، کلاف بندی، اتصال ستون‌ها به پل‌ها و … استفاده می‌شود. با توجه به اهمیت سپری در ساختمان سازی، این محصول توسط کارخانه‌ها و کارگاه‌های مختلفی تهیه می‌شود بنابراین شما می‌توانید آن را با قیمت‌های مختلفی در بازار پیدا کنید. ما در ادامه این مطلب بیشتر درباره عوامل تأثیرگذار بر روی قیمت سپری ساختمانی در سال جاری با شما صحبت خواهیم کرد.

جدول قیمت سپری ساختمانی سال ۱۴۰۲

قیمت سپری با توجه به کاربرد این محصول برای کسانی که در زمینه ساختمان‌سازی فعالیت می‌کنند از اهمیت زیادی برخوردار است. شما در جدول زیر می‌توانید لیست به‌روز شده قیمت سپری ساختمانی در سال ۱۴۰۲ را مشاهده کنید.

 

ردیف نام محصول قیمت  وزن
۱ سپری سایز ۶ ۲۵,۷۰۰ تومان ۲۸ kg
۲ سپری سایز ۵ ۲۶,۱۰۰ تومان ۲۰ kg
۳ سپری سایز ۴ ۲۶,۱۰۰ تومان ۱۵ kg
۴ سپری سایز ۳ ۲۶,۲۰۰ تومان ۱۰ kg

 

چه عواملی بر قیمت سپری ساختمانی تأثیرگذار هستند؟

انواع مختلفی سپری ساختمانی یا پروفیل T در بازار وجود دارد به همین دلیل قیمت سپری ساختمانی با توجه به ویژگی‌هایی مانند جنس، ابعاد، ضخامت و کارخانه تولیدکننده می‌تواند متفاوت باشد. همچنین همانند هر محصول دیگری میزان عرضه و تقاضا و قیمت ارز بر روی قیمت سپری ساختمانی هم تأثیرگذار است. در ادامه هر کدام از این عوامل را به صورت جداگانه با هم بررسی می‌کنیم:

روش تولید سپری

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید سپری ساختمانی به سه روش مختلف تولید می‌شود. روش تولید می‌تواند بر روی قیمت محصول نهایی تأثیرگذار باشد پس بهتر است با روش‌های تهیه این محصول بیشتر آشنا شوید. سپری‌ها به سه روش مختلف ساخته می‌شود. برخی از سپری‌ها پرسی هستند؛ به این معنی که آن‌ها به‌طور مستقیم از شمش‌های فولادی تولید نمی‌شوند، بلکه مقاطع فولادی با ابعاد و ضخامت‌های مختلف به کمک دستگاه به هم جوش می‌خورند یا پرس می‌شوند تا سپری ساخته شود.

سپری‌های فابریک به‌طور مستقیم از شمش‌های فولادی و به کمک فرآیند نورد گرم ساخته می‌شوند. سپری‌هایی که با این روش تهیه می‌شوند، بیشترین میزان استحکام را دارند. سپری‌های تولید شده به وسیله تیرآهن هم سومین نوع سپری هستند که از تیرآهن برش خورده ساخته می‌شوند.

جنس و شکل ظاهری

سپری‌های ساختمانی از نظر جنس و شکل ظاهری با هم متفاوت هستند. برخی از سپری‌ها لبه‌ای گرد دارند و برخی دیگر لبه تیز هستند. همچنین متریال استفاده شده برای ساخت سپری در کارگاه‌ها و کارخانه‌های مختلف یکسان نیست. سپری‌های فولادی، سپری‌های فولادی ضدزنگ، سپری‌های گالوانیزه و سپری‌های آلومینیومی جزو انواع سپری ساختمانی هستند که شما می‌توانید از آن‌ها برای ساخت بخش‌های مختلف یک ساختمان استفاده کنید. همان‌طور که می‌توانید حدس بزنید قیمت سپری‌های فولادی گالوانیزه با سپری‌های آلومینیومی بسیار متفاوت است؛ بنابراین شما باید با توجه به نیازهای ساختمان آن‌ها را سفارش دهید.

