رابطه زن و شوهر می تواند با پستی ها و بلندی های بسیاری همراه باشد و این موضوع باید مورد پذیرش بسیاری از زوج ها باشد که این تفاوت ها می تواند وجود داشته باشد و زوج ها باید به این موضوع آگاه باشند. اما در میان دعوای زن و شوهر آنچه که می تواند رابطه آن ها را تحت تاثیر قرار دهد و به موفقیت آن ها بیانجامد آشتی کردن است که باید با شیوه ها و راه هایی صحیح صورت پذیرد همچنین آن ها باید آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهند.
برای آشتی با همسر چه روش هایی وجود دارد؟
شناختی که زن و شوهر از یکدیگر دارند می تواند در موفقیت رابطه زناشویی آنها تاثیر داشته باشد و بسیاری از روانشناسان اشاره می کنند که علت بسیاری از مشکلات زن و شوهرها به همین عدم آگاهی و عدم شناخت از یکدیگر باز می گردد. دعوا و اختلاف میان زن و شوهر می تواند دارای علت های بسیار متعددی باشد اما چیزی که در اینجا قابل بحث و اهمیت است چگونگی حفظ رابطه در حین دعوا یا بعد از دعوا است. یکی از سوال های متداولی که بسیاری از زوج ها می پرسند این است که چگونه در زمان دعوا بتوانیم آشتی کنیم؟
یکی از عواملی که مانع آشتی با همسر می شود غرور هر یک از طرفین است که مانع می شود تا اشتباه خود را بپذیرند و این موضوع موجب می شود که رابطه آن ها تحت خطر قرار بگیرد. بنابراین باید اولین گامی که در آشتی میان زن و شوهر برداشته شود پذیرش این موضوع است که زوج ها با یکدیگر دارای تفاوت هستیم. در اینجا راهکارهایی ارائه می شود که موجب می شود تا شما در دعوا با همسر خود بتوانید دری برای آشتی با همسرتان داشته باشید همچنین با رازهای موفقیت در زندگی زناشویی که زوج ها باید بدانند بیشتر آشنا خواهید شد.
اینکه چه کسی مقصر است و شما باید غرور خود را حفظ کنید یا نه موضوعی است که باید بیشتر راجع به آن فکر کنید شما بهتر است برای آشتی پیش قدم شوید. در آشتی زن و شوهر شما باید به این درک برسید که رابطه شما و حفظ آن بیشتر از غرورتان دارای اهمیت است.
روحیه خودتان را قوی کنید:
ابتدا برای آشتی با همسرتان باید روحیه خود را قوی کنید و در اینجا توصیه می شود تا اگر آمادگی روحی لازم را ندارید برای آشتی پیش قدم نشوید زیرا ممکن است با ایجاد بحث رابطه و دعوای شما بیشتر دچار مشکل شود.
معذرت خواهی کنید:
با وجود اینکه معذرت خواهی کردن می تواند برای شما دشوار باشد اما بهتر است بدانید با این کار ارزش خود را برای همسرتان بیشتر می کنید و متوجه می شود که چقدر رابطه و علاقه برای شما دارای اهمیت است.
علاقه خود را به زبان آورید:
در میان دعوا و بحث هایی که میان شما ایجاد شده است یک تکنیک ساده برای آشتی با همسرتان ابراز علاقه به او می باشد و این تنها چیزی است که می تواند به این دعوا خاتمه دهد و حتی بسیاری از زن و شوهرها اشاره می کنند که با بیان دوستت دارم و ابراز علاقه به همسرشان می توانند خاطره تلخ دعوا را از ذهن او پاک کنند.
درک بیشتر همسر:
جالب است بدانید که شیوه دلجویی کردن مردان با خانم ها دارای تفاوت است و شما بهتر است با این شیوه ها آشنا شوید و بدانید که همسر شما با چه چیزهایی خوشحال می شود و یا با چه چیزهای احساس ناراحتی می کند.
اشتباه خود را بپذیرید:
برای آشتی با همسرتان و خاتمه دادن به دعوا در صورتی که می دانید مقصر شما بوده اید بهتر است تا اشتباه خود را بپذیرید و باید اشاره کرد که با وجود تفاوت مان زن و مرد این شیوه تنها روشی است که برای هر دوی آن ها جواب خواهد داد.
بخشش:
اما در صورتی که می دانید خطا از سوی همسرتان است باید زمینه بخشش برای برای خود فراهم کنید زیرا همسر شما دوست دارد بعد از دعوا این خاطره در ذهن شما نباشد و ترس این را دارد که از میزان علاقه شما نسبت به او کم شده باشد.
هنگام آشتی با همسر نکات مهمی وجود دارد که شما باید به آن ها توجه کنید و از همه مهم تر حفظ احترام است که در صورت تمایل به کسب آگاهی بیشتر در رابطه با اینکه احترام در رابطه زناشویی چگونه شکل می گیرد؟ می توانید بر روی لینک مورد نظر کلیک کنید و مطالب بیشتری را مطالعه کنید.
توصیه های مهم در هنگام دعوا با همسر
-اگر در برخورد با قهر کردن همسرتان شما نیز منتظر بمانید تا طرف مقابل پیش قدم شود ممکن است کار از کار بگذرد. اگر زمان دعوا طولانی می شود باید ببینید که در ازای چیزی که به دست می آورید چه چیزی را از دست می دهید.
-توجه کنید که شما پس از گذشت زمانی اندک با همسرتان آشتی می کنید ولی تصویری که از او در ذهن دیگران می سازید هرگز از بین نمی رود. در زمانی که با همسرتان قهر هستید تا زمانی که با او آشتی نکرده اید درباره همسرتان با کسی حرف نزنید.
-یکی از راه های ممکن برای آشتی با همسرتان این است که از همین دلخوری پیش آمده شروع کنید و به گذشته باز نگردید. بعد از آشتی کردن طرف مقابل خود را وادار به اعتراف اشتباهش نکنید تا بخواهید از شما عذر خواهی کند. چرا که با شکستن غرور طرف مقابل کار از این که هست بدتر خواهد شد.
-توجه کنید که زندگی همچون دیدن فیلم های عاشقانه در دوران جوانی نیست که منتظر باشید تا طرف مقابل با دادن نامه عاشقانه فدایت شوم اقدام به آشتی کند، بلکه شما باید واقع بین بوده و در عصر حال زندگی کنید.
-عدم دخالت فرزندان در قهر کردن با همسر خود این گونه باشد که هیچ وقت دلیل دعوا کردنهای زن و شوهرانه را به پای فرزندان ننویسید. و این که هیچ گاه از این عبارت که ما به خاطر فرزندان در این زندگی باقی مانده ایم استفاده نکنید.
-توجه کنید که به این شیوه رفتاری مثلث سازی گویند. چرا که بدون خواست دیگری او را وارد دعوا های خود کرده اید. توجه کنید این گونه رفتارها با کودکان باعث می شود که آنها پس از مدتی از این که بین کشمکش های والدین قرار گرفته اند خسته شوند که همین عوامل می تواند در کمبود اعتماد به نفس آنها موثر باشد.
در پایان همچنین شما می توانید نحوه صحیح رفتار با همسر بی تفاوت را در این لینک مشاهده کنید.
منبع : آرگا