دسته ها
شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

با این نکات تربیتی یک کودک آرام داشته باشید

  • فاطمه میرزایی
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۷
  • ۰

داشتن یک کودک آرام و فهمیده آرزوی هر پدر و مادری است. نکات تربیتی زیادی برای آرام کردن کودکان وجود دارد، در این مطلب به معرفی برخی از این نکات پرداخته ایم که امیدواریم مفید واقع شود.

والدینی که از رفتار پرخاشگرانه فرزند خود شکایت دارند باید علت اصلی نا آرامی و پرخاشگری فرزند خود را در محیط خانواده جستجو کنند. بنابراین اگر تمایل دارید کودکی آرام و فهمیده تربیت کنید باید ابتدا از رفتار خودتان شروع کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.

نکات تربیتی برای داشتن یک کودک آرام

استفاده از مهارت های تربیتی مانند الگو بودن، تشویق کردن، آگاهی دادن، گفتگو، حمایت درست و پایبند بودن راهکارهای مناسبی برای تربیت کودکی فهمیده و آرام می باشد. بنابراین برای داشتن کودکی آرام و مؤدب، چند روش تربیتی به شما معرفی کرده ایم که در ادامه ملاحظه می فرمایید.

کودکان آرام

تشویق کردن کودک

برخلاف تصور برخی از افراد، تنبیه و جریمه کردن کودک روش مناسبی برای تربیت کودک نمی باشد بلکه بالعکس، در بسیاری از مواقع می توان با تشویق درست و مناسب موجب شوید کودک به حرف شما گوش کند و خواسته های معقول شما را انجام دهد. در این صورت او را تشویق  کنید و به خاطر حرف شنوی اش از وی تشکر نمایید.

همراه بودن والدین با کودک و حضور مهربان آنها در خانواده

متاسفانه زندگی پرمشغله امروزه به افراد اجازه صمیمیت بیشتر را نمی دهد و فرصت با هم بودن بیشتر اعضای خانواده را از آنها دریغ کرده است. در صورتی که برای درک متقابل و شناخت فرزندان زمان زیادی را باید اختصاص دهید.

کودک فهمیده و آرام

  •  آرون گروپس

سعی کنید در محیط خانواده، رفتار مهربان و صمیمانه ای با فرزندان خود داشته باشید و غذا را با خانواده خود و بر سر یک سفره میل نمایید و در این موقع از تماشای تلویزیون صرف نظر کنید، زیرا بهترین تایم برای درک و شناخت متقابل فرزندان و والدین، هنگام صرف غذا می باشد.

پرهیز از کلمات سرزنش آمیز برای داشتن کودک آرام

استفاده از جملاتی مانند «هیچ وقت حرفمو گوش نمیدی» ، «همیشه خرابکاری می کنی» و «یک بار ازت یک کاری خواستم! ببین چکار کردی» و جملاتی شبیه به این موارد باعث می شود حس درماندگی به کودک دست دهد.

کودک آرام

همچنین توجه داشته باشید که هیچ وقت از کلماتی مانند «هیچ وقت» و یا «همیشه» برای نشان دادن رفتار اشتباه کودک به کار نبرید و به یاد داشته باشید که فرزندان شما ممکن است بارها، رفتار درست و یا اشتباه از آنها سر بزند، درست همانند خود شما. بنابراین رفتار نادرست شما باعث گمراهی فرزند تان می شود و این باور به کودک القا می شود که همیشه بد است و هیچ وقت خوب نیست.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *