دسته ها
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷

مدارک مورد نیاز سفارت لهستان و شرایط اخذ ویزای لهستان

  • نرگس کوهستانیان
  • ۱۵ شهریور ۱۳۹۷
  • ۰

مدارک مورد نیاز سفارت لهستان: برای اخذ ویزای لهستان مدارکی لازم داریم. تمامی مدارک باید ترجمه شده باشند و نیازمند تاییدیه دادگستری و امورخارجه هستند. هر کس مطابق با شغلش باید مدارکی را ارائه بدهد. همچنین اصل مدارک و ضمانت نامه بانکی به مبلغ حدود ۰۰۰ ، ۰۰۰ ، ۴۰۰ ریال تا وقت بازگشت از لهستان نزد آژانس باقی می ماند. و نیز ارائه کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه الزامی است.

در این مقاله می خواهیم به ارائه مطالبی در باب مدارک مورد نیاز سفارت لهستان بپردازیم. دوستانی که قصد رفتن به این کشور را دارند و علاقه مندند در این مورد اطلاعات مفیدی را کسب کنند، تا پایان این مقاله همراه ما باشند و از اطلاعات ارائه شده نهایت استفاده را ببرند.

مدارک مورد نیاز سفارت لهستان

لهستان یکی از کشورهای اروپایی است که سالانه بسیاری از ایرانیان برای انجام کار و مسافرت آنجا را انتخاب می کنند. این کشور شصت و نهمین کشور بزرگ اروپا به شمار می آید و همچون سوئد، دانمارک، اتریش، نروژ و… میزبان ایرانیان زیادی بوده است. البته قبل از هر چیز لازم است بدانید تمامی مدارک باید ترجمه شده باشند و نیازمند تاییدیه دادگستری و امورخارجه هستند.

اخذ ویزا برای لهستان

به منظور اخذ ویزای لهستان باید به این سفارت مراجعه کنید. اما چه مدارکی برای سفارت لهستان لازم است؟

۱. گذرنامه با امضاء و گذرنامه های قبلی.

۲. ۳ قطعه عکس ۶ * ۴ رنگی و رسمی

۳. اصل شناسنامه و ترجمه آن

۴. اصل کارت ملی و ترجمه آن

۵. گواهی حساب بانکی  ترجمه شده با مهر و امضاء بانک ( حسابهای جاری،ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، سپرده های بانکی)، حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال است.

۶. اصل سند مالکیت و ترجمه آن

۷. اصل مدارک شغلی و ترجمه آن

الف) اگر فرد پزشک باشد ارائه پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی لازم است.

ب) برای وکلا پروانه وکالت لازم است.

ج) اگر مشاغل دولتی باشد، حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی (۳ ماهه)، میزان حقوق و تاییدیه مرخصی لازم است.

د) برای بازنشستگان  حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر لازم است.

ه)  برای دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه نیز ارائه نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ضروری است.

۸. اگر فرد زیر ۱۸ ساله باشد رضایت نامه محضری لازم است.

مدارک مورد نیاز سفارت لهستان

نکات مهم:

  • تمامی کسانی که می خواهند ویزا را اخذ کنند باید برای انگشت نگاری به سفارت مراجعه کنند.
  • اصل مدارک و ضمانت نامه بانکی به مبلغ حدود ۰۰۰ ، ۰۰۰ ، ۴۰۰ ریال تا وقت بازگشت از لهستان نزد آژانس باقی می ماند.
  • ارائه کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه لازم است.

مدارک برای مسافرت به لهستان

امیدواریم مطالب نوشته درباره مدارک مورد نیاز سفارت لهستان برای شما دوستان مفید بوده باشد. شما عزیزان می توانید در بخش اطلاعات مهاجرت مجله آرگا با دیگر مطالب ارائه شده در زمینه مدارک لازم برای سفارت دیگر کشورها و همچنین آشنایی با شرایط دریافت گذرنامه و ویزا آشنا شوید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
مطالب پیشنهادی
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.