تحلیل قیمت سپری ساختمانی در سال 1402

ابعاد سپری ساختمانی

سپری‌های ساختمانی از نظر ابعاد به سه دسته مختلف تقسیم می‌شوند. همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم؛ سپری‌ها دارای دو بخش جان و بال هستند. در برخی از سپری‌ها اندازه بال و جان یکسان است. در برخی دیگر بال بزرگ‌تر از جان و در تعدادی دیگر هم اندازه جان بزرگ‌تر از بال است. سازندگان سپری‌های ساختمانی با توجه به ابعاد این محصول، قیمت‌های مختلفی را برای آن‌ در نظر می‌گیرند. همچنین نباید فراموش کنید که ضخامت سپری‌های مختلف با هم فرق دارد. ضخامت سپری‌ها بین دو تا هفت و نیم میلی‌متر متغیر است. هرگونه تغییری در ضخامت سپری هم باعث تغییر قیمت این محصول می‌شود پس در هنگام خرید به این مسئله هم توجه داشته باشید.

نوسانات قیمت ارز

کمتر محصولی را در بازار می‌توانید پیدا کنید که به دلیل افزایش قیمت ارز با افزایش قیمت روبه‌رو نشده باشد. قیمت سپری ساختمانی هم به دلیل اینکه از فلزاتی مانند فولاد و آلومینیم ساخته می‌شود متأثر از قیمت ارز است. با نگاهی به جدول قیمت سپری در سال‌های قبل متوجه خواهید شد که با بالا رفتن قیمت ارز شاهد نوسانات زیادی در قیمت این محصول بوده‌ایم. اگرچه کاهش قیمت ارز تأثیر چندانی در کاهش قیمت محصولات مهم صنعت ساختمان‌سازی نداشته است.

میزان عرضه و تقاضا

عرضه و تقاضا یکی از مهم‌ترین ملاک‌های قیمت‌گذاری محصولات مختلف به‌خصوص محصولات ساختمانی است. زمانی‌که صنعت ساختمان‌سازی رونق بیشتری داشته باشد به همان میزان هم تقاضا برای خرید محصولاتی مانند سپری ساختمانی افزایش پیدا می‌کند. اگر هم صنعت ساختمان‌سازی در دوران رکود خود به سر ببرد، مصالح و ابزارآلات ساختمان‌سازی متقاضیان زیادی نخواهد داشت و در نتیجه قیمت‌ها افت پیدا می‌کند. در حال حاضر که افراد زیادی در زمینه ساخت‌وساز فعال هستند و قیمت مسکن روزبه‌روز بیشتر می‌شود، ساختمان‌سازی بیش از گذشته رونق پیدا کرده است؛ به همین دلیل اکنون شاهد افزایش قیمت محصولات مرتبط با ساختمان‌سازی هستیم.

تحلیل قیمت سپری ساختمانی در سال 1402

تأمین‌کننده محصول

اینکه شما تصمیم بگیرید سپری ساختمانی را از کدام تأمین‌کننده بخرید هم می‌تواند در قیمت نهایی محصولات تأثیرگذار باشد. برخی از افراد به‌طور مستقیم از کارخانه محصولات خود را خریداری می‌کنند و برخی دیگر از تأمین‌کنندگان مختلف محصولات مورد نظرشان را می‌خرند. تعداد افرادی که به سراغ تأمین کنندگان کالاهای ساختمانی می‌روند، بیشتر است زیرا آن‌ها محصولات خود را با شرایط و تسهیلات مناسبی در اختیار فعالان حوزه ساختمان‌سازی قرار می‌دهند. همچنین این افراد خدماتی مانند مرجوعی کالا، ارسال با هزینه کم و خدمات پس از فروش را به مشتریان خود ارائه می‌دهند به همین دلیل افراد بیشتری علاقه‌مند به خرید از آن‌ها هستند.

عوامل مؤثر بر قیمت سپری ساختمانی در یک نگاه

در این مطلب سعی کردیم تا همه عوامل مؤثر بر قیمت سپری ساختمانی را برای شما بازگو کنیم. عواملی مانند جنس، ابعاد و ضخامت محصول جزو عوامل مستقیم تأثیرگذار بر روی قیمت این محصول هستند. از جمله عوامل غیر مستقیمی که بر قیمت سپری تأثیر می‌گذارند هم می‌توان به قیمت ارز و تأمین‌کننده کالا اشاره کرد. امیدواریم که با مطالعه این مطلب بتوانید درک بهتری از نحوه قیمت‌گذاری این محصول پرکاربرد ساختمانی داشته باشید و خرید به صرفه‌تری داشته باشید.

 

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *